Testirali smo Cala Azul igračke

Testirali smo ...

Cala Azul igračke so pravi poletni hit. S svojo čudovito modro barvo spominjajo na prekrasno morje in vse kar je z njim povezano, zabava, sproščenost in predvsem čas za regeneracijo.

Pa poglejmo kaj o igračkah Cala Azul pravijo njihovi uporabniki

Bom začela kar s svojo izkušnjo. Sprobala sem stimulator Carla, ki je v bistvu stimulator v obliki široke kapljice. Razširjen del se prijetno prilega v roko, konica pa nudi bolj usmerjeno stimulacijo. Všeč mi je predvsem zaradi svoje mehkobe in vsestranske uporabe. Vibracije so prijetne in niso premočne. Barva je res čudovita in res spominja na vsa poletna, morska doživetja. Igračka je še polnjiva in vodoodporna, tako da gre res z roko v roki s tem letnim časom.

Iza: ‘’Oj. s partnerjem sva sprobala Carlo pa sem tudi njega prašala za mnenje.. meni je bilo uredu - sem uživala, tudi on je užival ko ga je sprobaval na meni edina njegova pripomba je, da je malenkost predebel in ga zato med samim seksom nisva uporabila. Drugače pa super za solo play oziroma daš partnerju in ga "zamotiš" med tem ko ti uživaš.’’

Vita(Maria, wand vibrator): ‘’Cala Azul igračke so me pritegnile predvsem zaradi lepe modre barve, še bolj navdušena pa sem bila, zaradi izjemno prijetno mehkega silikona, ki mi res odgovarja med stimulacijo. Motorček ni med najbolj tihimi, ampak kljub temu ni moteč ali preglasen.’’

Cala Azul Carla

Cala Azul Carla

Lucija je podala bolj izčrpno poročilo o igračkah Cala Azul

‘’Ta masažni vibrator je fantastičen! Že na prvi pogled me je navdušil s svojo čudovito turkizno barvo in mehko silikonsko površino. Ko sem ga prijela v roke, mi je bilo takoj jasno, da gre za kvalitetno igračko, ki me ne bo razočarala. In mislim, da na tej točki ne rabim razlagat kako visoka so bila moja pričakovanja pred prvo uporabo.

Ko sem ga prvič prižgala, sem navdušeno ugotovila, da se prižge v sekundi, s kratkim pritiskom na gumb. Večina igračk se namreč prižge in ugasne tako, da gumb za vklop držiš nekaj sekund, pri MARII pa to poteka veliko hitreje.

Cala Azul Maria

Še posebej boste to cenili vsi, ki živite doma ali pa s cimri. Če slučajno zaslišiš korake, bo igračka ugasnjena in pospravljena v trenutku. Poleg tega pa je dovolj močna, da jo lahko uporabljaš tudi čez oblačila, če je to potrebno ;).

Zelo mi je všeč tudi to, da ima vibrator kar 10 različnih nastavitev vibracij, ki jih po potrebi stopnjuješ :D

Ker gre za masažni vibrator sem seveda preizkusila tudi njegove sposobnosti za sproščanje mišic celega telesa in sedaj igračka živi na mojem kavču pred televizijo, kjer me razvaja vsak večer ob gledanju Netflixa. Obožujem to, da je res vsestransko uporaben, kot pripomoček za masturbacijo in, kot pripomoček za masažo mišic po napornem dnevu.

Če imaš rad/a vsestransko uporabne igračke, ki jih lahko uporabljaš kjerkoli in kadarkoli - tudi pod tušem ali v kadi, ker je vodoodporen, potem je MARIA definitivno prava izbira. Jaz jo uporabljam skoraj vsak dan, prav tako pa je nad njo navdušen tudi moj partner :D’’

Cala Azul igračka Carla

Cala Azul igračka Maria

Kaj pa naši influencerji pravijo o igračkah Cala Azul?

Kdortobere: ‘’...tako dobre, da tudi čiščenje stanovanja lahko počaka.’’

Carmen Osovnikar: ‘’ ...Z znamko Cala Azul lahko v vsakem letnem času doživiš poletje svojega življenja in imaš majhen košček Ibize v svoji nočni omarici.’’

Tamara (t_as_tasty): ‘’ Te nore vibracije me lahko vsak trenutek kar transportirajo na razkošne plaže...’’

Ne odlašaj in si pričaraj pravo poletje z igračkami Cala Azul!

Cala Azul igračke

Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Ne pozabi nas obiskati v naših trgovinah v Ljubljani in Kranju.

Če imaš kakšno vprašanje, nas lahko pokličeš ali pa nam pišeš na naš e-mail naslov in z veseljem ti bomo pomagali.

Monika
bio_monika

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: