Praznična darila – Ideje za moške

Erotične igračke, Video prispevki

A slučajno še nimaš darila za svojega dragega, prazniki so pa vsak dan bližje? Brez skrbi, zate imam 6 idej za darila, ki bi jih bil vesel prav vsak!

ANALNI MASTURBATOR

Se mi zdi, da praktično vsi tipi sanjajo o tem, da bi ga vsaj enkrat lahko dali v rit. No in če tebi, vsaj zaenkrat, še ni do tega, potem obstaja kompromis, da bo volk sit in koza cela. Kupi mu analni masturbator.



Za še več navdušenja, pa mu zaveži oči in masturbator uporab na njemu! In če hočeš, da res umre od užitka, masturbator najprej pogrej. Masturbatorji znamke Fleshlight so narejeni tako, da se lahko tudi segrejejo na telesno temperaturo in tako je občutek res realističen. Lahko kupiš grelec za masturbator, ali pa ga pred uporabo za10-15 min potopiš v vročo vodo. Zraven pa uporabi lubrikant na vodni osnovi in ne šparaj z njim. Tega darila ne bo nikoli pozabil!

MASAŽA PROSTATE

Moški imajo v anusu G-točko, ki se ji reče prostata. In če prostato stimuliraš, lahko doživijo najbolj intenzivne orgazme svojega življenja.

In če je mati narava naredila tako, da majo tam G-točko, potem je čas, da svojemu dragemu pokažeš, kaj zamuja.

Če je še začetnik, potem mu lahko podariš set različno velikih analnih čepkov.



Naslednjič pa lahko na vrsto pridejo stimulatorji prostate.



Razlika med analnimi čepki in stimulatorji prostate je v tem, da so stimulatorji prostate bolj ukrivljeni, da lažje zadenejo prostato.

Da izveš več o masaži prostate pa si poglej ta video.

In ko kupuješ karkoli analnega, zraven OBVEZNO vzemi tudi analni lubrikant! Če ga uporabljaš s silikonskimi igračkami pa poskrbi, da je na vodni osnovi, saj drugače lahko poškodujejo površino igračke.

SEXY SPODNJE PERILO

Če pa iščeš nekaj bolj preprostega, potem nikoli ne moreš zgrešiti s tem, da zase kupiš en sexy kompletek spodnjega perila. Moški so vizualna bitja in take stvari vedno zažgejo.

V ponudbi je ogromno izbire, ampak znamka Obsessive je daleč najbolj priljubljena.



Če pa hočeš nekaj, kar ti lahko brez slabe vesti dobesedno strga s tebe, potem pa si poglej znamko Penthouse, ki je res poceni.



Pa še en namig: če imaš na pas za nogavice pritrjene nadkolenke, si najprej obleci to in šele potem hlačke.  Hlačke lahko potem slečeš, nogavice in pas pa ostanejo ;).

NAJBOLJŠI HANDJOB

Tvoj dragi je navajen tvojih ust in rok, zato mu podari malce drugačno darilo – hand job, ki ga ne bo nikoli pozabil!

In če hočeš bit res ekstra, potem na glavici uporabi usta, z rokami pa se loti njegovega korenjaka. Namesto navadnega lubrikanta na vodni osnovi pa uporabi kakšnega z okusom ali pa takega, ki hladi, greje ali pa takega, z občutkom ščemenja. In z lubrikantom ne šparaj.

Plus točke za izvirno darilo pa zagotovo dobiš s tem. To je takšen mini hand job pripomoček. Zgleda kot na pol razrezan masturbator, ampak ne misli, da je zaradi tega kaj slabši, ker je manjši. Saj veš, velikost ni vse ;P

CLONE A WILLY

Pokaži mu, da ti je njegov "korenjak" najljubši na svetu in, da brez njega ne moreš živeti. Za darilo mu podari komplet za izdelavo 100% replike njegovega prijatelja Clone-A-Willy Kit.

S tem darilom mu boš popihala na dušo, pa še zabavala se bosta, ko bosta to počela. Preden pa lahko narediš odlitek, mora biti njegov penis v trdem stanju in verjemi mi, da se nad procesom izdelave ne bo pritoževal.

Ko pa je odlitek narejen, ga dejansko lahko tudi uporabljata. In ne samo, da imaš odlitek v naravni velikosti, poleg dobiš še vse potrebno za to, da bo vibriral.

SEXY IGRICE

Za konec pa še nekaj, kar je bolj kot ne darilo za oba. Tease&Please je znamka, ki ima zelo luštne sexy igre za pare. Vse od Kamasutra pokra, pa do BDSM igric.



Če hočeš malo popestriti vajino spolno življenje, potem s tem ne moreš zgrešiti. S takimi igricami vedno odkriješ kaj novega, seks pa je potem lahko samo še boljši.

Če imaš kakršnokoli vprašanje, nas vedno lahko pokličeš ali pa nas kontaktiraš preko e-maila, ali pa na družbenih omrežjih. Smo na Instagramu, Facebooku in YouTubu. In ne pozabi nam tam tudi slediti.

Lucija
bio_lucija

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: