Praznična darila – Ideje za ženske

Erotične igračke, Video prispevki

Še vedno ne veš, kaj podarit svoji boljši polovici za darilo, prazniki so pa že pred vrati? Brez skrbi, imam 7 idej za darila, ki bodo razveselila čisto vsako!

LELO SONA

Če se hočeš res izkazat in ji podariti najboljše darilo, kar jih je kadar koli dobila, potem ji podari vibrator Lelo Sona.

To je ena najbolj priljubljenih igračk med ženskami in to z dobrim razlogom. Gre namreč za stimulator klitorisa, ki oddaja zvočne valove in stimulira klitoris brez, da bi se ga direktno dotikal.

Mnenja uporabnic: 

"Od nekdaj imam težave z doseganjem orgazma. Prebrala sem ogromno blogov, da bi našla rešitev za to težavo in tako sem izvedela za Sono. To je nekaj najboljšega! V 30 sekundah sem doživela orgazem, ki je trajal celo minuto. Če imaš rada stimulacijo klitorisa definitivno priporočam! "

"Tok močnega orgazma še nisem doživela. Prvič v življenju sem squirtala!"

"Nikoli nisem mogla doživela orgazma in res sem mislila, da je to zame pač nemogoče. Potem sem pa za darilo dobila tole igračko in zdej orgazme doživljam vsakič! Res priporočam, ker mi je Sona spremenila življenje."

"Odličen izdelek, ki ga rada uporabljam sama in skupaj s svojim partnerjem. Priporočala bi ga tudi drugim ženskam."

"Super izdelek. S partnerico ga uporabljava tudi skupaj - ko se najde prave tocke sta uporaba, prav tak pa tudi uzitki, fenomenalni."

"Ta stvar mi je spremenila življenje in me naučila squirtat, veliko tudi o mojem telesu in kaj zmorem. Odkar to uporabljam lahko doživljam vaginalni organzem samo od penetracije s partnerjem. Najboljši nakup je bil to."

Lelo Sona je do orgazma pripeljala ženske, ki so mislile, da ga ne bodo doživele nikoli. Če pa te pred nakupom zanima še kaj več o tej čudoviti igrački, pa si poglej ta video.

VIBRACIJSKE HLAČKE

Zakaj bi ji podaril čisto navadno seksi perilo, ki je bolj kot darilo zanjo, darilo zate. Namesto tega ji raje podari vibracijske hlačke! Pri znamki Pantyrebel lahko izbiraš med 4 različnimi stili hlačk, z vibratorjem in daljincem, ki ga potem upravljaš ti!



Lahko pa ji kupiš katerikoli drug kompletek perila, predlagamo znamko Obsessive, zraven pa še Satisfyer little secret vibratorček, ki je kompatibilen z vsakimi hlačkami. Najboljše pa je to, da se poveže s tvojim telefonom preko aplikacije, ki ti ponuja ogromno enih zanimivih možnosti in funkcij.

NAPRSTNI VIBRATOR

Če že nekaj časa razmišljaš, kako bi si seks popestril s seks igračkami in želiš začeti z nečim manjšim, potem preveri ponudbo naprstnih vibratorjev. So zelo diskretnih oblik, uporabljajo pa se lahko solo, še boljše pa bo, če jih uporabljaš v paru. Načinov uporabe je veliko in s tem darilcem ne boš razveselil samo svoje partnerke, ampak tudi sebe, saj ga bo lahko tudi ona uporabljala na tebi ;)

VIBRATOR ZA PARE

Nobena skrivnost ni, da večina žensk, bolj natančno okrog 75% žensk orgazem najlažje doživi, če je zraven stimuliran tudi klitoris. In med penetracijo to najlažje narediš tako, da uporabljaš vibrator za pare.

Najbolj priljubljena je takšna oblika:

Če pa sta bolj pogumna in rada preizkusita tudi kaj drugačnega in zanimivega, potem bosta navdušena nad tem vibratorjem za pare Satisfyer Endless Joy. In naj te njegova "čudna" oblika ne zavede. Tako je oblikovan z dobrim razlogom ;) Načinov uporabe je ogromno in na njegovi embalaži imaš tudi precej ilustriranih idej, da veš kako se lotit uporabe.

SECRET PLEASURE CHEST

Če sta malo kinky, ali pa si želita preizkusiti tudi te stvari, potem bo tole kar prava izbira darila.

Izbiraš lahko med kar šestimi paketi različnih barv, v katerih se skriva od 7 do 10 različnih BDSM pripomočkov. Vse od vrvi, gag-ov, ovratnic, pa do lisic, prevez za oči in podobno.

VIBRACIJSKI LUBRIKANTI

Če slučajno še ne uporabljata lubrikanta, potem prenehaj z branjem in takoj naroči enega. Najpogosteje priporočamo tega na vodni osnovi. Lubrikant je pri uporabi seks igračk nekako obvezna oprema, saj zelo izboljša samo izkušnjo.

Sedaj, ko smo pokrili osnove, pa na vrsto pridejo še malo bolj posebni lubrikanti.

Na primer takšni, ki grejejo ali pa hladijo. Lubrikanti najrazličnejših okusov ali pa taki, ki naredijo vibrirajoč občutek. In če mata rada analne igrice, potem potrebuješ tudi analni lubrikant. Ta zdrži dlje, saj je nekoliko bolj gost. Imamo pa tudi tak lubrikant, ki zgleda kot sperma, pa še kaj bi se našlo.

Skratka, lubrikant je ena res takšna dobra stvar, ki naredi res veliko razliko pri seksu!

MASAŽA

Za konec pa še nekaj s čimer res ne moreš zgrešiti ...  Masaža! Res ne poznam ženske, ki bi se upirala masaži. Kupi ji masažno olje in verjemi mi, težko bo ostalo samo pri masaži.

Ampak ne ga samo kupiti. Tut uporabi ga na njej ;)

Če pa hočeš bit še bolj izviren pri izbiri darila, potem ji podari masažno svečo! Ženske, vsaj v večini obožujejo sveče. S tem ubiješ dve muhi na en mah ... Imela bo lepo dišečo svečo, s katero jo boš lahko tudi zmasiral. Verjem mi, ne bo razočarana.

Upam, da si dobil kakšno dobro idejo za darilo. Vse omenjene izdelke in pa še mnogo več, pa najdeš v naši spletni trgovini ali pa v naši fizični trgovini v Ljubljani. Če pa imaš kakršnokoli vprašanje, nas pa lahko pokličeš ali pa kontaktiraš preko e-maila ali pa na Facebooku in Instagramu.

Pa ne pozabi klikniti všeč mi je oziroma follow! ;)

Lucija
bio_lucija

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: