Seks položaji za geje

Nasveti za boljši seks

V tem članku ti predstavljam različne seks položaje za geje, ki bodo zagotovo prinesli v vajino spalnico nekaj popestritve in s katerimi bosta prišla do odličnega vrhunca.

Kot povsod, je tudi tukaj pomembno, da prakticiraš seks kar se da varno. Priporoča se uporaba kondoma, sploh, če je to oseba s katero nisi v dolgotrajnem odnosu.

No, pa preidimo na stvar.

Seks položaji za geje so različni in jih lahko izvajaš s svojim partnerjem tako, da bosta oba uživala in da se bosta drug ob drugem počutila prijetno in sproščeno.

MASTURBACIJA

Morda še nista pripravljena na penetracijo in bi raje začela le z dotiki.

Masturbacijo lahko izvaja le en partner in ga drug opazuje. Lahko to počneta oba, ker vaju pogled drug na drugega vzburja ali pa to počneta drug drugemu. To je idealen seks položaj za geje, ki si še ne želijo penetracije, saj sta tako oba le deležna pozornosti svojega partnerja.

Izvedba:

Zadeva je precej preprosta. Udobno se namestita drug ob drugega in začnita z igro. Da vama bodo zadeve lažje "zdrsnile iz rok", uporabita pri igranju lubrikant.

Bi zadevo rada popestrila?

Z lahkoto uporabita kakšno igračko, kot je na primer masturbator. Za te velja prepričanje, da se jih uporablja, le kadar se igraš sam, vendar je to daleč od resnice.  

KLASIKA

Kdo ne pozna ‘’klasičnega’’ oralnega seksa? Nič posebnega, pa vendar tako zelo zaželjeno, prijetno in vzburjajoče.

Izvedba:

Eden naj se udobno namesti, drug pa mu pokaže, kaj zna s svojimi usti in jezikom.

Nasvet: tisti, ki izvaja oralni seks, se lahko posveti tudi modom in presredku,  v kolikšni intenziteti, pa naj pove partner.

RIMMING

To je oralna stimulacija anusa in je zelo popularen seks položaj za geje. Na ta način se lahko stimulira in sprosti partnerja pred analnim seksom.

Izvedba:

Položaj se izvede tako, da je eden na vseh štirih ali pa se uleže na hrbet in kolena potegne k sebi, drugi pa se z jezikom posveti njegovemu anusu. Zraven se lahko izvaja tudi fingering anusa, za še večjo popestritev pa dodajta še masturbacijo.

POLOŽAJ 69

69 je položaj, kjer drug drugega istočasno oralno zadovoljujeta.

Izvedba:

To lahko počneta tako, da eden leži na hrbtu drug pa je na njem. Obrnjena sta tako, da imata glavo pri partnerjevem spolnem udu.

Glede na način gibanja pa priporočam, da ta položaj izvajata na boku, saj bosta tako imela več prostora za premikanje.

Ko pa sta dovolj pripravljena tudi za analni seks, lahko nadaljujeta z naslednjimi položaji, ki vama jih predlagam.

Pomembno je predvsem to, da je tvoj oziroma partnerjev anus dovolj sproščen, pri tem pa si lahko pomagata s predigro. Priporočam vama uporabo različnih analnih čepkov ob uporabi zadostne količine lubrikanta.

ŽLIČKANJE

Če si želita malo bolj romantičnega seksa, kjer bo večji poudarek na crkljanju, potem vama predlagam ta položaj.

Izvedba:

S partnerjem se uležeta na bok, tako, da sta obrnjena v isto smer. Položaj se lahko izvaja tudi brez dejanske penetracije, tako, da tisti, ki je zadaj svoj ud le drgne med stegni svojega partnerja.

MISIJONARSKI POLOŽAJ

Večna klasika, ki hkrati omogoča penetracijo, očesni stik ter poljubljanje.  

Izvedba:

Eden naj se uleže na hrbet, drugi, ki izvaja penetracijo pa nanj. Za lažjo penetracijo, naj partner, ki leži, rahlo obrne boke navzgor, saj bo tako analna odprtina bolj dostopna.

Nadgradnja:

Ta položaj vama predlagam, če si želita res globoke penetracije. V kolikor nista dovolj sproščena ali gibčna, izvedbo odsvetujem. Lahko pa si pomagata tako, da se osebi, ki leži, pod zadnjico podstavi vzglavnik.

Eden se uleže na hrbet in z rokami potegne kolena k sebi proti prsim ali pa jih odloži na partnerjeva ramena. Drugi pa lahko začne s penetracijo.

PO PASJE

Kdo ne obožuje tega položaja?

To je fantastičen seks položaj za geje, saj se ustvari odličen kot za analno penetracijo. Poleg tega je položaj primeren tako za nežno in počasno penetracijo, kot za grobo, divjo različico, saj je zelo priljubljen pri igranju BDSM igric.

Izvedba:

Sama izvedba je zelo preprosta. Eden se postavi na vse štiri, medtem, ko drugi penetrira vanj. Ali bo tisti, ki izvaja penetracijo, stal ali klečal, pa je odvisno od tega na kakšni višini je partner.

KAVBOJ

Kavboj je zelo dober položaj, če želi imeti več kontrole nad hitrostjo in intenziteto penetracije tisti, ki same penetracije ne izvaja.

Izvedba:

Eden se uleže na hrbet oziroma se udobno namesti, drug pa se usede čez njega, tako da sta z obrazom obrnjena drug proti drugemu. Najlažje je, če tisti, ki je zgoraj, čepi.

OBRNJEN KAVBOJ

Če ti morda bolj odgovarja drugačen kot ali pa te vzburja pogled na partnerjev hrbet (morda se tisti, ki je zgoraj želi dotikati še partnerjevih mod), potem ti predlagam, da poizkusita še to različico kavboja.

Izvedba:

Ta položaj je podoben kavboju. Razlika je le v tem, da se tisti, ki je zgoraj, obrne tako, da gleda partnerjeva stopala.

V STOJE

Pri penetraciji v stoje se res lahko poigrata z domišljijo.

Lahko stojita oba, pri čemer sta obrnjena v isto smer in izvajata penetracijo od zadaj. Pri tem si lahko za boljšo stabilnost pomagata tako, da se tisti, ki je spredaj  nasloni ob steno, stol, mizo ... ter tako tudi spreminjata kot pod katerim se penis vstavi v anus.

Penetracijo stoje lahko izvedeta tudi tako, da sta obrnjena drug proti drugemu.

Če je tisti, ki penetrira dovolj močan, lahko dvigne partnerja, ta pa ga s svojimi nogami objame okoli pasu, za večjo stabilnost vama zopet lahko pomaga stena.

ODBIJAČ

Zelo zanimiv položaj, če sta pri volji za malo eksperimentiranja.

Izvedba:

Eden se uleže na trebuh, drugi pa začne s penetracijo, pri čemer je obrnjen tako, da gleda partnerjeva stopala.

V kolikor se prvič lotevaš analnega seksa, pa ti v branje priporočam članek Analni seks - kako in kje začeti? 

Članek je namenjen vsem, ki si želijo analnega seksa.

Če imaš kakršnokoli vprašanje, smo ti vedno na voljo preko e-maila, telefona, chata ter na družbenih omrežjih - Facebooku in Instagramu. Oglasi se nam, vprašaj, napiši komentar.

Za še več zanimive vsebine iz sveta spolnosti in erotičnih igračk, pa se lahko naročiš tudi na naš YouTube kanal.

Maja
bio_maja

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: