Poznaš vse tipe vibratorjev?

Erotične igračke

Vibratorji so nesporno ena najbolj priljubljenih sex igračk, saj jih lahko uporabljajo tako ženske kot moški. Poznate jih verjetno prav vsi, morda pa ne veste, da je vibratorjev več vrst in v čem se med seboj razlikujejo, zato pred nakupom ne veste katerega izbrati. Preberite kakšni tipi vibratorjev so na voljo in kakšne so njihove glavne značilnosti.

Manjši vibratorji so ponavadi prva izbira za začetnike in idealni za pare, saj so majhni, vendar vseeno dovolj močni, da nudijo veliko užitka. Ti vibratorji so odlična izbira za ženske, ki želijo stimulacijo klitorisa med masturbacijo ali spolnim odnosom. Ker so majhni pa jih lahko uporabljate tudi med penetracijo, brez strahu, da bi poškodovali sebe ali partnerja.

Vibracijski metuljčki so namenjeni ženskam, ponavadi pa oblikovani podobno kot strap on, saj ga ženska lahko »obleče«, kar ji omogoča, da lahko uživa brez, da bi uporabljala roke. Oblikovani so v obliki metulja z razprtimi krili. Namenjeni so zunanji stimulaciji, torej stimulaciji klitorisa, nekateri pa imajo dodan še del za penetracijo. So odlična izbira za masturbacijo ali stimulacijo med spolnim odnosom. Več o njih si lahko preberete tukaj.

vibracijski-jajcekVibracijski jajčki so manjši vibratorji v obliki jajčka in jih lahko uporabljate tako za zunanjo kot notranjo stimulacijo. Upravljate jih lahko s priročnim daljincem na katerem izbirate hitrosti in načine vibriranja. Ker so majhni in priročni so odlični za potovanja.

Klasični vibratorji so oblikovani v obliki penisa. Uporabljate jih lahko za stimulacijo klitorisa, čeprav so namenjeni predvsem notranji stimulaciji. Klasični vibrator je odličen način za eksperimentiranje z vstavljivimi vibratorji, večina pa jih ima na voljo več različnih načinov in hitrosti vibriranja, ki jih izberete sami.

Masažni vibratorji so namenjeni zunanji stimulaciji. Oblikovani so tako, da je zgornji del širši, da stimulira večji del klitorisa, ponavadi so tudi večjih dimenzij. Uporabljate jih lahko tudi na drugih delih telesa in partnerju ponudite sproščujočo in erotično masažo.

Dvojni vibratorji so podobni dvojnim dildom, le da vibrirajo. So najboljša izbira za pare, ki želijo hkrati uživati v zadovoljujočih vibracijah.

Vibracijski naprstniki so oblikovani tako, da jih lahko namestite na prst in imate tako popoln nadzor nad užitkom. Lahko ga uporabljate sami ali pa svoj užitek popolnoma prepustite rokam partnerja. Odlični so tudi za stimulacijo klitorisa med sexom.

Vibratorji G-točke so posebej oblikovani, tako da dosežejo najbolj občutljiv del vagine – g točko. Večina je ravnih, ukrivljena je le konica. Ta tip vibratorja je povezan z žensko ejakulacijo (squirting), zato je odlična izbira za eksperimentiranje, sploh, če ejakulacije še niste doživele.

rabbit-vibratorRabbit vibratorji zadovoljijo vse ženske potrebe, saj stimulira zunanji in notranji del hkrati. Na voljo so v različnih barvah in oblikah, vsem pa je skupno to, da ima prav vsak vibrator še dodaten del, ki med penetracijo stimulira klitoris. Nekateri imajo vgrajen poseben rotacijski motor na zgornjem delu, ki omogoča, da se ta del vrti v krogu ali levo in desno, kar nudi še dodatno in boljšo stimulacijo.

Realistični vibratorji so vibratorji, ki so oblikovani v obliki penisa in vibrirajo. V večini imajo moda in izbočene žile. Na voljo so v različnih dolžinah in z različnimi premeri.

Vodoodporni vibratorji so namenjeni vsem, ki radi uživate v vodi. Brez skrbi jh lahko uporabljate pod tušem, v kadi ali bazenu. So tudi zelo enostavni za čiščenje, saj ga lahko celega potopite v vodo.

Analni vibratorji so namenjeni analni stimulaciji. Tudi v tej kategoriji je na voljo veliko različnih oblik, od večjih do manjših ali gladkih ter rebrastih. Če uživate v analnem seksu in želite še več stimulacije je ta vibrator kot nalašč za vas. Izberete lahko tudi takega, ki stimulira vagino ali klitoris in anus hkrati, da je užitek zares popoln.

Na voljo je zares veliko različnih tipov in oblik vibratorjev, zato ne dvomimo, da boste zagotovo našli vsaj enega, ki vam bo nudil ure in ure neverjetnih občutkov in užitkov.

Spodaj si poglejte nekaj izbranih vibratorjev iz naše ponudbe.

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice