Najboljši položaji za seks v avtu

Nasveti za boljši seks

Parkiraj, dvigni šipe in zazibajta avto. Seks v avtu je zabaven. Drzen. Vznemirljiv. Pa še kanček adrenalina doda, recimo, če ne želita biti opažena.

Ko pride do seksa v avtu, so osebe nižje rasti v rahli prednosti (iz očitnih razlogov), vendar če ne gre ravno za izjemno visokega partnerja ali košarkarja, so vse avto-vragolije izvedljive. V avtu sicer ne moreta izvajati vseh poz, so nekatere super popestritev spolnega življenja. Pa čeprav bo zato potrebno poznati nekaj trikov.

Ježa na sprednjem sedežu

Partner naj se udobno namesti na sovoznikovem sedežu, ti pa nato splezaj v njegovo naročje in ga spusti vase. V tem položaju imaš nadzor nad hitrostjo in tempom in glede na to, da sta obrnjena proti drugemu, se med seksom gledata in se za intimnejšo noto lahko priviješ k njegovemu vratu ter ga poljubljaš. Tesno prileganje teles in majhen prostor ti ne omogočata ravno kakšnih rotacij, ti pa olajša doseganje G-točke z globoko penetracijo. Pričaraj si močen orgazem z dodatkom vibratorja v tem položaju. Ker sta medenici tako zelo blizu, bo vibrator zdrsnil proti klitorisu in povzročil resnično močan orgazem.

Ta položaj je večinoma izvedljiv tudi na zadnjih in celo na voznikovem sedežu. Če bosta na voznikovem sedežu, le poskrbita, da je sedež dovolj daleč od volana, da se izogneta nepotrebnemu trobljenju.

69 na zadnjih sedežih

Ta položaj morda zahteva malce več zasebnosti, zato se z avtom zapeljita v res odročen kotiček. Partner naj leže na hrbet na zadnjih sedežih, z glavo na sedežu. Potem zlezeš nanj, s koleni ob njegovi glavi, on pa te med oralnim zadovoljevanjem lahko prime za zadnjico ali pa angažira roke za dodatno igro s tvojim mednožjem. Če uslugo lahko istočasno vračaš, le daj, če pa vajini telesi nista primerno poravnani, da bi vzajemni oralni seks bil izvedljiv, se samo sprosti in uživaj v občutkih.

S tem položajem doživljata odlično stimulacijo in hkrati prihranita prostor.

Armaturka po pasje

Potisnita voznikov (ali sovoznikov) sedež čim dlje, da bo zadeva čim podobnejša postelji. Postavi se na vse štiri v klasično pasjo pozo, obrnjena proti zadnjemu delu avta. Z malo spretnosti bo partner za tabo na kolenih in s stopali ob armaturki. Tako si te bo lahko vzel od zadaj in sedež izkoristil kot vzvod za penetriranje vate. Če imata pri roki brisačo, jo položita na sedež, da ne bo preveč lepljiv od znoja, splača pa se tudi malce spustiti šipo, če sta le dovolj daleč od ljudi, saj ta položaj postane noro vroč!

Doggy style lahko poskosita tudi na zadnjih sedežih. Začnita v klasični pozi in se postopoma spuščajta niže in niže dokler skoraj popolnoma ne ležita.

Nizko žličkanje

Verjetno najlažji položaj za v avto, še posebej, če sta s partnerjem nižje rasti. Preprosto lezita na bok na zadnjih sedežih. Partner, ki penetrira vate, je velika žlička za tabo in te čvrsto drži med seksom. Tako sta bolj sproščena, plus, partner lahko globoko prodira vate in celo stimulira G-točko. Ker oba ležita in sta telesi v celoti pod okni, je to najbolj zasebna poza, saj vaju ne bo enostavno opaziti. Ta položaj je odličen tudi za daljši seks, če je partner običajno “prehiter”.

Oralno na poti

Čeprav se na prvi pogled zdi, da je oralni seks možen tudi med vožnjo, tega iz varnostnih razlogov nikar ne počnita! Ko bosta v avtu sama, na sprednjih sedežih, se preprosto podaj na pustolovščino. Preseneti ga s sklanjanjem k njegovemu mednožju in odpenjanjem hlač. Z usti in rokami ga zapelji do nebes. Avto parkirajta na osamelem mestu, da mu ni treba biti na preži za mimoidočimi in lahko uživa v pogledu nate med delom.

Sede se nagni nazaj

Položaj za zadnje sedeže. Partner se naj usede z naprej iztegnjenimi nogami, ti pa ga nato najprej zajahaj, obrnjena proti njemu, potem se pa spusti nazaj, lezi na njegove noge. Za piko na i upogni še hrbet za še več stimulacije. Za tale eksperiment morata biti nekoliko gibčnejša.

Šibka kolena

Podobno kot pri 69, partner naj leže na hrbet, ti pa zajahaj njegov obraz in voila! Kolena se ti že šibijo ;) Med tem, ko je večina oralnih akcij v avtu rezervirana za moške, je že skrajni čas, da na svoj račun avto-oralnega seksa pridemo tudi tiste z vagino. Pri tem položaju je praktično vseeno kako visoka sta, pazi le, da se z glavo ne udariš v strop.

Anamarija
bio_anamarija

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice