Seks v vodi - kako se ga lotiti

Nasveti za boljši seks

Seks v vodi je priljubljen predvsem poleti, ko se temperature vztrajno vrtijo okoli 30°C ali še več. Radi se radi ohladimo v bazenu, morju, reki ali pa doma pod tušem ali v kadi.

Če se ti pri ohladitvi pridruži tudi partner se pač zgodi, da ti ponorijo hormončki in si zaželita intimnosti.

Vendar pozor! Na javnih mestih sex ni primeren in vama je lahko izrečena tudi globa, zato se le umaknita nekam na samo, stran od oči ostalih.

Na kaj pa morata biti pri seksu v vodi še posebno pozorna?

  • Voda izpira naravne lubrikante, ki jih izloča tvoje telo, zato ti za bolj prijeten občutek svetujemo uporabo lubrikanta na silikonski osnovi, ki je vodoodporen.
  • V vodi (sploh v bazenih) se lahko nahajajo bakterije, ki povzročijo vnetje in srbečico. Svetujemo ti, da se po tem dobro spereš pot tušem.
  • Nevarnost pri seksu v vodi je tudi da, da lahko voda, ki med seksom zaide v sečila, povzroči infekcijo ali vnet mehur.
  • Uporaba kondoma je otežena. Najbolj priporočljivo je, da si kondom natakneš že pred vstopom v vodo, drugače se kondom napolni z vodo in lahko med sexom zdrsne iz penisa. Tudi kozmetični izdelki, kot na primer sončna krema, lahko kondom poškodujejo.
  • Brez uporabe kondoma, lahko ženska v vodi tudi zanosi, zato ne nasedajta mitom, ki govorijo, da temu ni tako. V vodi se prav tako lahko tudi okužita s spolno prenosljivimi boleznimi. Če torej ne uporabljata druge zaščite proti nosečnosti in če nista prepričana o partnerjevih (ali svojih) morebitnih spolno prenosljivih boleznih, se raje preselita kam drugam

Položaji, ki jih lahko uporabita

Pri položajih bodita previdna, predvsem v kadi ali tuš kabini, da se ne poškodujeta zaradi zdrsa. V vročih prizorih iz filma je vse tako enostavno in seksi, vendar pa lahko gre v praksi marsikaj narobe, zato previdnost ni nikoli odveč.

Če je igračka izdelana iz silikonskih materialov ne uporabljaj lubrikanta na silikonski osnovi, saj jo lahko poškoduje.

Ponujamo ti nekaj predlogov, katere položaje lahko uporabita:

Oralno v kadi

Tako kabina za prhanje, kot kad sta odlična za oralno razvajanje.

Zabavajta se izmenično. Najprej se lahko dobro namilita in očistita, nato pa naj eden sede na rob kadi in razširi noge, drugi pa iz banje poskrbi za njegov užitek. Nato naj se vlogi zamenjata.

Nagib nad kadjo

Partnerica naj bo obrnjena proti steni, noge so razkoračene in stopala čvrsto na tleh. Za večjo stabilnost naj se oprime za pipo ali drug, na steno pritrjen pripomoček in se s telesom nagne naprej, ti pa si jo vzameš od zadaj. Vse skupaj nekoliko spominja na stoječo pozo po pasje.

Sedeč položaj

Partner naj se usede na dno kadi, ti pa ga zajahaš. Če sta obrnjena drug proti drugemu, posvetita pozornost tudi dražljaju različnih delov telesa, kot naprimer grizljanje in lizanje ušes, vratu ali prsi in bradavičk.

Lahko pa se partnerka obrne s hrbtom proti parterju, zamižita ter se prepustita užitku in svoji domišljiji.

Če pa se le da, se raje lotita položaja, pri katerem spolovila ne bodo v neposrednem stiku z vodo.

Par v kadi

Uporaba erotičnih igračk

Če si seks v vodi rada popestrita tudi s kakšno igračko bodita pozorna, da je le ta vodoodporna. Na naši spletni strani najdeš kar nekaj izdelkov, vendar pozor! Če je igračka izdelana iz silikonskih materialov ne uporabljaj lubrikanta na silikonski osnovi, saj jo lahko poškoduje.

Silikonski lubrikanti sicer trajajo dlje od vodnih lubrikantov in imajo nekoliko drugačno teksturo ter se obdržijo dlje. Obenem pa ga je nekoliko težje izprati, ter ima drugačen vonj. Vendar jih ne smeta uporabljati z večino erotičnih igračk, saj so le te ponavadi izdelane iz silikonskih materialov.

Lubrikant na vodni osnovi torej ni najbolj primeren za eksperimentiranje pri seksu v vodi, vendar je nujen, kadar se odločita uporabiti igračke iz silikona. Ker bazirajo na vodi so povsem nevtralni in ne reagirajo z različnimi materiali in so za to najvarnejša opcija pri izbiri pravega lubrikanta.

Romantični namig:

V kopalnici si ustvarita romantično in intimno vzdušje.

Ugasnita luči in si svetlobo pričarajta s svečami, izberita glasbo, natočita kozarček svoje najljubše pijače in odprita bombonjero, v kad pa natresita liste vrtnic. Romantika zagotovljena!

Ne veš katero igračko izbrati?

Čeprav v trgovini z erotičnimi pripomočki še vedno prevladujejo moški, je zagotovo kategorija Za njo najbolj zaželena in založena v naši trgovini.

Morda k dejstvu, da je večji del izdelkov namenjenih ženskim orgazmom in užitkom izhaja iz tega, da so te tudi bolj zahtevne.

Verjetno se vsi strinjamo, da moški za stimulacijo potrebujejo precej manj kot večina žensk in da je doživljanje orgazma pri ženskah daljši in globji proces, kot pri moških.

Zato ti predlagam naslednje izdelke:

Rabbit vibrator Bloom - The Violet

Zaradi lepe oblike tako vibratorja kot embalaže sodi izdelek med nepogrešljive erotične igrače za vsako žensko.

Vibrator je opremljen z edinstveno tehnologijo drsenja, ki olajša prilagajanje igrače lastnim željam. Na voljo je 5 različnih vzorcev in 5 hitrosti. Je odporen na škropljenje, zato ga lahko uporabljaš pod tušem.

Vibrator Rosy Gold - Mini curve massager

Masažni vibratorji so pogosto preveliki ali pretežki za uporabo, Rosy Gold Curve pa ponuja enako stimulacijo kot veliki vibratorji, vendar je manjše, bolj praktične velikosti. Mehka glava, 10 nastavitev vibriranja in polnilna baterija pa ga naredijo še bolj privlačnega,

Zahvaljujoč gumbu na dnu vibratorja je uporaba zelo enostavna. Oblikovan je ergonomsko, zato omogoča dober oprijem in brez napora doseže vsako občutljivo točko na telesu. Je vodoodporen.

Vibrator LELO - Tiani 3

Za pare, ki iščejo popolnoma nov in razburljiv način, kako uživati v seksu, je Tiani 3 odlična izbira, saj ponuja močne intimne užitke in zagotavlja zadovoljstvo.

Vibrator Tiani 3 je nova in izboljšana verzija originalnega LELO vibratorja za pare, ki ga med spolnim odnosom nosijo ženske. Ta svetovno znani vibrator vibrira hkrati znotraj in zunaj, kar vaju oba draži in zadovoljuje med spolnim odnosom in prinese nove višine intimnih občutkov. Poudarjene močne vibracije nudijo natančno stimulacijo klitorisa, medtem ko je gladek silikon oblikovan za največji užitek in udobje. Je vodoodporen, polnjiv in daljinsko voden.

Pri nas smo ti vedno na voljo za vsa tvoja vprašanja in nas lahko kontaktiraš po e-mailu ali telefonu, lahko pa nas obiščeš tudi v razstavnem salonu na Zeljarski ulici 7, v Ljubljani.

Spremljaj pa nas tudi na družbenih omrežjih, kot sta Facebook in instagram.

Maja
bio_maja

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice