Popestrite spolno življenje z BDSM igricami

Za drzne in predrzne

Kdo še ni nikoli fantaziral o tem, da bi partnerju zavezal oči ali roke? Ali nikoli sanjal o tem, da bi si ga partner vzel na bolj grob način? Popestrite si spolno življenje z BDSM igricami!

Sado mazo je oblika ljubezni, ki vključuje vezanje, priklenjanje, šeškanje in podobne spolne igrice, ki jih morata odobravati oba partnerja in ki zahtevajo določene spolne pripomočke! In katere so te osnovne erotične igračke?

Lisice in svileni trakovi

V vsaki opremi začetniškega para, ki se je odločil svoje spolne življenje popestriti s sado mazo igricami, ki so povezane z močjo in bolečino, a kljub temu zahtevajo medsebojno spoštovanje in zaupanje, mora biti nekaj osnovnih pripomočkov. Eden izmed njih so zagotovo lisice ali satenasti trakovi za zavezovanje rok. Privežete ga lahko s čimerkoli. Toda, če si želite v igri zavezovanja doseči užitke kot jih do sedaj niste poznali, potem investirajte v svilene trakove ali oblazinjene lisice, ki so bile izdelane ravno v ta namen.

Za nagajive igrice v postelji so odlična izbira tudi japonske vrvi, ki so mehke in za seboj ne puščajo bolečin in odrgnjene kože. Obenem pa so dovolj močne, da se ne bodo pretrgale.

Preveza za oči

Preveza za očiPoleg zavezovanja rok in nog, je med najbolj priljubljenimi BDSM igricami, igrica prevezovanja oči. Ta je tudi zelo primerna za začetnike. Je še kaj bolj vzburljivega kot nepričakovani partnerjevi dotiki?

Preveza za oči, ki je na voljo v erotičnih trgovinah se bo lepo prilegla obrazu in skozi katero partner ali vi ne bo mogel kukati. Seveda pa so zelo uporabni tudi različni svileni šali ali kravate, le da niso tako zanesljivi.

Pero za žgečkanje

Pero za žgečkanjeŠe en priljubljen erotični pripomoček, ki obljublja zelo razburljivo popestritev dogajanja v postelji, je pero za nežno žgečkanje. BDSM igrice namreč ne pomenijo le bolečine, ki jo povzroča šeškanje z bičem, ampak partnerja lahko do vznemirljivih občutkov pripeljete tudi na nežen način in s pomočjo peresa. Tega uporabite v kombinaciji s prevezo za oči in lisicami za roke, ter ga nato z drsenjem peresa po erogenih točkah spravite ob pamet.

Spolne igračke za BDSM

Ko je vaš partner enkrat zvezan in prepuščen na vašo milost, lahko z njim počnete kar si želite. V poštev pridejo tudi različne erotične igračke. Za pripadnice nežnejšega spola so odlična izbira vibratorji, analni čepki ali sponke in sesalniki za prsi, biči in podobno. Moške pa bodo ob pamet spravili predvsem različni načini masturbacije. V naši trgovini najdeš tudi kar nekaj erotičnih igračk, ki so primerne predvsem za najbolj drzne in tiste, ki imajo v BDSM igricah že nekaj izkušenj in niso več začetniki.

Miha
Piše o zanimivih tematikah brez obzira na predsodke in tabuje. Zanima ga predvsem vpliv seksa na družbeno socialno življenje in ti s svojim znanje z veseljem pomaga z nasveti in predlogi.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice