Odile analni dilator za udoben analni seks!

Erotične igračke

Preden se torej lotiš analnega seksa, si poglej ta prispevek in si privošči Odile analni dilator!

Kot že verjetno veš, se veliko ljudi boji analnega seksa. Bodisi zato, ker so imeli slabo izkušnjo ali pa zato, ker mu enostavno še niso dali priložnosti. Če si eden izmed njih in bi si želel doseči udoben in prijeten analni seks, ti danes predstavljamo inovativen pripomoček, ki ga zagotovo še ne poznaš!

Kaj moraš storiti za udoben analni seks?

Ko se lotiš analnega seksa, je zelo pomembno, da si vzameš čas! Nikamor ne hiteti in ničesar ne delaj na silo. To je najpomembnejša osnova, obstajata pa še dve zelo pomembni stvari:

  1. Nujno potrebuješ lubrikant. Ta naj bo analni, ker je gostejši in se ne posuši tako hitro.
  2. Anus je treba na analni seks pripraviti, pri tem pa ti pomaga analni dilator Odile!

Kako anus pripraviš na analni seks?

priprava na analni seks

Odile analni dilator anus pripravi tako, da ga počasi raztegne. In ne skrbi, vse skupaj je veliko bolj prijetno, kot zveni.

Ampak zakaj je treba anus sploh raztegniti? Ker so mišice analnega sfinktra (to so mišice pri vhodu v anus) veliko bolj tesne kot vaginalne mišice.

Vaginalnih mišic ni treba raztezati, saj se ob vzburjenju sprostijo same od sebe. Pri anusu pa to ni tako, ne glede na to, koliko si vzburjen. Nekateri ljudje v namen raztezanja zato nosijo analne čepke ali pa uporabljajo manjše analne dilde, prste in podobno.

Zdaj pa obstaja še boljši način - Odile!

Zakaj izbrati Odile analni dilator?

Pri analnem raztezanju je stvar podobna pretegovanju rame. Roko nežno potiskaš, dokler v rami ne začutiš napetosti. Potem pozicijo držiš, dokler napetost ne popusti in zatem ramo potisneš še malo naprej. To ponavljaš toliko časa, da je rama raztegnjena.

Kadar to počneš počasi in z občutkom, se počutiš dobro, ob neprevidnosti pa lahko pride tudi do poškodbe.

Enako je pri analni dilaciji. In ker Odile analni dilator vhod v anus razteguje počasi in postopoma, je manj možnosti, da pride do bolečine ali poškodbe.

Kako se Odile analni dilator razlikuje od drugih pripomočkov?

Največja prednost Odile analnega dilatorja je to, da z njim anus razteguješ tako počasi, kolikor si sam želiš. Dobesedno po milimeter naenkrat.

Če na primer nosiš analne čepke, se anus raztegne toliko, kolikor velik je čepek. In če je čepek prevelik, je lahko raztezanje boleče. Odile analni dilator pa tega problema nima!

Še ena pomanjkljivost čepkov je to, da so najožji ravno na tistem delu, ki bi moral najbolj raztegniti anus. Se pravi na vratu. Čepki so namreč kapljičaste oblike in so na spodnjem robu glavice najširši, saj je njihov namen to, da te zapolnijo. Pri raztezanju vhoda v anus pa ta oblika ni najbolj zaželena.

Je pa po drugi strani pri čepkih dobro to, da jih lahko nosiš tudi po par ur, predenj veš, da te čaka analni seks.

Kateri Odile analni dilator izbrati?

moder in vijoličen odile analni dilator

Odile analni dilator je na voljo v dveh različnih oblikah.

Vijoličen Odile dilator ima ožjo konico (široko 1.25 cm) in je namenjen čistim začetnikom oziroma vsem tistim, ki jih skrbi vstavljanje dilatorja ali analna igra sama po sebi.

Moder Odile analni dilator pa ima malo širšo konico (široko 2.5 cm). Tega so v bistvu naredili najprej, potem pa so na podlagi povratnih informacij strank naredili še vijoličnega z ožjo konico.

Oba dilatorja se raztegneta do premera 3.9 cm, kar je enako debelini povprečnega penisa.

Kako se uporablja Odile analni dilator?

Uporaba Odile analnega dilatorja je zelo enostavna.

  1. Pred in po vsaki uporabi ga moraš dobro očistit. Za to lahko uporabiš čistilo za seks igračke ali pa blago milo in mlačno vodo.
  2. Pred prvo uporabo proizvajalec priporoča, da celo zadevo do konca raztegneš in preveriš, da je material cel in da igračka ni poškodovana.
  3. Ne pozabi na lubrikant. Ta mora biti nujno na vodni osnovi, priporočljivo pa je, da je analni.
  4. Nato si lahko pregledaš priloženo brošuro z udobnimi položaji za vstavljanje, zatem pa se namestiš v udoben položaj in vstaviš Odile analni dilator.
  5. Ko se navadiš na to, da imaš nekaj v anusu, lahko začneš z dilacijo. Na začetku se ti bo mogoče zdelo, da te tišči na veliko potrebo; to je čisto normalno in bo minilo.
  6. Da dilator razširiš, vrtiš ključek v smeri urinega kazalca. To lahko počne tudi tvoj partner. Tako počasi stopnjujeta premer in raztegujeta anus.

odile analni dilator uporaba 1

odile analni dilator uporaba 2

odile analni dilator uporaba 3

To je to! Anus nato raztegneš do želene širine, zatem pa si lahko privoščiš zares najudobnejši analni seks. Odile analni dilator je praktično edina igračka, ki jo potrebuješ za odkrivanje vseh čarov analnih užitkov.

Omenjen Odile analni dilator in druge izdelke najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno vprašanje, nas lahko pokličeš ali pa nam pišeš na naš e-mail naslov in z veseljem ti bomo pomagali.

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: