Svakom ima vibrator s kamero?!

Erotične igračke

Svakom je ena najbolj popularnih znamk seks igračk na svetu! Trg dominira že lepih 10 let, za svoje izdelke pa je dobila že ogromno nagrad. Te zanima?

Zakaj Svakom?

Večina izdelkov izpod rok ustvarjalcev znamke Svakom je prav zares razred zase! Prodajajo se v več kot 70 državah sveta in prepričan si lahko, da takih igračk ne boš našel nikjer drugje. No, seveda imajo tudi navadne obročke in vibratorje, ampak danes boš spoznal nekaj najbolj inovativnih igračk.

Vibrator s kamero

svakom siime eye

Se sprašuješ, zakaj je Siime Eye vibrator tako zanimiv? Ker ima kamero! Na dnu vibratorja sta lučka in kamera, ki ničesar ne prepustita domišljiji. Vibrator povežeš na aplikacijo na telefonu, kjer potem v živo opazuješ akcijo ali pa si posnetke ogledaš kasneje.

Siime Eye je leta 2014 dobil kar 2 nagradi. IF Design Award in Golden Pin Design Award. Od takrat podjetje Svakom le še raste.

Nymph

svakom nymph

Vibrator Nymph je leta 2019 dobil nagrado za dizajn. Narejen je tako, da se prstki na eni strani vibratorja krožno premikajo in te masirajo, glavica na drugi strani igračke pa vibrira in zato služi kot mini masažer.

Sam Neo

svakom sam neo

Če si moški, si definitivno privošči masturbator Sam Neo, saj je to en najboljših masturbatorjev na trgu. O tem priča že elegantna in minimalistična embalaža, delovanje pa te čisto zares pusti brez besed. Posesa te vase in zagotavljam ti, da boš presunjen. Pa še njegova notranjost je tako neverjetno mehka!

Benedict

svakom benedict

Obroček za penis Benedict ima še popoln stimulator presredka in je zato res nekaj posebnega. Z njim bodo tvoji orgazmi še intenzivnejši, saj je ob stimulaciji presredka stimulirana tudi prostata. Ta se nahaja tik nad presredkom, zato jo lahko vibracije enostavno dosežejo. Obroček za penis ti zagotavlja tudi daljše in trše erekcije, da boš v akciji užival dlje časa.

Dobiš ga v čudoviti črni embalaži, ki smo je pri Svakom tako že navajeni. Samo odviješ ga in že lahko uživaš sam ali pa s partnerjem.

Alice

svakom alice

Najbolj prodajan Svakom izdelek je zagotovo rabbit vibrator Alice. Ker je malo manjši, je idealen, če nisi pristaš preveč velikih igračk.

Dolg je 17.6 cm, od tega pa je vstavljive dolžine le 11 cm. Širok je za približno dva prsta, zato je penetracija zares enostavna.

Zaradi svoje velikosti ga Svakom priporoča tudi za analne igre. Če ga uporabljaš za obe vrsti penetracije, ga vmes le res dobro očisti.

To pa še ni vse, vibrator ima tudi “intelligent mode”!

Kaj sploh je intelligent mode?

Intelligent mode je posebna nastavitev določenih Svakom izdelkov. Ponuja ti postopno stopnjevanje užitka, ki je podobno stopnjevanju pri seksu s partnerjem. Začne se torej počasi in nežno, na koncu pa te pripelje do intenzivnega orgazma. Nastavitev je zasnovana na podlagi raziskav, kjer so s skupino žensk na podlagi njihovih potreb in želja ustvarili ta vzorec.

Še nekaj zanimivih Svakom igračk

Cici: Cici je izredno dolg in tanek vibrator, zato je ena najbolj praktičnih igračk za uporabo med seksom. Ne bo ti v napoto in lahko boš samo uživala.

Alex Neo: Podoben je Sam Neo masturbatorju, kar govori že samo zase.

Emma Neo: Še pogreje se!

Emma Neo Mini: Za tiste, ki imate radi malo manjše.

Vse omenjene Svakom igračke in druge izdelke najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: