10 najboljših spolnih igračk

Erotične igračke

Različni erotični in spolni pripomočki v današnji družbi niso več noben tabu, ravno nasprotno, mnogi med njimi so vedno bolj priljubljeni. Z njimi si namreč lahko tako posamezniki kot pari začinijo spolno življenje in v njega znova vnesejo malo razburljivosti in vznemirjenja. Na trgu je danes že zelo pestra izbira takšnih in drugačnih spolnih igračk, ki ustrezajo vsem željam in okusom. Med njimi pa je nekaj tistih, ki so si zaslužile naziv najbolj priljubljenih spolnih igračk tako med moškimi kot tudi med ženskami!

Vibratorji

3000010250Gre za najbolj slavno spolno igračko, ki je zelo priljubljena med moškimi in ženskami. Izbira vibratorjev je tako bogata, da se marsikdo težko odloči katerega bi izbral. Vibratorji se med seboj razlikujejo po velikosti, obliki in stopnjah vibriranja, ter temu ali so namenjeni zunanji ali notranji uporabi ter stimulaciji anusa. Nad temi priljubljenimi spolnimi igračkami se že od nekdaj navdušujejo predvsem pripadnice ženskega spola, ki z njihovo pomočjo lahko dosežejo neverjetne užitke in orgazme, ki pretresejo celotno telo. Nakup prvega vibratorja mora biti premišljen, več o tem pa si lahko preberete tudi v članku Kako izbrati vibrator zase.

Lisice

Lisice so spolna igračka, ki je primerna tudi za vse tiste, ki si želijo majhne popestritve spolnega življenja, toda niso dovolj pogumni za nekatere bolj drzne erotične pripomočke. Z malo domišljije in vročih fantazij lahko lisice poskrbijo za veliko zabave ter še več neverjetnih užitkov ne glede na to ali ste vi tisti, ki ste priklenjeni ali tisti, ki zadovoljuje partnerja. Misel na to, da je ta popolnoma nemočen in predan na vašo milost, je lahko zelo vzburjajoča.

Erotična oblačila

Erotična oblačila so namenjena tako moškim kot tudi ženskam in so ponavadi izdelana iz materialov kot sta lateks in usnje. Gre za priljubljen spolni pripomoček, ki z malo domišljije lahko začini vaše spolno življenje in vam pomaga uresničiti vroče fantazije. Ženske lahko izbirajo med različnimi oprjetimi korzeti, kombinežami in erotičnimi kostumi, pika na i pa so samostoječe nogavice. Erotična oblačila pa obstajajo tudi za moške. Najbolj pogosto gre za erotično spodnje perilo, predvsem pa je pomembno, da so vam erotična oblačila prav in da se v njih počutite udobno.

Vaginalne kroglice

Vaginalne ali japonske kroglice so ena izmed najbolj priljubljenih ženskih spolnih igračk, s katero si pripadnice nežnejšega spola lahko učvrstijo vaginalne mišice in tako poskrbijo za bolj intenziven orgazem. Vaginalne kroglice vstavite v vagino in jih lahko popolnoma normalno nosite skozi dan. Rezultat bodo utrjene vaginalne mišice, zaradi česar se bo penis zdel daljši in debelejši. Izbirate lahko med kroglicami različnih oblik in materialov, ki ob gibanju povzročajo mehanske vibracije. Na voljo so klasične ali vibracijske vaginalne kroglice, katere boste izbrale pa je odvisno od vaših želja!

Masturbatorji za moške

Na seznamu najbolj priljubljenih moških erotičnih igračk najdemo različne oblike masturbatorjev, ki jih imajo moški radi predvsem zaradi njihove majhnosti in praktičnosti, ter seveda užitkov, ki jih ponujajo. Najbolj priljubljeni so tisti, ki so v obliki ženske vagine. Umetna vagina je izdelana iz mehkega materiala, ima notranjo izboklino in možnost vibracije. Obstajajo tudi masturbatorji v obliki ustnic ali zadnjice, vsi pa so zelo enostavni za uporabo in moškim omogočajo nepopisne užitke.

Analni čepki

862752048Med erotičnimi pripomočki za stimulacijo anusa so zagotovo najbolj priljubljeni analni čepki, ki so predvsem primerni za vse začetnike, ki šele odkrivajo užitke analnega seksa. Oblika analnih čepkov spominja na dildote, le da so ti krajši in oblikovani tako, da se med uporabo ne morejo zatakniti v anusu. Izbirate lahko med različnimi velikostmi analnih čepkov, ki so lahko izdelani iz kovine ali mehkejših materialov kot je silikon.

Sex lutke

Sex lutke so spolne igračke namenjene moški uporabi, njihovi modeli pa so danes že tako dodelani, da izgledajo zelo realno. Sex lutke so na voljo v realnih velikostih, med seboj pa se razlikujejo predvsem po ceni, po kateri se spreminja tudi njihova kakovost. Poleg celih sex lutk, obstajajo tudi lutke s samo intimnim predelom ali takšne, ki imajo dele, ki vibrirajo.

Fetiš pripomočki

Za vse željne eksperimentiranja so zelo priljubljena izbira različni fetiš erotični pripomočki kot sta na primer spanker ali bič. Spolni igrački vsekakor sodita med najbolj zabavne, saj je šeškanje za mnoge zelo priljubljena oblika igre v spalnici. Bič je lahko izdelan iz usnja ali lateksa, med seboj se ločijo po obliki in velikosti, njihov namen pa je predvsem ustvariti občutek podrejenosti in nadrejenosti, ki lahko zelo vzburja.

Erekcijski obroček

Vibracijski prstan ali erotični pripomoček smo uvrstili na seznam najbolj priljubljenih spolnih igračk, saj bo zadovoljil tako moške kot tudi ženske. Osnovni namen uporabe erekcijskega obročka je, da podaljša čas erekcije s tem, ko zmanjša pretok krvi iz penisa in jo v njem zadržuje, obenem pa z vibriranjem stimulira tudi ženski klitoris. Erekcijski obročki so na voljo v različnih materialih in oblikah, ponujajo pa tudi različne funkcije. Uporabite ga lahko za popestritev predigre ali pa med samim spolnim odnosom.

Dildo

Veliko parov se odloča za popestritev svojega spolnega življenja z uporabo umetnega penisa oziroma dildota. Dildo je lahko izdelan iz različnih materialov, na voljo v številnih velikostih in oblikah. Bolj moderni modeli dildotov imajo dodana tudi premikajoča se moda, poleg tega, da jih lahko za samozadovoljevanje uporabljajo ženske, pa jih s pomočjo strap on-a lahko uporabijo tudi pari. Strap on se namesti okoli pasi in nekateri imajo tudi opcijo vibriranja. Umetni penis bo moškemu omogočil daljšo in trdnejšo erekcijo in tako se mu ne bo treba obremenjevati s predčasno ejakulacijo, temveč se bo lahko popolnoma posvetil svoji partnerici.

Najbolj zaželene erotične igračke:

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice