Sweet Treat - sladoled, ki liže tebe!

Erotične igračke

Sweet Treat znamke Satisfyer je idealna igračka za vse ljubiteljice oralnega seksa. Oboževala jo boš! To je sladoled, ki liže tebe in verjemi, da česa takega še nisi doživela.

Glava stimulatorja se vrti in je narejena iz ultra mehkega svilnatega silikona, kar posnema oralni seks. Še več, jezik se celo težko primerja s tem!

Izbiraš lahko med pisanim kornetom, če pa si želiš bolj nevtralnega, sta ti na voljo tudi črn in bel.

Komu je Sweet Treat namenjen?

V prvi vrsti je narejen za ženske, ki si želijo nežne stimulacije klitorisa in vulve. Nujno pa moraš igračko preizkusiti tudi na nekomu, ki ima penis! Glavica penisa je zelo občutljiva, še posebej pa je užitek čutiti, če stimuliraš frenulum, ki se nahaja tik pod glavico na spodnji strani penisa.

Stimuliraš lahko tudi vse erogene cone. Še posebej prijetno je, če z njim stimuliraš bradavičke.

erogene cone

Če želiš izkušnjo še izboljšati, lahko zraven uporabiš še gel za stimulacijo bradavičk.

Najprej ga naneseš, nato pa začneš z draženjem. Vse bo veliko bolj občutljivo!

Zakaj izbrati Sweet Treat?

Za razliko od večine seks igračk, Sweet Treat ne vibrira, ampak se vrti. Tako ti nudi nežno a hkrati intenzivno stimulacijo, ki te ne bo razočarala.

Izbiraš lahko med 11 različnimi načini vrtenja in ker je igračka vodoodporna, se lahko užitkom predajaš tudi pod tušem ali v kadi.

Igračko lahko zaradi svoje velikosti in diskretnosti vzameš s seboj na potovanje. Tudi če jo kdo zasači med tvojo prtljago, se jim ne bo niti sanjalo, za kaj se stvar v resnici uporablja!

Kako se uporablja?

Stimulator prižgeš tako, da 3 sekunde držiš gumb s simbolom “+”, potem pa z minusom ali plusom preklapljaš med različnimi vzorci in hitrostmi vrtenja. Ko končaš, ga ugasneš na isti način, kot si ga prižgala.

Lubrikant

Uporaba lubrikanta je priporočljiva za uporabo z vsemi igračkami, pri uporabi Sweet Treat stimulatorja pa je lubrikant praktično nepogrešljiv! Nanesi ga konkretno količino, da bodo lističi na glavi vibratorja prijetno drseli.

Ker gre za silikonsko igračko, obvezno uporabi lubrikant na vodni osnovi. Lubrikant na silikonski osnovi namreč reagira s silikonsko površino igračke in jo uniči.

Čiščenje

Pred in po vsaki uporabi igračko enostavno očistiš z blagim milom in mlačno vodo, še bolj priporočljiva pa je uporaba antibakterijskega čistila za igračke.

Polnjenje

Igračka se polni na priložen magnetni USB kabel in tako nikoli ne rabiš kupovati in menjavati nobenih baterij. Pred prvo uporabo igračko do konca napolni. Napolnjena je, ko lučka na stimulatorju neha utripati.

Vse omenjene sladolede in druge izdelke najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: