Popolno božično darilo za ženske

Ljubezen in spolnost, Erotične igračke

Ste tudi vi vsako leto pred božičnimi prazniki pod stresom, saj morate kupiti darila za najbližje ne veste pa s čim bi jih obdarili? Če nimamo izoblikovane ideje kaj bi kupili prijateljici, ženi ali punci, je izbira res prava nočna mora. Za vas smo pripravili nekaj idej – preverite, mogoče vmes najdete tudi odlično darilo, ki ga boste podarili letos!

Vsi, ki s partnerico v postelji radi eksperimentirate in uporabljate različne igračke – oz. Jih želite uporabite imate za praznike odlično priložnost! Kupite ji eno od spodaj zbranih igračk in ji podarite neizmeren užitek!

kjbb
Zapeljiv komplet perila je nekaj v čemer se ženske počutijo lepe in samozavestne, zato je to definitivno eno boljših daril. Da pa bo darilo zares popolno morate poznati njeno velikost in stil. Morda je bolje, da se izognete kupovanju modrčka, raje ji kupite sexy spalno srajčko, negliže ali catsuit z odprtinami, ki ga bo zvečer zagotovo oblekla.

zj
Tudi vibrator ali dildo sta odlična ideja, sploh za samske ženske, če pa ga kupujete kot darilo partnerici morate vedeti, da ga bosta lahko uporabljata tudi skupaj in vajine posteljne igrice bodo z njim postale še bolj razburljive in strastne.

klj
Z vaginalnimi kroglicami bo ženska okrepila mišice medeničnega dna, kar pa ni koristno samo iz zdravstvenih razlogov – kroglice krepijo tudi užitke v spolnosti in izboljšajo orgazem!

hk
Ljubiteljice analnega seksa se bodo razveselile analnega čepa, vibratorja ali dilda, ki jih prav tako lahko vključita v vajine skupne ure v spalnici.

hkjh
Če so vama všeč BDSM igrice, kot so vezanje in igranje vlog ter si drzneta več, ji privoščite komplet pripomočkov ali pa samo lisice, verjemite – z veseljem se vam bo pustila prikleniti in se popolnoma prepustila vašim rokam.

hjhkjh
Vsi, ki ste bolj romantični ji lahko pripravite romantično večerjo v dvoje, ob soju dišečih svečk, nato pa jo presenetite z erotično masažo – zagotovo vas po masaži čaka prijetno nadaljevanje večera.

Če pa iščete bolj umirjeno, klasično darilo ji kupite nekaj od spodaj naštetih stvari.

hjkl
URA za žensko pomeni odličen modni dodatek, ki ga lahko kombinira s svojimi oblačili zato je zelo primerno darilo, seveda, če je ljubiteljica ur.

hkljh
Klasično božično darilo so šal, kapa in rokavice, kar je logična in uporabna ideja, saj nas grejejo v zimskih dneh in dopolnijo celoten videz. Ko jih kupujete bodite pozorni na to, da se barve med seboj ujemajo.

hkjhl
Zelo priljubljeno darilo so tudi pižame in spalne srajce s katerimi boste razveselili obdarjenko, ugotovite le katera ji je ljubša.

kjkl
Torbico kupite samo v primeru, da veste kaj si želi, kakšna velikost in model torbic ji je všeč, saj s tem darilom lahko močno zgrešite in bo popolnoma neuporabno.

jklj
Vsaka ženska rada lepo diši, zato je dišeč in kvaliteten parfum zagotovo pravo darilo. Zaplete pa se lahko pri izbiri vonja, saj imamo ljudje različen vonj, zato kupite tistega za katerega ste prepričani, da ji bo všeč.

jkljl
Nakita bo vesela vsaka ženska, vse kar morate vedeti je le ali raje nosi uhane, zapestnice ali prstane, ter ali sta ji ljubša zlato ali npr. srebro – to darilo jo bo navdušilo.

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice