Osebni prevzem in dostava v času ukrepov za zajezitev virusa

Nasveti za boljši seks

Situacija z virusom je zelo resna. Ker želimo, da vsi skupaj čim manj zapuščamo domove in res ostajamo notri, smo se odločili, da zapremo naš razstavni salon v Ljubljani.

Skladišče deluje nemoteno, tako da bodo vsa naročila oddana preko spleta poslana v najkrajšem možnem času.

Naročilo lahko oddaš tudi preko e-maila [email protected], preko chata na naši strani ali na telefonski številki 080 34 08.

Pošta Slovenije in GLS, ki dostavljata naše pakete, sta omogočila brezkontaktno sprejemanje paketov, tako da lahko paket prevzameš brez tveganja okužbe.

Prav tako imaš veliko možnosti za plačilo naročila v naprej: preko UPN, kartice ali Paypala. S plačilom v naprej si zagotoviš, da paket res prevzameš brez stika s kurirjem.

Vsi skupaj se potrudimo in se res držimo navodil, da trenutno stanje čimprej mine in se vse vrne v stare tire.

Najboljše prakse pri naročanju paketov v času epidemije korona virusa

Dobavni roki izdelkov

Naše skladišče obratuje normalno. Dobave blaga niso motene, se pa situacija spreminja večkrat dnevno, zato lahko pride do kakšne zamude. Poskrbeli bomo, da bodo dobavni roki kar se da kratki in taki, kot ste jih sicer vajeni.

Kako lahko prevzamem naročene izdelke

Osebni prevzem do nadaljnega ni možen, zato lahko pri zaključku nakupa izberete zgolj dostavo na dom z izbrano dostavno službo (Pošta Slovenije ali GLS). Odlična možnost je vsekakor tudi dostava na izbrani paketomat. Seznam paketomatov Pošte Slovenije in seznam GLS paketomatov.

Kako lahko plačam naročene izdelke

Predlagamo, da svoje naročilo plačate vnaprej. To lahko storite z nakazilom na naš TRR (spletna banka, mobilna banka, ipd.), s plačilom preko PayPala ali s plačilno kartico (MasterCard, Visa). Na ta način boste paket zagotovo dobili dostavljen na dom, hkrati pa se boste izognili osebnemu stiku z dostavljavcem.

Kako naj ravnam ob dostavi naročila

Najlažje in najbolj varno je, da naročilo plačate vnaprej. Tako pri dostavi oz. prevzemu paketa od dostavljalca, sploh ne bo prišlo do stika. Izbrana dostavna služba vam bo paket vložila v nabiralnik oz. vas poklicala in se boste dogovorili da vam ga pustijo na varnem mestu (recimo pred vrati, če ste doma) oz. da vas počaka v paketomatu.

V kolikor ste se vseeno odločili za plačilo ob prevzemu, upoštevajte naslednja varnostna navodila. Razdalja med vami in dostavljalcem naj bo vedno vsaj 2m, prevzem pa naj poteka zunaj. Dostavljalcu najprej izročite denar - najbolje da ga odložite na neko mesto, recimo na okensko polico ali ograjo in se odmaknete. Dostavljalec bo denar pospravil, vrnil morebitno razliko in odložil paket. Ko se dostavljalec odmakne, vzemite paket.

V kolikor je le možno, vedno uporabljajte masko in kirurške rokavice. Po srečanju oz. prevzemu paketa pa si dobro umijte ali razkužite roke. Ne skrbite, virus se na paketu ali izdelkih ne nahaja, saj tam ne preživi.

Ne skrbite, virus se na paketu ali izdelkih ne nahaja, saj tam ne preživi.

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice