Obročki za penis - enostavna in učinkovita igračka

Erotične igračke

Poleg masturbatorjev so obročki za penis najbolj prodajan erotični produkt namenjen cisspolnim moškim. Zaradi pomoči pri dolgotrajnejšem vzdrževanju trdnejše erekcije ter morebitni dodatni vibracijski stimulaciji obeh partnerjev z razlogom sodijo med najpopularnejše produkte v naši ponudbi.

So izredno enostaven ter razmeroma ugoden način izboljšanja ter popestritve spolnosti.

Te zanima, kako obročki delujejo, kako se jih uporablja ter kako izbrati pravega (obstaja namreč mnogo različnih vrst)? Odgovori na ta vprašanja in še več informacij so zbrani v tem članku.

Kaj je obroček za penis in kako deluje?

Obročki za penis so krožni izdelki iz trdnega materiala, najpogosteje silikona, kovine, gume, usnja ali plastike.

Namenjeni so zadrževanju krvi v penisu. To pripomore k večji in trdnejši erekciji, zakasnjenemu izlivu, prav tako pa vpliva tudi na videz penisa: žile bolj izstopijo, ud lahko izgleda tudi bolj rdeč ter je na pogled večji.

Kako uporabljati obroček za penis?

Izbira velikosti:

Da bo uporaba obročka varna in efektivna, je nujnega pomena, da zase izbereš pravo velikost oziroma premer obročka.

Tega najlažje izračunaš tako, da izmeriš obseg korena svojega penisa v erekciji in dobljeno številko deliš s 3,14. Rezultat je tebi ustrezen premer obročka za penis.

Priporočam ti, da izbereš obroček z malenkost (a ne bistveno!) manjšim premerom, kot je premer tvojega penisa, saj bo le tako zagotovil primerno tesnost in željen rezultat.



Namestitev:

Obroček je potrebno namestiti na koren penisa pred vzpostavitvijo popolne erekcije. Pri tem je najbolje, da si pomagaš z ustreznim lubrikantom, ki ga naneseš na notranjost obročka.

Če je obroček izdelan iz silikona, nujno uporabi lubrikant na vodni osnovi!

Med erekcijo bo obroček postal tesnejši, vendar ob tem ne smeš čutiti nelagodja ali bolečine.

So obročki varni?

Obročki za penis so popolnoma varni, vseeno pa moraš ob njihovi uporabi upoštevati določene smernice:

  • Obročka ne uporabljaj več kot 20-30 minut hkrati.
  • Izogibaj se uporabi alkohola ali drog, zaradi katerih bi morda omedlel ali zaspal ter obroček na penisu pustil nameščen dalj časa.
  • Izberi ustrezno velikost obročka za penis.
  • Če ob uporabi obročka čutiš bolečino, ščemenje, omrtvičenje penisa, ali pa se ta obarva modro/vijolično, nemudoma prenehaj z uporabo.
  • Če se šele podajaš v svet uporabe obročkov za penis, izberi silikonskega ali takšnega z nastavljivo zanko.
  • Pred prvo uporabo novega obročka preveri, da nisi alergičen na katerega od sestavnih materialov izdelka.

Tipi obročkov za penis

Obstaja veliko različnih tipov obročkov za penis, od najosnovnejših silikonskih obročkov, ki se jih namesti na koren penisa, pa vse do nastavljivih zank ter obročkov z vibratorji, analnimi čepi ter mnogimi drugimi dodatnimi stimulativnimi lastnostmi.

Klasični silikonski obročki za penis

Silikonski obročki so najbolj osnovni izmed obročkov za penis. Izdelani so iz raztegljivega silikona, zato je njihova uporaba preprosta in primerna za začetnike. So tudi udobnejši od obročkov, izdelanih iz kovine ali drugih manj prožnih materialov, kot je na primer usnje.

Pogosto se prodajajo v kompletu treh ali več obročkov različnih dimenzij. Tudi to je zelo uporabno za začetnike, ki še iščejo ustrezno velikost obročka, ali pa za tiste, ki uživajo v istočasni namestitvi več obročkov na penis ali moda.



Nastavljive zanke za penis

Prav tako primerne za začetnike so nastavljive zanke. Z njimi je namreč reguliranje tesnosti izredno enostavno, kar pripomore tudi k lahki in hitri namestitvi ter odstranitvi obročka za penis.



Teksturirani obročki za penis

Obročki za penis z razgibano površino tebi in partnerju ponujajo še dodatno stimulacijo.



Kovinski obročki za penis

Uporaba kovinskih ter jeklenih obročkov za penis se začetnikom močno odsvetuje. Pri njihovi izbiri je namreč treba biti zelo pozoren na njihovo velikost in izbrati ustrezen premer, sicer bo njihova namestitev zelo otežena, hitra odstranitev v primeru nuje pa morda celo nemogoča.

V nasprotju s silikonskimi obročki pa ponujajo večjo tesnost, zaradi svoje teže pa še dodatno edinstveno stimulacijo, ki jo je z drugimi izdelki nemogoče doseči.

Zaradi svojega materiala jih lahko brezskrbno kombiniraš z vsemi vrstami lubrikantov.



Usnjeni obročki za penis

Obročki za penis, izdelani iz pravega ali umetnega usnja, ponujajo tesnost, ki je šibkejša od tiste, ki jo zagotavljajo kovinski obročki, še vedno pa je intenzivnejša od tesnosti obročkov iz silikona in drugih prožnih materialov.

Tovrstni obročki imajo prav tako več utorov, s katerimi lahko enostavno reguliraš njihovo tesnost.

Zaradi materiala, iz katerega so izdelani, so idealna izbira za ljudi s fetišem na usnje in tiste, ki želijo dopolniti svojo zbirko usnjenih BDSM pripomočkov.



Vibracijski obročki za penis

Vibracijski obročki za penis so najpopularnejši izmed vseh obročkov in zank. Zaradi svoje preprostosti in nezastrašujočega izgleda so poleg vibratorjev za pare ena najpogostejših in prvih igračk, ki jih pari prinesejo v spalnico.

Vibracije, ki jih oddaja obroček, stimulirajo tako koren penisa, kot tudi klitoris.

Zaradi svoje raznolikosti so dostopni v vseh cenovnih razredih.

Obstajajo tudi takšni, ki se jih lahko nadzoruje z daljincem ali pa preko aplikacije na telefonu.



Obročki za penis in moda

Stimulacija mod ni nič novega in v njej uživa mnogo moških. Zakaj torej ne bi združil trdnejše erekcije, ki ti jo zagotavljajo obročki za penis, skupaj z edinstvenim občutkom raztezanja mošnje, ki ti jo ponuja razteznik mod?



Obročki za penis s stimulatorji prostate

Stimulacija prostate je v današnjih dneh žal še vedno tabu tema, katero spremlja ogromno predsodkov, čeprav je dokazano, da gre za erogeno cono, katere stimulacija moške pripelje do najintenzivnejših orgazmov.

Stimulator prostate lahko uporabljaš sam med masturbacijo, ali pa skupaj s partnerjem.

Združi ga z (vibrirajočim) obročkom za penis ter tako zagotovi intenzivne orgazme sebi in svoji dragi.



Obročki za penis z dildom

Želita s partnerko raziskovati istočasno vaginalno ter analno penetracijo, pa ne vesta, kako se je lotiti? Obročki za penis z dildom ti zagotovijo drugi penis, zato se med dvojno penetracijo ne rabita obremenjevati z manualnim nadzorom nad dildi ali vibratorji.



Sedaj, ko veš, za kaj in kako se uporabljajo, kako izbrati ustrezno velikost ter kakšne so razlike med njimi, preveri našo ponudbo in poišči svoj nov najljubši pripomoček za popestritev tvojega oziroma vajinega spolnega življenja.

Če imaš kakršno koli vprašanje, smo ti vedno na voljo preko e-maila, telefona, chata ter na družbenih omrežjih - Facebooku in Instagramu. Oglasi se nam, vprašaj, napiši komentar.

Za še več zanimive vsebine iz sveta spolnosti in erotičnih igračk, pa se lahko naročiš tudi na naš YouTube kanal.

Aneja
bio_aneja

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice