Sexy Secret vibrator v hlačkah, telefon v rokah!

Erotične igračke

Sexy Secret je ena izmed najbolj priljubljenih Satisfyerjevih igračk za pare. Gre za diskreten vibrator, ki ga lahko uporabljaš praktično kjerkoli! In ko rečem kjerkoli, tudi mislim kjerkoli! Nosiš ga lahko kamorkoli se odpraviš!

Če s partnerjem še vedno nista preizkusila skrivnostne igre na javnih mestih, potem je ta blog prispevek znak, da je za to že skrajni čas.

Vse kar potrebuješ je aplikacija

Vibrator si namestiš v hlačke, tvoj partner pa ga lahko upravlja kar preko telefona! Naložita si aplikacijo Satisfyer Connect, ki je dodobra premišljena in vama nudi ogromno možnosti za popestritev užitka. Ponuja vama neskončno raznolikih programov in načinov uporabe Sexy Secret stimulatorja.

sexy secret dinner

  • Tvoj partner lahko v živo nadzoruje vibracije stimulatorja, ne glede na to, kje na svetu se nahajata. S tvojim užitkom lahko torej upravlja doma na skupni večerji ali pa z drugega konca sveta.
  • Vibracije nadziraš tako, da s prstom rišeš po zaslonu. Druga opcija je, da vibracije reagirajo na ritem glasbe ali pa ton tvojega glasu!
  • Vzorce vibriranja si lahko shranjuješ, da bo dostop do najljubših lažji in hitrejši. Lahko jih tudi deliš in preizkusiš tiste, ki so jih delili drugi uporabniki aplikacije.
  • Aplikacija ti ponuja tudi že shranjene vzorce, ki jih lahko po lastnih željah tudi spreminjaš.

To pa sploh še ni vse! Ima tudi budilko, ki te zbudi tako, da prižge vibrator v tvojih hlačkah. Prebira ti erotične zgodbice, ob katerih se vibracije stopnjujejo glede na intenzivnost zgodbe.

Aplikacija je na voljo tudi v slovenskem jeziku, zato si lahko kar sam enostavno raziščeš, kaj vse ti še ponuja!

Ergonomska oblika Sexy Secret za več udobja

satisfyer sexy secret

Vibrator Sexy Secret je res majhen in diskreten, ni pa zato nič manj mogočen! V njem se skriva močan motor, ki te bo navdušil s svojimi globokimi vibracijami.

Vibrator se prilega čisto vsakim hlačkam, saj se nanje pritrdi z magnetkom. Tako si lahko med uporabo popolnoma brez skrbi, saj igračka vedno ostane na svojem mestu.

Namestiš ga tako, da je ploščati del spredaj, saj stimulira klitoris. Drug konec stimulira vhod v nožnico.

Ergonomsko zasnovana oblika ti omogoča res udobno prileganje, način šepetanja pa ti zagotavlja popolno diskretnost.

Neponovljiva kvaliteta

Sexy Secret je narejen iz zelo prijetnega in telesu varnega silikona, poleg tega pa je popolnoma vodoodporen.

Ko se ti baterija izprazni, ga enostavno napolniš s priloženim USB kablom. Tako se ti nikoli ni treba obremenjevati s kupovanjem in menjavo baterij.

Kako lahko uporabljaš Sexy Secret?

Igračko lahko nadziraš s pomočjo telefona. Nikoli ti ne bo treba iskat daljinskega upravljalnika, telefon pa imaš tako ali tako pri sebi večino časa. Samo povežeta ga z vibratorjem in že lahko uživata.

Namig za uporabo

Vibrator je bolj vsestransko uporaben, kot si mogoče predstavljaš. Seveda ga lahko nosiš v hlačkah, z malo domišljije pa se možnosti razširijo v neskončnost.

Lahko postane na primer bullet vibrator! Uporabljaš ga lahko med predigro za stimulacijo klitorisa, idealen pa je tudi za uporabo med seksom. Ženske na tak način namreč veliko lažje doživijo orgazem!

Uporabljaš pa ga lahko tudi na moškem! Vibracije so zelo prijetne na konici penisa, na modih, na presredku in drugih delih telesa.

Če želiš, da so vibracije močnejše in bolj osredotočene, lahko za stimulacijo uporabiš konico, če pa si želiš nežnejših vibracij, uporabi širši del. Eksperimentiraj in ugotovi, kaj ti je všeč!

Čiščenje

Pred in po vsaki uporabi moraš vibrator dobro očistiti. To enostavno narediš z mlačno vodo in blagim milom, lahko pa uporabiš tudi antibakterijsko čistilo za igračke.

Stimulator Sexy Secret in druge izdelke najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice