Seks položaji za vroče poletje

Nasveti za boljši seks

Vroč seks se v poletnih dneh ob res visokih temperaturah ne zdi preveč dobra ideja. Obstaja pa kar nekaj načinov s katerim bosta v seksu uživala, brez da bi vama bilo preveč vroče, hkrati pa z novimi seks položaji popestrila posteljne igrice. Te zanima kako?

Niagarski slapovi

Nimata bazena? Brez skrbi, uporabita lahko tudi kad. Voda vaju bo prijetno ohladila, medtem ko bosta uživala v tem novem položaju. V kad natočita hladno (ne mrzlo) vodo.

Moški naj se usede v kad in iztegne noge, ženske pa naj se usede nanj s hrbtom obrnjena proti njemu. Odprita tuš, ki naj ga eden od vaju usmerja po vajinih najbolj občutljivih delih, kar bo povečalo stimulacijo, hkrati pa vaju prijetno hladilo.

Vklopita ventilator!

Ob posteljo postavita ventilator in ga obrnita proti vama.

Moški naj leži na hrbtu, ženska naj se usede nanj, z obrazom obrnjena proti njemu, roke in kolena naj namesti ob njegovo telo.

Položaj mačke

Ta položaj vama omogoča, da sta blizu brez da bi vama bilo vroče. Ženska naj leži na hrbtu z nekoliko razširjenimi nogami, moški naj se uleže nanjo in se s pomočjo rok nekoliko dvigne, da se dotikata le toliko kolikor je nujno potrebno.

Moški naj se premika naprej-nazaj, ženska pa naj medenico premika navzgor.

Dvignjena noga

Pri tem položaju spet uporabita kad v katero nalijta le nekaj centimetrov vode, nato pa prižgita tuš in pustita, da voda teče po vaju.

Ženska naj se uleže na bok, naslonjena na komolec. Spodnja noga naj bo iztegnjena, drugo pa dvigni visoko v zrak.

Predlagamo vama, da uporabita tudi katero od nagajivih seks igračk, seveda tistih vodoodpornih ;) Vodoodporne vibratorje najdeta tukaj.

Uporabita blazino!

Ta položaj preizkusita, če imata lasten bazen ali najdete odmaknjeno jezero, kjer vaju nihče ne bo zmotil.

Ženska naj spleza na napihnjeno blazino, tako da ima na njej trebuh, zadnjico in noge pa v vodi. Moški naj njene noge prime od zadaj. V tem položaju moški določa kako globoka bo penetracija.

The Linguini

Ta položaj je odličen za res vroče dni, saj se partnerja med seboj minimalno dotikata. Ž

enska naj se uleže na bok, moški pa naj poklekne za njo. Eno koleno namesti med ženske noge, eno roko položi na njen hrbet.

Ples v naročju

Da vama v tem položaju ne bo prevroče, poleg stola namestita ventilator.

Moški naj se usede na stol (za več udobja, lahko namestita blazine), ženska pa se useda nanj in se nagne nekoliko nazaj, tako da se z rokami opira na njegova kolena, noge pa naj počivajo na njegovih ramenih.

Joystick

Preden začneta se poškropita s hladno vodo, da se ohladita in zbudita vajine čute. Moški naj se uleže na posteljo, roke naj počivajo ob glavi. Ženska naj se usede nanj, z obrazom proti njemu, noge naj počivajo ob njegovih ramenih.

Ženska naj moškega prime za meča in se premika v obliki številke osem, tako da v notranjosti čutiš premikanje njegovega penisa, tako kot bi premikala joystick.

Uživanje na tleh

Tudi pri tem položaju se odlično obnese ventilator.

Ženska naj se s hrbtom obrne proti moškemu in se skloni, tako da roke položi na tla. Moški naj jo prime za boke in narekuje hitrost in globino penetracije.

Uporabita posteljo

Tudi tukaj vklopita ventilator in ga namestita ob posteljo. Ženska naj se uleže na posteljo, tako da so na postelji trebuh in prsi, noge so na tleh, nekoliko razširjene.

Moški dvigne njene noge, medtem ko jo drži za stegna. Položaj je enak kot pri položaju številka 5.

Tukaj preverita še kateri so tihi seks položaji, ki jih lahko uporabita kjerkoli in kadarkoli!

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice