Masturbatorji Tenga

Erotične igračke

Masturbatorji znamke Tenga veljajo za kvalitetne erotične pripomočke, ki vas bodo popeljali do užitkov kot ji do sedaj še niste poznali. Seks igračke Tenga so prihodnost masturbiranja, saj so porušile vse do sedaj obstoječe tabuje in z njihovo pomočjo lahko sedaj v spolnosti uživa prav vsak. Njihova velika prednost je privlačen in diskreten videz, saj so oblikovani kot šampon ali deodorant in zaradi tega zelo praktični za potovanja. Njihova uporaba je zelo enostavna, obenem pa je preprosto tudi njihovo vzdrževanje. Revolucionarni Tenga izdelki so primerni za igro v dvoje ali spolne užitke, ki so namenjeni izključno vam. Moški bodo nad njimi navdušeni, saj bodo z njihovo uporabo lahko premagali težave z prezgodnjim izlivom ter izboljšali svojo vzdržljivost. Izdelani na Japonskem so masturbatorji Tenga varni za uporabo ter oblikovani iz higiensko preverjenih in kvalitetnih materialov.

Tenga Deep Throat Cup

Danes je na trgu pestra izbira različnih masturbatorjev Tenga, ki se med seboj razlikujejo po obliki in funkcijah, ki jih ponujajo. Tako poznamo masturbator Tenga Deep Throat Cup, ki se lahko pohvali z enkratnim dizajnom in ga sestavljajo zelo občutljive točke, krivulje in čutna rebra, ki poskrbijo za ekstra čutno stimulacijo. Gre za masturbator izdelan iz kvalitetnega medicinskega silikona, ki ima posebej izdelane ventile, ki okoli penisa ustvarijo virtualni vakuum, ki poskrbi za vrhunsko utesnitev in neverjetne občutke, ki jih nikoli ne boste imeli dovolj. To pa ni vse, ko ste mislili, da stimuliranje ne more biti bolj intenzivno, se bodo pojavile neustavljive vibracije in sesanje, ki bo ustvarilo dodatno vzburjenje in tik pred vrhuncem boste dobili občutek, kot da ste uživali v izkušnji "globokega grla".

Tenga Soft Tube Cup

Naslednji v vrsti masturbatorjev Tenga je tako imenovali Soft Tube Cup, ki ne omogoča le neverjetnega prilagajanja pritiska okoli penisa, temveč zagotavlja popoln nadzor nad stiskanjem. Tako kot vsi drugi Tenga izdelki ima tudi Soft Tube Cup na koncu majhno zračno luknjo, ki dovoljuje različne zračne tlake v tulcu, ki jih prilagajate svojim željam in zahtevam. Gre za masturbator, ki nudi ogromno čutnih dražljajev, njihova intenzivnost pa je odvisna od tega kako dobro ali kako rahlo si oprimete Cup. Izbirate lahko med številnimi različnimi stimuliranji kot je božanje, vrtenje, pritisk ali drgnjenje. V primerjavi z ostalimi Tenga seks pripomočki je omenjeni model po izdelavi bolj mehek, njegova notranjost je lepo oblikovana, teksturirana in napolnjena z različnimi gumbi in izboklinami, ki masirajo penis in poskrbijo za nebeške užitke.

Tenga masturbator

Tenga Rolling Head Cup

Tenga Rolling Head Cup je odlična izbira za vse, ki si želijo odlične fleksibilnosti in spolnega zadovoljstva, ki si ga ne morete predstavljati. Skrivnost tega erotičnega pripomočka se nahaja v njegovem osrednjem pasu, ki je oblikovan kot harmonika in nudi izjemno prilagodljivost ter vam omogoča, da si lahko izberete katerokoli spolno izkušnjo hočete. Njegov zgornji del se vrti v krogih, tako levo in desno kot tudi gor in dol, zaradi njegove edinstvene zasnove pa boste njegovo gibanje lahko nadzorovali tudi sami in z masturbatorjem upravljali tako kot vam je všeč. Če si želite občutka dodatnega sesanja lahko s prstom pokrijete luknjo in ustvarite intenzivni sesalnik.

Tenga Double Hole Cup

V fantazijski svet 'manage a trois' vas bo popeljal masturbator Tenga Double Hole Cup, ki je še eden v vrsti odličnih Tenga erotičnih pripomočkov in je hitro postal moški najboljši prijatelj. Od ostalih Tenga izdelkov se loči po tem, da ima kar dve luknji za penis in obljublja užitke, kot ji še niste doživeli. Da bo izkušnja še bolj nepozabna bo poskrbelo kar 63 erotičnih izboklin, ki penis trdno objamejo in poskrbijo za ekstra stimulacijo. In to je samo na eni strani Cup-a! Njegova druga stran je namreč oblikovana tako, da se gladko oprijema penisa in ga draži z 73 dvostranskimi žgečkljivci. Obenem pa boste med zadovoljevanjem lahko nadzorovali tudi globino in hitrost.

Tenga Air Cushion Cup Classic

Tenga Air Cushion Cup Classic je tako kot ostali Tenga izdelki izdelan iz kvalitenega medicijskega silikona in oblikovan tako, da nudi čutne in nepozabne užitke in da je vsaka spolna izkušnja z njim kar se da nepozabna. Oblikuje ga 24 komornih blazin zraka, ki jih lahko nadzorujete sami in tako oblikujete različne spremembe v zračnem pritisku in dosežete veliki O. Masturbator bo na penisu z nežnim masiranjem ustvaril nepozabne in zelo realistične občutke. Gre za seks pripomoček, ki ga lahko uporabljate tudi za popestritev spolnosti v dvoje, saj je primeren za različne spolne izkušnje ali pa ga uporabljate kot moški masturbator.

Tenga US Deep Throat Onacup in US Ultra Soft Cup

Poleg že omenjenih masturbatorjev Tenga izbrate lahko še med dvema dodatnima modeloma, in sicer Ultra Size Edition Deep Throat Onacup, ki je namenjen moškim z večjim korenjakom, saj je njegova notranja dolžina 16 centimetrov, premer tulca pa 2 cm in ki s svojim visoko tlačnim vakumom ustvarja občutek najboljšega 'blow joba' do sedaj. Za še bolj intenzivne občutke bo poskrbel naguban vhod in kombinacija manjših in večjih izboklin v njegovi notranjosti. Njegova prednost je, da ima Deep Throat Onacup dodan tudi lubrikant, ki bo navlažil vhodno točko. Zadnji, a prav nič manj vzburljiv, je masturbator, ki se lahko pohvali z zelo domiselno obliko in so ga poimenovali Tenga US Ultra Soft Cup. Je zelo eleganten in mehak za uporabo, omogoča dober oprijem in stisk ter znova dokazuje zakaj so Tenga masturbatorji največji prinašalci užitkov. Ultra Soft Cup že vsebuje lubrikant, in medtem ko je bil načrtovan za enkratno uporabo, bi lahko zagotovo ob uporabi kondoma in čiščenjem s toplo vodo ponovili užitke.

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice