PVC rjuhe za intimne užitke - sta že poskusila?

Nasveti za boljši seks, Ljubezen in spolnost, Erotične igračke

To, da sta preverila že vse možne položaje, mi je jasno. Pa sta kdaj pomislila, da bi preizkusila PVC rjuhe oziroma prevleke? Izbirata lahko med vodotesnimi prevlekami različnih dimenzij in barv, v ponudbi pa so tudi takšne prevleke, ki imajo napihljiv rob. Tako dobita nizek bazenček za spolzko, mokro in divjo zabavo, brez skrbi da bi vajine igrice pustile madeže ali celo poškodbe na posteljnini, pohištvu ali tleh.

Zakaj potrebujem PVC rjuho?

Spalnica je ponavadi osrednji prostor, v katerem se odvija večina erotičnih aktivnosti. Ker se sčasoma človek navadi na ene in iste stvari, je zanimivo spremeniti kak detajl, in uporaba PVC posteljnine je odlična ideja.

PVC rjuhe so primerne tako za seks kot masažo in druge igrice. Položiš jo na posteljo, priporočam, da kar preko obstoječe posteljnine. S tem poskrbiš, da na rjuhah ne ostanejo madeži, obenem pa ustvariš zapeljivo vzdušje. Primerna pa je tudi za uporabo na kavču, na drugih kosih pohištva ali na tleh; tam, kjer vama pride prav. Po PVC rjuhah lahko s partnerjem brezskrbno uporabljata tako masažno olje, različne lubrikante ali barve za telo. Rjuhe so na voljo v različnih velikostih in barvah.

Kdo kupuje PVC rjuhe?

Med kupci PVC rjuh je največ parov in posameznikov, ki pri svojih erotičnih igricah uporabljajo veliko lubrikantaizdelkov za masažo (masažna olja, geli, ...). Na ta način se najbolje zaščitiš pred težko odstranljivimi madeži. Med kupci rjuh so tudi tisti, ki jih stik z materialom vznemirja. Prav tako jih kupujejo pari, ki se udeležujejo skupinskih iger, torej erotičnih aktivnosti, ki vključuje večje število ljudi hkrati in pari, ki prakticirajo pissing ali squirt. Verjameš ali ne, imamo tudi kupce, ki se za nakup odločijo iz zdravstvenih razlogov, povezanih z inkontinenco.

"Z leta v leto se tabuji glede spolnosti razblinjajo in tudi malo drugačne želje počasi najdejo pot do uresničitve"

Uporabiš lahko večje količine lubrikanta

Verjetno se ti je že zgodilo, da si med nanašanjem lubrikanta popackal rjuho. Potem te pa začne skrbeti ali bo to sploh šlo dol, ali bo tam ostalo za večno. Bo madež ostal celo na vzmetnici? Zaradi vseh teh skrbi potem lubrikant nanašaš skrajno previdno in v čim manjših količinah. Škoda, saj vsi vemo, da bolj kot drsi, bolje je :)

Pogrni PVC rjuho čez posteljo, čez kavč ali jo razgrni po tleh. S tem ustvariš varno površino za uporabo večje količina lubrikanta. Zdaj lahko brez skrbi poliješ lubrikant po tvoji partnerki ali partnerju. Verjemi, zabavno bo!

Mimogrede, lubrikant lahko za tovrstno igranje kupiš tudi v večji količini, recimo 1L, 2L ali celo 5L.

Dobro naoljena masaža

Podobno kot pri lubrikantih je tudi pri masaži. Ponavadi pod osebo, ki jo masiramo razgrnemo kakšno brisačo, da s tem ne umažemo tistega, kar je spodaj, saj je masažno olje navadno precej tekoče. Če si želiš uporabiti večje količine masažnega olja ali se prepustiti recimo body to body masaži ti bo zelo prav prišla PVC rjuha.

Mimogrede, ali veš da nekatera masažna olja lahko uporabiš tudi kot lubrikant? Odlično za predigro, ki se brez skrbi nadaljuje v divji seks.

Lulanje, squirting in ostale telesne tekočine

Z leta v leto se tabuji glede spolnosti razblinjajo in tudi malo drugačne želje počasi najdejo pot do uresničitve. Pissing oz. lulanje naprimer je danes že precej pogosta spolna praksa, prav tako squirting pri tistih ženskah, ki to lahko dosežejo. Pari, ki prakticirajo te prakse ponavadi izberejo prostore, kjer izločene tekočine ne predstavljajo prevelikih težav. Torej recimo kopalnica ali pa kuhinja s keramičnim podom. Nekateri, malo bolj drzni, pa se zatečejo celo v objem narave.

ženska na pvc rjuhi

Če si tako omejen s prostorom, kjer se lahko pozabavaš, lahko hitro postane dolgčas oz. si zaželiš nekaj novega, drugačnega. PVC rjuha, v tem primeru najbolje kar tista z napihljivim robom, ki ustvari manjši bazenček, je idealna rešitev za vse, ki bi si želeli svoje aktivnosti početi tudi v drugih bolj občutljivih prostorih, kot je spalnica, dnevna soba in podobno.

Z barvami za telo do erotičnih mojstrovin

Verjetno imamo zdaj vsi v glavi prizor iz kakšnega filma, kjer se par prepusti domišljiji in kreativnosti, ter platno zamenja za partnerjevo telo. Pa sploh veš, da obstajajo specialne barve za telo, ki niso nevarne, nekatere so celo užitne, poleg tega pa se enostavno sperejo? To pomeni, da lahko romantično ustvarjata tudi vidva doma.

Seveda pa bo vsak najprej pomislil na to, kakšna packarija bo nastala in kje naj se tega sploh lotiva. Kako naj bo romantično, ampak na način, da tašča ne bo čudno gledala flekov barve po celem stanovanju, naslednjič, ko pride na kosilo?

Tudi za tak primer je PVC rjuha lahko enostavna in hitra rešitev. Razgrneš rjuho in že lahko začneta z ustvarjanjem. Ideja za tiste malo manj kreativne. Vsak od partnerjev vzame enega od čopičev. Nato pa se izmenjujeta na vsaki recimo dve minuti. En iz para s čopičem in barvo obkroži predel na telesu, drugi v paru pa se temu predelu maksimalno posveti s poljubljanjem, lizanjem, erotičnimi pripomočki ali drugimi tehnikami, ki bodo prvega kar najbolj vzburile.

Kako uporabim PVC rjuho?

Uporaba je nadvse preprosta. Rjuhe so lahko elastične, zato jih enostavno napneš preko vzmetnice ali pa samo pogrneš. Tudi gladek material bo poskrbel za udoben in prijeten občutek. Na voljo so tudi PVC prevleke za vzglavnik. Če med erotičnimi igricami poleg vzmetnice potrebuješ tudi vzglavnik, je PVC prevleka najboljša rešitev, ki prav tako prepreči, da na blazinah ostanejo madeži.

Dimenzije rjuh in materiali

Izdelki so na voljo v različnih velikostih. Dimenzije se pričnejo pri 135 x 200 cm, ki velja za manjšo, in segajo vse do 200 x 200 cm in več. Ustrezna dimenzija PVC rjuhe bo poskrbela, da postelja ostane suha in čista. V ponudbi lahko izbereš tudi večje velikosti, kot je 200 x 230 cm.

Rjuhe so narejene iz neporoznega materiala, kar je seveda njihov glavni namen - da ne prepuščajo tekočin. Najbolj uporabljen material je PVC oz. vinil - kaj je PVC? Preberi tukaj.

PVC rjuhe - kako jih očistiti?

Čiščenje izdelkov iz PVC je preprosto. Rjuhe ne postavljaj v pralni stroj, temveč jo operi ročno. Za to uporabi mlačno vodo in morda blago milo. Ko se posuši, jo nežno obriši s krpo, ki ne pušča vlaken. Določene prevleke lahko pereš tudi strojno, če to dovoljuje proizvajalec (preveri na embalaži).

Eva
Piše o vsem, najraje pa razbija mite in predsodke. Spolnost dojema kot umetnost. Je izjemno širokih nazorov.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice