Telefonski seks

Nasveti za boljši seks

Prepričana sem, da je že popolnoma vsak izmed nas kdaj imel, ali pa vsaj poskusil imeti telefonski seks. Pa naj bo na tak ali drugačen način. Jaz priznam, da sem. Večkrat.

V svetu, kjer se tehnologija neprestano prepleta z našimi osebnimi življenji, telefonski seks postaja vse bolj priljubljen način raziskovanja spolnosti in čutnosti.

Je odličen pripomoček za popestritev veze. Še posebej, če sta s partnerjem v vezi na daljavo, ki vama onemogoča, da se vidita tako pogosto kot bi si želela. Na srečo je opcij za intimnost na daljavo veliko, od telefonskega seksa, video seksa ali sekstanja. Vse to zahvaljujoč sodobni tehnologiji.

Če sem vsaj malo vzbudila tvojo radovednost in bi si o telefonskem seksu želela izvedeti več, potem le nadaljuj z branjem.

Kaj sploh je telefonski seks?

Telefonski seks je seksualno usmerjen telefonski pogovor, med katerim oba partnerja običajno masturbirata.

Izraz je bil prvič uporabljen v zgodnjih 1980-ih. Takrat se je nanašal na komercialno dostopna, vnaprej posneta glasovna sporočila.

Danes telefonski seks lahko pomeni širok spekter komunikacije. To so lahko telefonskimi klici s partnerjem ali profesionalnim operaterjem telefonskega seksa, sekstanje ali video klepet.

Nekaj nasvetov za telefonski seks

Dobra stvar telefonskega seksa je ta, da je za vsak par to lahko popolnoma unikatna izkušnja, ki odraža vajine interese.

Če si v svetu telefonskega seksa začetnik, imam zate nekaj uporabnih nasvetov:

Pridobi soglasje

Čeprav to ni vrsta intimnosti, za katero je potreben fizičen kontakt, je telefonski seks še vedno spolna aktivnost. Prepričaj se, da si tega zares želita oba, preden se kakršen koli seksi pogovor sploh začne, oziroma pošlje kakšna žgečkljiva slika. Pomembno je poznati in spoštovati meje svojega partnerja.

Ustvari vzdušje

Ustvari si udobno in prijetno intimno vzdušje tako, da si v zasebnem prostoru, brez motenj iz zunanjosti. Domišljija je tu ključnega pomena in veliko lažje jo lahko raziskuješ, ko nisi pod stresom ali v skrbeh.

Sprosti se. Za tisti čas izklopi vsa obvestila na telefonu, zakleni vrata, zatemni luči, prižgi svečo in seveda, kar je najbolj pomembno … poskrbi, da imaš v bližini svoje najljubše seks igračke, lubrikante in druge pripomočke, ki bi jih morda potrebovala.

Začni s predigro

Tudi, ko nista fizično skupaj je predigra ključnega pomena. Najdita način, ki vama najbolj ustreza.
Že popolnoma preprosto vprašanje, kot je “Kaj imaš oblečeno?” je odličen način za aktivacijo domišljije, ki se lahko razvije v vroč pogovor.

Lahko pa tudi že tekom dneva, seveda s soglasjem, pošlješ kakšno žgečkljivo sporočilo ali sliko. To počasi tekom dneva stopnjujta vse do večera, ko se bosta lahko v miru prepustila skupnim užitkom.

Bodi pozorna na zvok

Uporabi slušalke, za bolj intenzivno slušno izkušnjo, hkrati pa boš tako imela popolnoma proste roke. Izgovarjaj besede v nežnem šepetu, pogovor pa popestri s kakšnim igrivim vzdihljajem in stokanjem. Že samo to, da se poslušata vaju lahko pripelje do vzburljivega vrhunca.

Dodaj kreativnost s slikami in video vsebino

Ne bojta si poslati kakšno drzno sliko ali video, saj bo to vajin telefonski seks le še dodatno začinilo. Občutek boš imela, kot da sta skupaj. Igraj se z različnimi koti in položaji ter z njimi obnori svojega partnerja. Ne boj se eksperimentirati.

Deli fantazijo

Vajine fantazije brez problema lahko vključita v telefonski seks. To je lahko vse od preprostega umazanega pogovora, do igre vlog ali skupnega opisovanja različnih scenarijev. Že samo da poslušaš, kaj želi tvoj partner početi s teboj, lahko aktivira tvojo domišljijo.

Če pa z igranjem vlog in grajenjem fantazij iz nič nista najboljša, potem vedno lahko obudita kakšno skupno preteklo spolno izkušnjo.

Med izvajanjem telefonskega seksa je komunikacija ključna. Pogovarjajte se, počnita stvari s katerimi se strinjata oba, postavljajta si vprašanja in predvsem, ne hitita. Prepustita se skupnemu užitku ter uživajta ob intenzivnih in simultanih orgazmih.

Toliko za enkrat o telefonskem seksu. Ne pozabi spremljati bloga za še več zanimivih tem. Če pa imaš kakšno vprašanje nas lahko pokličeš ali napišeš e-mail. Najdeš nas tudi v naših trgovinah v Ljubljani in Kranju.

Ne pozabi nam slediti na socialnih omrežjih. Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku.

neza
bio_neza

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: