No-Parts strap-oni za vse vrste užitkov in ljudi

Erotične igračke

No-Parts? A veš, da če strap-on prebereš nazaj, piše no parts (sl. “brez delov”)?

Nova luksuzna znamka strap-on pasov in dildov se tako imenuje točno zato. No-Parts!

Kaj sploh so strap-oni No-Parts?

Strap-on je dildo in pas ali spodnjice, na katere se dildo pričvrsti. Obstajajo pa tudi taki strap-on dildi, za katere pasu ne potrebuješ!

Uporabljajo jih osebe vseh spolov in spolnih usmerjenosti, namenjeni pa so popestritvi seksa.

Kdo in kako lahko uporablja No-Parts?

Lezbijke

Ko govorimo o strap-onih, najprej največkrat pomislimo na lezbijke. Vendar one še zdaleč niso edine, ki strap-one uporabljajo!

Pegging

pegging

Pegging je vse bolj popularna spolna praksa, kjer se uporablja strap-on. To je dejanje, med katerim ženska analno zadovolji moškega. In ne, če moški v tem uživa, to še ne pomeni, da je gej.

Dvojna penetracija

Strap-on se uporablja tudi za dvojno penetracijo. Uporabiš lahko kombinacijo dilda in penisa, lahko pa na strap-on pas pritrdiš dva dilda oziroma enega votlega (v katerega gre penis) in enega navadnega.

Geji

Tudi geji se včasih poslužujejo uporabe strap-on pasov. Verjetno se sprašuješ, zakaj bi to potrebovali, če pa že vso opremo imajo, kajne?

Načeloma je to res. Ne smemo pa pozabiti, da obstajajo tudi transrodne osebe in v tem primeru je strap-on nepogrešljiv pripomoček. V nekaterih primerih pa si lahko par le zaželi spremembe, zato na strap-on pas nameščen votel dildo uporabita kot podaljšek za penis.

Težave z erekcijo

Strap-on podaljšek za penis je odličen pripomoček za tiste moške, ki se spopadajo s težavami z erekcijo. Podaljšek zaradi pasu namreč ostane na penisu, tudi če ta ni trd. Prav tako lahko podaljšek ali strap on dildo uporabiš takrat, ko po prvem seksu še nisi sposoben za drugo rundo.

Masturbacija

Brez težav lahko strap-on dildo uporabiš tudi za masturbacijo. Še posebej take, ki vibrirajo!

Kaj moraš vedeti o No-Parts?

no-parts logo

Na začetku uporabe strap-ona je pomembno, da si pazljiv. S penisom vse gibanje tudi sam občutiš, zato temu primerno veš, kako se gibati. Kot nosilec strap-ona pa stimulacije ne čutiš, zato je ekstra pomembno, da začneš počasi. Ne bi rad, da se zgodi, da dildo vstaviš pod napačnim kotom, saj to lahko precej boli.

Vedno uporabita lubrikant

Zelo pomembna je uporaba lubrikanta. Že na splošno je ta izredno priporočljiva, če pa strap-on uporabljaš za analni seks, je uporaba lubrikanta praktično obvezna. Pri tem bodi pozoren, da izbereš lubrikant na vodni osnovi, ker lahko silikonski lubrikant reagira s silikonsko površino igračke in jo uniči. Najboljša izbira je kar EasyGlide lubrikant.

Izberem No-Parts pas ali spodnjice?

No-Parts pas

Pas je popolnoma prilagodljiv, zato ga lahko nosijo osebe vseh oblik in velikosti. Izbiraš lahko med takim, ki ima luknjo za en dildo, ali pa tistim, ki ima dve luknji in je namenjen dvojni penetraciji.

Ko je dildo na pasu in ta nameščen na tebi, si ga dobro zategni in akcija se lahko začne. Zelo pomembno je, da je pas dobro pričvrščen, da bo penetracija kar se da stabilna.

No-Parts spodnjice

no-parts spodnjice

Namesto pasu lahko uporabljaš tudi spodnje hlače s posebnimi luknjami za namestitev dilda. Na voljo so v velikosti S, M in L, imajo pa vse le eno luknjo za dildo. To pomeni, da niso primerne za dvojno penetracijo.

Kako izbrati med pasom in spodnjicami?

Razlika med spodnjicami in pasom je v prvi vrsti ta, da je pas glede velikosti popolnoma prilagodljiv, medtem ko so spodnjice na voljo le v treh velikostih.

Druga razlika je, da spodnjice nudijo več podpore, saj te objamejo iz vseh strani. Pas je v primerjavi z njimi malo manj stabilen.

Tretja razlika pa je ta, da spodnjice niso namenjene uporabi za dvojno penetracijo, saj imajo vse samo po eno luknjo za namestitev dilda.

Oboje ima svoje pluse in minuse, od tebe in tvojih potreb pa je odvisno, kaj ti bo bolj ustrezalo.

No-Parts dildi

Navaden dildo

Vsi dildi so različnih dolžin in debelin. Štirje so v kožni barvi, dva od tega pa sta votla, kar pomeni, da ju lahko uporabljaš tudi kot podaljšek za penis. Ostali trije dildi so črne barve, vendar noben od njih ni votel.

Strapless dildo

Strapless dildi so namenjeni uporabi brez strap-on pasov. Krajši del vstaviš v nožnico, z daljšim pa penetriraš partnerja. Med obema deloma je tudi poseben narebran del, ki je namenjen stimulaciji klitorisa. Za uporabo takih dildov je potrebno malo več vaje, vendar ko uporabo osvojiš, je užitek nepopisen. Dobro je, da na začetku poleg takih dildov uporabiš tudi spodnjice ali pas, ki dildo pomaga držat na mestu. Načeloma to ni obvezno, bo pa začetek uporabe tako lažji in bolj udoben.

Na izbiro imaš dve vrsti strapless dildov. Prvi so taki, ki ne vibrirajo in so malo debelejši, drugi pa tisti, ki vibrirajo. In to celi! Stimulirajo torej tega, ki ga nosi, kot tudi tistega, ki je penetriran. In kar je najbolje - vibracije upravljaš kar s priloženim daljinskim upravljalnikom!

Čiščenje

no-parts pomivalni stroj

Pred in po vsaki uporabi je treba vse pripomočke dobro očistiti. Čisto enostavno je! Pas in hlačke opereš kar v pralnem stroju, dilde pa očistiš s pomočjo blagega mila in mlačne vode. Še bolj priporočljiva je uporaba antibakterijskega čistila za igračke. Lahko pa jih opereš kar v pomivalnem stroju na zgornji mreži! Tako lahko pravzaprav opereš vse silikonske igračke, ki niso elektronske.

Vse omenjene strap-on izdelke in druge pripomočke najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice