Tehnika usklajevanja koitalov - seks položaj, ki žensko vedno pripelje do orgazma!?

Nasveti za boljši seks

Eden najbolj znanih in morda celo najpogosteje uporabljenih seks položajev, ki ga pozna praktično vsak je misijonarski položaj. Manj znano pa je to, da v klasičnem misijonarskem položaju orgazem doživi le okrog 25% žensk. Tehnika usklajevanja koitalov pa lahko te razmere drastično izboljša. Če te zanima kako, nadaljuj z branjem.

Tehnika usklajevanja koitalov - ali kako izboljšati misijonarski položaj

Razlika med misijonarskim položajem in tehniko usklajevanja koitalov

Leta 1988 pa je Ameriški raziskovalec Edward Eichel predstavil tehniko usklajevanja koitalov (ang. coital alignment technique ali CAT na kratko), trdil pa je, da v tem nekoliko prilagojenem misijonarskem položaju ženske veliko lažje doživijo orgazem.

V 8 tedenski raziskavi, ki so jo leta 1995 opravili z ženskami, ki v misijonarskem položaju nikoli niso dosegle orgazma jih je, kar 56% poročalo, da so s to tehniko orgazem doživele brez težav.

Kaj moraš vedeti, preden se lotiš tehnike usklajevanj akoitalov?

Preden ti predstavim tehniko usklajevanja koitalov, bi rada omenila, kako pomembno je to, da je ženska čim bolj sproščena in osredotočena na svoje telo in vse občutke, ki jih doživlja med samim spolnim odnosom, da je z mislimi pri stvari in da se ne osredotoča preveč na to, kdaj bo doživela orgazem ali pa na to, če ga sploh bo.

Tudi, če boš to tehniko preizkusila in prvič še ne boš doživela orgazma, ne misli, da ne nekaj narobe s tabo. Včasih je potrebnih nekaj poskusov in nekaj vaje, naslednjič se ne osredotočaj toliko na orgazem, temveč bolj na vse občutke in užitke, ki jih doživljaš in morda boš ravno takrat, ko boš to najmanj pričakovala, doživela vrhunec.

Torej, kako se sploh lotiti »coital alignment tehnike«?

Pripravita se tako, da ženska leži na hrbtu z iztegnjenimi, nekoliko razprtimi nogami, partner ali partnerica pa se namesti med njenimi nogami.

Od navadnega misijonarskega položaja je razlika v tem, da bo penetracija potekala bolj navpično in ne horizontalno. Bistvo tehnike coital alignment je v tem, da je večji poudarek na stimulaciji klitorisa in šele potem na penetraciji. Prsi zgornjega partnerja so bolj poravnane z ženskimi rameni, namesto z njenimi prsmi (če seveda med njima ni tako velike razlike v višini).

Kako izgleda tehnika usklajevanja koitalov

Ko sta se udobno namestila v začetni položaj, tisti s penisom ali strap-onom počasi začne s penetracijo - vendar ne gre za globoko penetracijo, temveč penetrira le glavica penisa, medtem ko telo penisa stimulira klitoris.

Kot omenjeno pri tej tehniki poudarek ni na penetraciji, temveč na stimulaciji klitorisa s penisom. Seks naj bo počasen in enakomeren, saj ženske za orgazem potrebujejo ravno to - konsistenco. Vzemita si čas in uživajta drug v drugem.

Želiš položaj CAT še izboljšati?

Uporabi blazino

Uporabita blazino, in jo namestita ženski pod medenico tako, da je njen pelvis dvignjen in pod kotom, kar omogoča lažjo in bolj natančno stimulacijo.

Uporabi lubrikant



Bistvo tega položaja je stimulacija klitorisa z drsenjem penisa ali dilda po njem in če se vulva preveč posuši, lahko pride do trenja, kar pa zna postati neprijetno.

Osredotočita se na erogene cone

Erogene cone pri moških in ženskah

S prsti drsi partnerju po notranji strani rok ali pa po prsih, nežno poljubljaj njegov vrat, igraj se z njegovimi lasmi in podobno (to lahko dela tako partner, ki je na vrhu, kot tisti spodaj).

Želiš še bolj intenzivno izkušnjo?

Predlagam ti, da preizkusiš Snail vibe - gre za revolucionarno seks igračko, ki so jo razvili na podlagi mnogih raziskav za izboljšanje ženskega orgazma.

Razvili so prvi vibrator, ki ob vseh fazah penetracije, ne glede na to, kako globoka je, zraven stimulira tudi klitoris. Njegova posebna oblika - gibljiva vihrajoča bunkica, se prilagodi ženski anatomiji in zagotavlja užitke, ki jih ne nudi noben drug vibrator.

Snail vibe lahko uporabljaš tako sama kot s partnerjem. Če se odločiš za raziskovanje tehnike usklajevanja koitalov s partnerjem, je uporaba te igračke odlična ideja, saj jo tvoj partner lahko na tebi uporabi kot predigro ali pa te z njo pripelje do tvojega prvega vrhunca - tako je prvega, ker ko ženska doživi prvi orgazem, veliko lažje potem doživi tudi drugega in tretjega …

Če imaš kakršno koli vprašanje, smo ti vedno na voljo preko e-maila, telefona, chata ter na družbenih omrežjih - Facebooku in Instagramu. Oglasi se nam, vprašaj, napiši komentar.

Za še več zanimive vsebine iz sveta spolnosti in erotičnih igračk, pa se lahko naročiš tudi na naš YouTube kanal.

Lucija
bio_lucija

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice