Napake pri BDSM, ki jih nikakor ne smeš narediti!

Nasveti za boljši seks

Te zanima, kaj moraš vedeti, preden začneš ljudi polivati z voskom, ščipat bradavičke in pa šeškat zadnjice? No, če se to sprašuješ, potem je tale vsebina prav zate. Obstajajo namreč napake pri BDSM igricah, ki jih res ne smeš nikoli narediti.

Če nisi ravno bralec, pa te na koncu članka čaka tudi video!

1. Previsoka pričakovanja

V življenju je tako, da si kdaj tudi razočaran. In tudi pri prakticiranju BDSM-ja si lahko, še posebej, če z njim še nimaš veliko izkušenj. Najbolje je, da si tako že na začetku minimiziraš možnosti razočaranja. To pa narediš tako, da se zavedaš, da ti partner ne more brati misli in, da lahko pričakuješ spodrsljaje.

To, da narediš napako je nekaj povsem normalnega. Najbolj pomembno pa je, kako se s to napako spopadeš. Lahko si misliš, da si smotan in nikoli ne narediš ničesar prav, ali pa najprej vprašaš partnerja, kako se počuti in ali želi nadaljevati ali odnehati. Sam sebi pa rečeš, da se to pač zgodi in da moraš naslednjič narediti drugače.

Druga napaka pa je ravno ta, da ko se nekaj zalomi, odnehaš.

2. Ko se nekaj zalomi, odnehaš

Predstavljaj si, da bi Walt Disney prenehal z animiranjem po tem, ko so ga odpustil kot animatorja in mu rekli, da mu manjka domišljije in dobrih idej.

Tako kot v življenju, tudi pri BDSM-ju ne smeš kar takoj obupati. Na neuspehe glej raje kot na priložnost, da se izboljšaš in naučiš nekaj novega.

Zapomni si, da je cilj užitek. Karkoli že to pomeni tebi in tvojemu partnerju. In ne pusti, da kakšen spodrsljaj uniči vse. Tudi tisti, ki so že leta in leta na tej sceni, jim kdaj pač spodleti.

3. Ignoriraš varnostno besedo /safe word

Obstajajo situacije, v katerih moraš brez obotavljanja nehati TAKOJ!

Največja napaka, ki jo lahko narediš je, da ne upoštevaš varnostne besede. Pa tudi na splošno se moraš držati dogovorov. Če ti partner na primer pove, da ni za analni fisting, potem tega ne delaš.

Komunikacija in zaupanje sta najbolj pomemben del BDSM-ja.

4. Dom ne ve, kaj občuti podrejeni

Kuhar hrano poizkusi, preden jo postreže.

Tudi pri BDSM-ju je dobro, da tisti, ki dominira že iz lastnih izkušenj ve, kakšen je na primer občutek voska na različnih delih telesa. Ko boš to enkrat občutil na sebi, boš veliko bolj premišljeno vosek zlival po svojem partnerju.

Če veš, kaj občuti tvoj podrejeni, boš lahko veliko boljše dominiral.

In tudi, če v tebi ni niti kančka submisivnosti je dobro, da na lastni koži vidiš, kakšen je občutek. Ne rabiš se dejansko podrediti. Na to lahko gledaš kot na vajo, s katero boš potem boljši dom oziroma domina.

5. Vse želiš poizkusiti naenkrat

Seveda bi najraje vse poizkusil, ko dobiš priložnost. Ampak, kako se odločiti s katerim kinkom ali pa fetišem začeti?

Toliko časa si o tem samo fantaziral, da se ne moreš odločit. Malo bi elektrostimulacije, pa igranja z voskom, malo shibarija, šeškanja, izsiljevanja orgazmov, malo prepovedovanja orgazmov in tako naprej ..

Najbolj priporočljivo je, da izbereš 2-5 aktivnosti na seanso. Že pet je veliko, tako da malo glej, da gredo aktivnosti čim bolje skupaj in, da ne potrebuješ pospravljati in na novo pripravljati scen.

Če bo aktivnosti preveč, boš težko z glavo pri stvari. Preveč boš razmišljal o tem, kako hitro mineva čas in pa o tem, kaj pride na vrsto potem.

6. Uporabiš vse, kar ti pride pod roke

Obstajata dva ekstrema ljudi. Imaš take, ki mislijo, da rabijo flogerje v vseh možnih oblikah, barvah in velikostih, da se lahko lotijo BDSM-ja. In imaš ljudi, ki bi uporabili vsako špago in zarjavelo verigo, ki jim pride pod roke.

Največji problem je pri teh, ki uporabljajo neprimerne pripomočke. Tudi to, da bankrotiraš zaradi BDSM opreme ni najbolje. Zato je najbolj varna in priročna rešitev ta, da začneš postopoma gradit svojo zbirko BDSM pripomočkov.

In če ne veš, kje začeti je najlažje tako, da kupiš en začetniški BDSM komplet in potem izhajaš iz tega. Vse te izdelke in pakete pa najdeš v naši trgovini.

Če te pa zanima več o BDSM pripomočkih, ki so primerni za začetnike, nas ne pozabi spremljati na družbenih omrežjih, da ne zamudiš prihajajočega videa. In če še nisi, si lahko pogledaš tudi videe o BDSM-ju, ki smo jih že posneli.

Lucija
bio_lucija

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice