Kako žensko pripeljati do orgazma prsi?

Nasveti za boljši seks

Ženske lahko doživijo več vrst orgazmov, in sicer je najboj pogost orgazem klitorisa, ki je obenem tudi najmočnejši in do katerega pride z ročno ali oralno stimulacijo. Do orgazma točke G ženska lahko pride s penetracijo, obstaja pa tudi orgazem medeničnega vratu ter uretra, ki se nehaja med ustjem vagine in klitorisem. Mariskdo do sedaj ni vedel, da so nekatere ženske dovzetne tudi za orgazem prsi, ki je druga najbolj pogosta oblika ženskega orgazma. Do orgazma prsi jo lahko pripeljete z masiranjem prsi in draženjem bradavičk, med katerim se sprošča hormon oktocin, ki nastaja v telesu v času spolne vzburjenosti ter masiranja in ljubkovanja ženskih prsi.

Ženska bo orgazem prsi doživela, če se bo partner popolnoma posvetil njenim prsim in jih obdeloval z različnimi masažnimi tehnikami, predvsem pa se osredotočil na njene bradavičke. Marsikateri ženski ne prija grobo draženje prsi in bradavičk, saj to hitro pripelje do bolečine in zato je za orgazem prsi treba predvsem veliko nežnosti. In kako pravzaprav pride do samega orgazma prsi? Raziskave so pokazale, da do vrhunca pride takrat, ko ste s stimulacijo prsi vplivali na draženje živčnih nevronov v hipotalamusu. To je namreč predel možganov kjer se nahajajo senzorji, ki povzročijo vzburjenje genitalij.

Orgazem prsi doživi le en procent ženskega prebivalstva in kljub temu, da je s stimulacijo prsi ne boste pripeljali do vrhunca, pa jo boste z njo zagotovo vzburili. Orgazem prsi naj bi pogosto doživele tudi matere, ki dojijo, saj se tekom dojenja sproščata hormona oktocin in prolaktin, ki vplivata na spolno vzburjenost. In kakšna je tehnika, ki bo žensko pripeljala do vrhunca z stimulacijo predela prsi?

Ženske, ki so orgazem prsi že doživele svetujejo predvsem draženje predela bradavičk, kjer leži erogena cona. Bradavičke so zelo občutljive in zato se jih je treba lotiti previdno in ne preveč grobo. Začnite z nežnimi grizljaji in draženjem z jezikom ter tako ugotovite kaj partnernici najbolj paše. Vsaki ženski ugaja nekaj drugega, medtem ko so nekatere za grobe, pa druge bolečina ne vzburja. Bodite pozorni na njene odzive, saj boste tako najhitreje videli ali ji bolj ugaja ščipanje in grobo gnetenje, ali pa jo vzburja poljubljanje in delanje nežnih polnih krogov. Uporabite masažno olje in njene prsi objemite s celotno dlanjo ter jih nežno masirajte.

Draženje lahko poživite tudi z različnimi pripomočki kot je kocka ledu ali pero, predvsem pa je pomembno veliko poljubljanja. Seveda pa nobena ženska ne bo orgazma doživela že po nekaj minutah, temveč je za to potrebno vsaj dvajset minut masaže. Danes je na izbiro tudi že zelo pestra izbira različnih erotičnih pripomočkov, ki so namenjeni draženju predela prsi in bradavičk. Vibratorji, ščipalci bradavički in različni priseski lahko pomagajo pri tem, da ženska doživi orgazem prsi.

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice