Položaji za šeškanje, ki so udobni in zapeljivi

Za drzne in predrzne

V spodnjih vrsticah ti podajamo nekaj nazornih navodil, kako se lotiti šeškanja. Predvsem kakšne položaje je potrebno zavzeti ter kaj šeškanje prinaša tako podrejeni kot nadrejeni osebi v seansi. Šeškanja je lahko deležen tako moški kot ženska.

POMEMBNO: preden se lotite šeškanja (ali katerekoli druge aktivnosti zadajanja bolečine, ponižanja in podobno) se s partnerjem oz. udeleženimi dobro pogovorite kakšne so želje, kaj je dovoljeno in kaj ne. Izberite varne besede in se jih držite. Zadajanje bolečine in igre podrejanja so lahko prijetne in prinašajo ogromno različnih užitkov, vendar samo, če bodo v seansi vsi sodelovali prostovoljno in pri tem uživali. Začnite počasi, raziskujte, se pogovarjajte in s časom preidite na naprednejše tehnike in aktivnosti.

Kaj šeškanje sploh udeležencem sploh prinaša

Eden izmed prvih pomembnih vidikov vsakega šeškanja ali bičanja, ki v praksi ustvarja tudi razliko med drugimi oblikami zadajanja bolečine, je zagotovo namerna in včasih celo ceremonialna postavitev nadrejene in podrejene osebe.

Tako oseba, ki šeškanje izvaja (torej dominantna oseba), kot oseba, ki šeškanje prejema (podrejena oseba) zavzameta položaj, ki šeškanje olajšata in hkrati omogočata neovirano aktivnost. Te položaji so ponavadi taki, da je v prednostnem položaju šeškalec, med tem ko je šeškani v manj ugodnem položaju.

Dominantna oseba tako lahko uživa v naslednjih prednostih

seskanjeUdobje. Neglede na to ali stoji ali sedi, je šeškalec v udobnem položaju skozi celotno dejanje. Omogoča mu neoviran zamah roke v naravnem loku in kar se da enostavno šeškanje tudi dlje časa.

Moč. Ker mu položaj omogoča neoviran zamah pod pravim kotom, ima šeškalec možnost zadajati udarce na izbrano mesto in z nadzorovano močjo. V primeru stoječega položaja ima šeškalec tudi  dodatno možnost rotacije telesa, kar mu omogoča prenos kar največ energije do nestrpno pričakujočega prejemnika.

Popoln dostop do zadnjice. Položaj šeškanega je navadno tak, da čim bolj izpostavi njegovo zadnjico, med tem ko je položaj dominantne osebe tak, da mu je zadnjica postavljena na priročno mesto, pod najbolj priročnim kotom in na priročni višini. Tako ima šeškajoči popoln pregled in vse možnosti za podreditev prejemnika.

Varnost. Ker je šeškalec v položaju, ki mu omogoča enostavno šeškanje zadnjice pod pravim kotom, je veliko manj možnosti, da bi udarec padel prenizko ali previsoko. S tem se poveča tudi varnost tega dejanja.

Nadzor. Položaj, ki ga zavzame šeškalec mu nudi taktično prednost in s tem enostaven nadzor nad podrejeno osebo. Sedi ali stoji višje od prejemnika in ima na ta način možnost omejevanja in prilagoditve položaja šeškanega, glede na spreminjajoče dogajanje skozi potek dejanja.

Podrejena oseba z zasedbo položaja pridobi

Relativno udobje. Razen glede očitno izpostavljene zadnjice, je pomembno, da je podrejena oseba v dovolj udobnem položaju, da se lahko skoncentrira na občutja in občutke, ki jih prinaša šeškanje zadnjice.

Pričakovanje. Zavzeti položaj, sklonjen naprej, da bo tvoja zadnjica deležna šeškanja pošlje v glavo signal, da se bo šeškanje pričelo, kar okrepi pričakovanje in napetost.

Povečana občutljivost. Zadnjica bo lahko v pravem položaju močneje in bolj celovito našeškana v občutljivem sedečem predelu.

Ponižanje. Biti postavljen čez koleno je otročja in ponižujoča poza. Slediti ukazu za zavzetje položaja je ponižujoče in naznanja podrejenemu, da bo našeškan.

Izpostavljenost. Zadnjica je v pravi pozi popolnoma izpostavljena. Ritnici sta v celoti razgaljeni in razdeljeni, spodnji del obrnjen navzgor. V primeru, da gre za moškega, sta anus in zadnja stran mod dobro vidna. Ženske pa so še bolj razgaljene, saj se poleg anusa vidi tudi mednožje.

Poudarek na zadnjici. Položaji za šeškanje glavno pozornost usmerijo na zadnjico šeškane osebe. Zadnjica je poudarjena in izpostavljena ter dobro vidna dominantni osebi.

Ponujanje zadnjice. Ne samo da je zadnjica izpostavljena in poudarjena, podrejena oseba ima občutek, da je zadnjico po lastni volji izpostavila in ponudila šeškajočemu, da si jo podredi. Na enak način, kot mora obsojenec postaviti glavo na tnalo. Šeškana oseba se zaveda, da zadnjica ne bo mogla ubežati ali se izogniti udarcem.

Podrejenost. Sodelujoče zavzeti položaj za šeškanje je primarno dejanje podrejanja pri šeškanju.

Varnost. Kljub temu, da se morda to ne zdi najbolj logično, lahko šeškana oseba občuti določeno mero varnosti, če ve, da pravi položaj pri šeškanju zagotavlja manjšo nevarnost za poškodbe. Lahko pa je to tudi zaskrbljujoče, če ve, da bo tako šeškalec dejanje izvedel bolj brezskrbno in manj premišljeno.

Izguba nadzora. Ko šeškani zavzame položaj, izgubi nadzor in ga po vsej verjetnosti ne more enostavno pridobiti nazaj, dokler dejanje ne bo končano. Možnost, da umakne svojo zadnjico pred udarci je lahko omejena oz. onemogočena.

Nezmožnost stiskanja ritnic. Ko podrejena oseba stoji, ima možnost ritnice stisniti skupaj ter s tem ublažiti udarce in izpostavljenost. V pravem položaju pa je stiskanje ritnic težje, posledično bo šeškanje potekalo na sproščenih ritnicah.

Odlična prezentacija. V položaju za šeškanje bo zadnjica videti zapeljivo. Ne samo, da je tako na voljo nadrejenemu, je tudi v privlačnem položaju, ki se bo zdel seksi tudi tistim, ki jih šeškanje morda niti ne vzburja.

Zanimivi položaji za šeškanje

Sledi nekaj zanimivih položajev, ki so erotični, med seboj pa precej raznoliki, ter nekaj nasvetov, kako se v določenem položaju lotiti šeškanja na varen način, da bo to prineslo zadovoljstvo vsem vpletenim.

Čez naročje Šeškajoči sedi pokončno na robu postelje ali še bolje na stolu brez naslonjal za roke. Šeškana oseba se mora z obrazom navzdol uleči čez naročje šeškajočega. Z glavo na levo in nogami na desno (oz. obratno, če je šeškajoči levičar). Pomembno je, da je nagnjena dovolj čez naročje, da je zadnjica priročno postavljena na desnem stegnu šeškajočega.

V želji po neizpostavljanju bi se morda podrejena oseba želela uleči povsem ravno, s stegnjeno glavo in nogami. Ampak če se oseba ni pripravljena izpostaviti, je bolje, da se v šeškanje sploh ne spušča. Glava in ramena morajo biti spuščena nizko, prav tako kolena, tako da bo zadnjica obrnjena navzgor.

Kolena morajo biti vsaj kakšnih 10cm narazen in hrbet usločen tako, da je zadnjica kar se da izpostavljena. Za žensko to pomeni, da bo tudi njeno mednožje popolnoma izpostavljeno.

Odvisno od velikosti se bo šeškani s prsti dotikal tal ali pa bo ravno malo nad njimi. Celotna teža telesa naj počiva v naročju šeškajočega.

Roke so lahko na tleh ali pa se z njimi drži nog stola. Če desna roka med šeškanjem zaide nazaj, jo lahko šeškajoči s svojo levo roko zadrži na hrbtu.

Pred začetkom šeškanja, mora nadrejena oseba podrejeno z levo roko trdno prijeti za boke, da prepreči zdrs iz naročja. Levi komolec naj počiva med lopaticami, s čimer se prepreči dvigovanje glave in ramen.

Šeškajoči mora rahlo privzdigniti desno koleno, s čimer zadnjico šeškanega dvigne še malo višje. V primeru da ženska šeška moškega, je potrebno poskrbeti da je njegov penis varno pritisnjen ob njeno stegno.

Z obračanjem telesa v desno lahko šeškajoči zajame poln zamah in bolj zanesljivo odmeri udarce.

Čez koleno. Zelo podobno kot položaju šeškanja čez naročje, vendar se v tem primeru podrejena oseba uleže čez levo koleno, nadrejena oseba pa jo uklešči s svojo desno nogo v trden položaj.

Roke na gležnjih. To je klasičen šolski način položaja za šeškanje. Podrejeni stoji v prostoru brez ovir, noge ima narazen v širini ramen. Z izravnanimi koleni in ravnim hrbtom se prikloni in z rokami oprime gležnjev. Nadrejeni naj med šeškanjem spremlja, da rok ne odmika z gležnjev, saj bi mu to prislužilo dodatne kazenske udarce.

Šeškajoči stoji na levi strani prejemnika, dovolj narazen da loparček ob udarcu doseže tudi desno ritnico. Pozicija naj se prilagodi tako, da sta ob udarcu zadeti obe ritnici – če se uporablja loparček ali roka. Pri uporabi šibe ali pasu/trakov mora biti pozicija prilagojena dolžini pripomočka.

Praktično ni mogoče še bolj izpostaviti zadnjice kot v tem položaju. Ko je podrejenemu naročeno da se prikloni in oprime gležnjev, mu je pravzaprav sporočeno, da ga čaka temeljito šeškanje zadnjice. In ne samo, da svojo zadnjico izpostaviš kolikor jo lahko, ta položaj moraš obdržati tudi med samim šeškanjem.

Ker je kot med nogami in zgornjim delom telesa precej manjši od 90°, ta položaj resnično razširi ritnice in razkrije tako mednožje kot rektum. Bolj kot katerikoli drugi položaj.

Ta položaj je odličen za vse z bujno domišlijo, vendar je resnično varen samo v primeru da je šeškana oseba dovolj fleksibilna. V primeru da težko doseže ali sploh ne doseže gležnjev, bo prišlo do krčenja kolen. Poleg tega moški tvegajo izpostavitev genitalij in v primeru nenatančnega zamaha šeškajočega lahko pride do udarca po modih.

Roke na kolenih. Ta položaj je precej podoben položaju z rokami na gležnjih vendar je v veliko primerih bolj varen za začetnike. Zadnjica je še vedno izpostavljena in v položaju primernem za šeškanje. Odvisno od osebe, ampak ta položaj je lahko pravzaprav še bolj zapeljiv, saj lahko šeškani usloči hrbet in privzdigne zadnjico. Višje kot upre roke na noge, bolj lahko usloči hrbet in izpostavi zadnjico.

Ponovno velja, da naj bodo noge v širini ramen, roke pa trdno locirane. Tehnika, ki omogoča pravilno usločenje hrbta je, da šeškani privzdigne glavo in gleda v neko točko pred seboj, ki je dovolj visoko. Na ta način je prisiljen dvigniti glavo in usločiti hrbet.

seskanjeČez mizo na prstih. Tudi to je šolski primer položaja za šeškanje. Podrejeni se mora skloniti čez mizo in se je dotikati z nosem ali prsmi. Roke naj bodo iztegnjene naprej na mizi, kar bo omogočilo dodatno usločenje hrbta. Da bo zadnjica še bolj izpostavljena, naj šeškani stoji na prstih. Na tem mestu pridejo v poštev kazenski udarci, če se šeškani s peto dotakne tal.

Čez barski stol. To je verjetno najboljši položaj za šeškanje, saj je zadnjica v tej poziciji precej sproščena. Oseba, ki bo prejela šeškanje naj se s celotno težo telesa uleže čez stol, noge in roke naj prosto visijo čez robove oz. se z rokami dotika nog stola.

To je prijetna in udobna pozicija, primerna za daljšo seanso šeškanja.

Ležanje na postelji. Tudi to je udobna pozicija, primerno za daljša šeškanja. Šeškani naj se uleže z obrazem navzdol na posteljo. Obraz naj leži na vzmetnici, med tem ko so zadnjica in boki dvignjeni s pomočjo blazin. Ker so blazine ponavadi mehke, boste morda potrebovali več blazin da dosežete pravo višino.

Čepenje na stolu. Ta pozicija je odlična za vse s polnimi zadnjicami, saj lahko v primerni postavitvi izgleda res seksi.

Šeškani naj poklekne na stol tako, da ima pred seboj naslonjalo. Z zgornjim delom telesa naj se nekoliko nagne čez naslonjalo. Tudi v tem položaju je pomembno, da šeškani čim bolj usloči hrbet.

Postavitev in popravljanje položaja

Pomembno je da se zavzeti položaj obdrži čez celotno seanso šeškanja. Zato se je potrebno najprej dobro pripraviti. Pozornost posvetite udobju in pozicioniranju telesa, tako da bo zadnjica šeškanega popolnoma izpostavljena.

Med šeškanjem mora podrejeni obdržati pozicijo. Najbolje je, da ga ne popravljate s fizičnimi dotiki pač pa zgolj z ustnim opominjanjem in navodili. Verbalna komunikacija je seveda zelo pomembna.

Vedno lahko najdete tudi prostor za izboljšave. Neglede na to, kako dobro je šeškani zavzel naročeno pozicijo, vedno lahko stoji bolj izravnano, hrbet še bolj usloči ali zadnjičo porine še bolj ven. Naj se nadrejeni ob svojih zahtevah ne počuti krivega, tudi natančnost, zbirčnost in doslednost sta del te igre.

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: