Real Fantasy Deluxe - dildi za realistično izkušnjo!

Erotične igračke

Real Fantasy ima novo kolekcijo deluxe dildov, ki so naravnost fantastični! Kar jih dela posebne je njihova notranjost. Napolnjeni so z materialom, ki se imenuje silexpan in spominja na spominsko peno.

Kaj sploh je silexpan?

real fantasy silexpan

Silexpan je material, ki je patentiran posebej za Real Fantasy Deluxe kolekcijo dildov, zato si lahko prepričan, da česa takega še nisi imel v rokah (niti nikjer drugje)! Je čvrst a prožen material, ki se z lahkoto prilagodi tvojemu telesu. Spominja na anti stresne žogice.

Ima tudi eno zelo posebno lastnost! Če ga za par minut postaviš v hladilnik, bo dildo postal bolj trd, če pa ga potopiš v vročo vodo, bo postal mehkejši. Silexpan namreč odlično prenaša toploto, zato se ob uporabi hitro segreje na telesno temperaturo. Občutek je zato še toliko bolj realističen.

Temu primerno je idealen tudi za temperaturne igre. Pred uporabo ga lahko ohladiš ali pogreješ in tako bo izkušnja vsakič čisto nekaj drugega.

Real Fantasy Deluxe dildi so oblečeni v silikon

Dildi Deluxe kolekcije so oblečeni v silikon, zato so neporozni. To pomeni, da na površini nimajo mikroskopskih luknjic, kjer bi si lahko bakterije ustvarile svoj dom.

Zaradi silikona je čiščenje že na sploh enostavno, če pa ga hočeš zares dobro očistiti, ga lahko tudi prekuhaš.

Po vrhu vsega pa je ta silikon še posebej mehak in gladek na otip. Že takoj, ko dildo dobiš v roke, lahko opaziš, da je zelo kvaliteten in da bo uporaba noro prijetna.

Real Fantasy Deluxe dildi tudi vibrirajo?!

V zbirki je 8 dildov različnih velikosti in debelin. 2 dilda tudi vibrirata! To je pri silexpanu še posebej prijetno, saj se po tem materialu vibracije zares dobro prenašajo in jih boš bolj občutil. Izbiraš lahko med 10 različnimi načini vibriranja, med njimi pa preklapljaš s pritiskom na zgornji gumb.

Dilda se polnita s pomočjo priloženega USB kabla, zato za delovanje ne potrebuješ nobenih baterij.

Izgled in uporaba

Real Fantasy Deluxe dildi so neverjetno realistični. Polovica jih ima moda, ostala polovica pa je brez njih. Vsi imajo tudi zelo izrazite vene in realistično glavico.

Priporočljivo je, da z dildi uporabljaš lubrikant na vodni osnovi.

Pa pred in po vsaki uporabi igračke zares dobro očisti. To enostavno narediš z antibakterijskim čistilom za igračke in mlačno vodo.

Dildi so tudi vodoodporni, zato jih lahko uporabljaš tudi pod tušem ali pa v kadi. Vsi imajo tudi prisesek, da jih lahko pričvrstiš na katerokoli ravno gladko površino in tako rokam pustiš prosto pot. Ploščice v kopalnici so idealne za to!

Kompatibilni so z večino strap-on pasov, tako da lahko z njimi zadovoljiš tudi svojega partnerja.

Če te zanima več o dildih, njihovi uporabi in stvareh, ki jih moraš vedeti ob nakupu, si poglej še našo serijo videov o dildih. Izvedel boš veliko uporabnega!

Še več Real Fantasy dildov

real fantasy

Znamka Real Fantasy ima poleg Deluxe kolekcije še eno linijo s 17 različnimi dildi vseh možnih velikosti in oblik. Eni vibrirajo, drugi ne, eni pridejo z modi, drugi ne. Spet eni so majhni, drugi pa precej ogromni.

Omenjena linija je narejena iz PVC materiala in nima silexpan polnila. Je pa izbor zelo pester, zato boš med njim zagotovo našel svoj najljubši realističen dildo.

Vse omenjene Real Fantasy igračke in druge izdelke najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice