Seksi pustni kostumi

Ljubezen in spolnost, Erotične igračke

Poganski praznik s katerim se poslavljamo od zime in priklicujemo pomlad velja za enega izmed najbolj priljubljenih med otroki, obenem pa je pust tudi praznik, ki ga v zasebnosti svoje spalnice praznujejo številni pari. Če vam je zmanjkalo idej, kako popestriti vajino spolno življenje, so pustni kostumi odlična ideja, oblečete pa jih lahko tudi vse preostale dni v letu in si tako privoščite malo seksi zabave.

Praznovanje pusta je nekaj, česar se večina izmed nas vsako leto neizmerno veseli, obstajajo pa tudi tisti, ki ga ne praznujejo le v družbi prijateljev, ampak tudi doma, med štirimi stenami. Erotični pustni kostumi so namreč zelo priljubljen način za popestritev spolnega življenja, pestro izbiro pustnih kostumov pa najdete tudi v naši spletni trgovini. Ženske lahko izbirate med številnimi seksi kostumi, v katerih boste videti vroče kot že dolgo ne in zagotavljamo vam, da vaš partner ne bo mogel umakniti rok z vas. Izbirate lahko tako med tistimi, ki so le zanj, kot pustnimi kostumi, v katerih boste postale glavna zvezda zabave.

V kolekciji pravljičnih kostumov najdete kostume zapeljive ciganke, arabske lepotice, seksi indijanke, predrzne piratke, transilvanske zapeljivke in vroče mornarke. Kostum Dorothy vsebuje kratko modro obleko s čipkastimi dodatki, prava paša za oči je tudi Aye Aye Kapitan kostum, ki je sestavljen iz oblekice z čipkastim prednjim delom, medtem ko seksi kostum Frisky Kitty, ki ga sestavlja komplet tangic in modrčka sodi v spalnico.
Če je vaš moški nor na uniforme, potem ga boste neizmerno razveselili, če ga pričakate oblečeni v pustni kostum poredne medicinske sestre, v kostum pilotke ali seksi policistke. Že od nekdaj so zelo priljubljeni drzni kostumi služkinj in porednih šolark, lahko pa se odločita tudi za igro seksi tajnice in šefa. Med pustnimi kostumi uniform lahko izbirate tudi med kostumom vojakinje, seksi mačke v črni lateks opravi, zelo razgaljene bolničarke ali strežnice ter ustrežljive natakarice.

Izbira je zelo pestra in ne glede na to za kateri pustni kostum se boste odločili, prepričani smo, da bo v vaše spolno življenje postalo pestro kot že dolgo ne. Za vse Playboy navdušence so na voljo tudi Playboy pustni kostumi navihanih seksi zajčic, od tistega klasičnega s črnim bodijem, ušesi, puhastim repkom in belim ovratnikom, pa do kostuma, ki ga sestavljajo le seksi tangice in zajčja ušesa.

Miha
Piše o zanimivih tematikah brez obzira na predsodke in tabuje. Zanima ga predvsem vpliv seksa na družbeno socialno življenje in ti s svojim znanje z veseljem pomaga z nasveti in predlogi.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice