Katero astrološko znamenje je najboljše v postelji?

Ljubezen in spolnost

Če slediš svojemu horoskopu, verjetno že veš kako romantičen ali sramežljiv je kateri od znakov. Ampak ali veš kako se posamezen znak obnese v postelji? Preberi sex horoskop.

Preveri kateri znaki se med seboj najbolje ujamejo in s katerim znakom je seks najboljši, kateri uživajo v igranju vlog in kateri imajo radi dolgo predigro.

OVEN (21.3. - 19.4.)

Spolne navade: Strastni in nestrpni, ti ljubimci se takoj lotijo bistva. Ne bodo ti podarjali cvetja in te romantično razvajali. Oni so igralci, ne sanjači, raje kot romantiko imajo vročo in energično akcijo. Če si te želijo si predani ljubimci, ki te bodo vedno zadovoljili, vendar je bolje, da tipredigra ni pomembna, saj je s tem znakom ne boš deležna/en.

Kompatibilna znamenja: lev, strelec, dvojček, vodnar

Vzburja jih: vse kar je drugačno, agresivni partnerji, novosti, presenečenja, nenačrtovani seks

Odbija jih: rutina, načrtovanje seksa

 

BIK (20.4. - 20.5.)

Spolne navade: Želijo biti zapeljani, so nežni ljubimci, ko izberejo partnerja so mu predani. Všeč jim je nezakompliciran sex, imajo visok libido, zato lahko z njimi uživaš vso noč.

Kompatibilna znamenja: devica, kozorog, rak, škorpijon, ribi

Vzburja jih: so romantične duše, zato jih zlahka zapelješ z nekaj cvetovi v sobi, steklenico vina in romantično glasbo.

Odbija jih: grob seks, igranje vlog

 

 

DVOJČEK (21.5. - 21.6.)

Spolne navade: To znamenje je potrebno najprej vzburiti mentalno in šele nato fizično. Ko ga vzburiš ga hitro odpelji v spalnico, preden se zamoti s čim drugim. Seks bo vroč in verjetno precej klepetav, saj med seksom radi govorijo. Rojeni v znaku dvojčka so po naravi nekoliko nervozni, zato jim ne zameri, če takoj po orgazmu odidejo iz postelje.

Kompatibilna znamenja: tehtnica, vodnar, oven, lev, strelec

Vzburja jih: pogovori in novosti. Med seksom mu/ji povej kaj mu/ji boš storil/a in še bolje, naredi nekaj kar ni doživel/a nikoli prej.

Odbija jih: posesivnost. Čeprav nimajo težav z monogamijo se želijo počutiti svobodne

 

RAK (22.6. - 22.7.)

Spolne navade: Za njih ni značilen seks za eno noč. So izrazito čustveni in večinoma želijo resen odnos . Ko te imajo v krempljih, te ne želijo izpustiti. Posvetijo se le enemu partnerju in ga vključijo v vse svoje čutne aktivnosti. Medtem, ko so lahko sprva sramežljivi, so nežni in zelo ljubeznivi, ko so sproščeni.

Kompatibilna znamenja: bik, devica, kozorog, škorpijon, ribi

Vzburja jih: dobra hrana in veliko zaupanja. Naredi ji/mu popoln obrok, povej, da je s tabo lahko ranljiv/a in ustregel/la bo vsaki tvoji želji.

Odbija jih: Karkoli narediš, ne prizadeni rakovih čustev. Raki so neverjetno občutljivi in so zlahka užaljeni, ker pa imajo od vseh znamenj najboljši spomin, napake ne bodo nikoli pozabili.

 

LEV (23.7. - 22.8.)

Spolne navade: Levi želijo biti zvezde in so v postelji enako dramatični kot v življenju. Hrepenijo po priznanju in občinstvu, če jih nenehno hvališ, te bodo nenehno zadovoljevali. Ti rojeni ljubimci so zelo seksualni, strastni, iznajdljivi in predani ljubimci.

Kompatibilna znamenja: oven, strelec, dvojčka, devica, vodnar

Vzburja jih: nenehno laskanje. Povej levu, da je krasen, duhovit in čudovit v postelji. Njegov libido bo rasel in ti prinesel veliko koristi. Ljubijo zapeljevanje in predigro, hrbet je eden od njihovih največjih erogenih con.

Odbija jih: Ukazovanje. Lev mora biti glavni ali vsaj misliti, da je.

 

DEVICA (23.8. - 22.9.)

Spolne navade: Radi seksajo v čistem in urejenem prostoru. So sladki, romantični in urejeni. Uživajo v mirnih odnosih in so pogosto manj agresivni od svojega partnerja. Kljub temu, da so šokirani, ko predlagaš kaj bolj porednega, so na skrivaj navdušeni. Radi preizkušajo nove položaje iz Kamasutre.

Kompatibilna znamenja: bik, kozorog, rak, škorpijon, ribi

Vzburja jih: sveže oprana posteljnina, tradicionalno zapeljevanje, rutina. Obravnavaj jih previdno, kupuj jim lepa darila, preberi poezijo.

Odbija jih: hiter in umazan seks

 

TEHTNICA (23.9. - 22.10.)

Spolne navade: prefinjena devica je intelektualna in perfekcionistka ter je lahko odlična v postelji. Osebe rojene v tem znamenju zanima erotika in novi pristopi k nudenju užitka. Device so odprte za nove stvari, zato bodo verjetno preizkusile vse, dokler ne bo preveč nevarno.

Kompatibilna znamenja: dvojček, vodnar, oven, lev, strelec

Vzburja jih: lepo okolje, draga darila, verbalna predigra, sexy perilo

Odbija jih: »hotelski« seks, grob seks, seks na prostem

 

 

ŠKORPIJON (23.10. - 21.11.)

Spolne navade: Vsi vemo, da so škorpijoni najbolj seksualna znamenja. Skrivnostni škorpijoni so pohotni, vendar nimajo težav z monogamijo. Radi imajo seks v različnih položajih, ne samo 20 minut »misionarca«. Potrebujejo veliko drame, všeč so jim scenariji, ki vključujejo moč in nadzor.

Seksi škorpijon ne razume besedne zveze »odtenki sive«. Je bodisi popolnoma nezainteresiran ali popolnoma osredotočen nate. Ko se odloči zate, ti bo pokazal nesmrtno ljubezen in erotičen seks. Če hočeš biti s škorpijonom začni delati na vzdržljivosti.

Kompatibilna znamenja: rak, ribi, dvojček, tehtnica, vodnar

Vzburja jih: vezanje, igranje vlog, škorpijonov ni strah biti poredni

Odbija jih: vsiljivost, ne marajo biti pod nadzorom, vajeti morajo biti v njihovih rokah

 

STRELEC (22.11. - 21.12.)

Spolne navade: Strelec se ti bo v postelji popolnoma posvetil. Strelci so odprti, pustolovski, očarljivi in se radi zabavajo. Hitro pa jim postane dolgčas, zato hrepenijo po spontanosti v spolnem življenju.

Kompatibilna znamenja: oven, lev, dvojček, tehtnica, vodnar

Vzburja jih: avanture. Radi preizkušajo nove položaje in eksotične spolne tehnike.

Odbija jih: predvidljivost

 

 

KOZOROG (22.12. - 19.1.)

Spolne navade: kozorogi so znani po svoji delavnosti in tudi v spalnici upravičijo svoj sloves. Kozorog je poleg škorpijonov, eden najbolj strastnih znakov. Ko se ogreje je ljubeč, direkten in predan užitku. Ponosni so na svojo spolno vzdržljivost.

Kompatibilna znamenja: bik, devica, rak, škorpijon, ribi

Vzburja jih: privlačijo jih pametni ljudje, ki so pripravljeni narediti prvo potezo in se potruditi. Radi imajo zapeljevanje in romantiko. Seks radi načrtujejo vnaprej.

Odbija jih: spontanost in »čudaškost«

 

VODNAR (20.1. - 18.2.)

Spolne navade: vodnarji se med seboj zelo razlikujejo, na splošno pa veljajo za intelektualne in idealistične. Vodnarjev libido se dviga glede na duševno stimulacijo, pripravljeni so poskusiti vse, če se le sliši dovolj zanimivo, ne marajo se povsem odreči moči.

Kompatibilna znamenja: dvojček, oven, lev, strelec

Vzburja jih: pogovor, nenavadne osebnosti, intelektualci. Uživajo tako ob nežnem kot zelo perverznem seksu.

Odbija jih: posesivnost, če vodnar misli, da mu boste odvzeli svobodo, bo pobegnil

 

RIBI (19.2. - 20.3.)

Spolne navade: Ta ljubimec je kameleon, ki lahko spreminja svoj slog glede na tvoje potrebe in želje. V postelji so romantični, čutni in igrivi. Pomembnejši kot svoj, jim je partnerjev užitek

Kar se drugim znamenjem zdi poredno, je ribam zabavno in se spalnicam približajo z odprtim umom in srcem ter pričakujejo fantastičen seks.

Kompatibilna znamenja: škorpijon, rak, devica, kozorog, bik

Vzburja jih: eksperimentiranje, igranje vlog

Odbija jih: če je partner v postelji do njih hladen

 

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice