LGBTQ+ inkluzivne igračke

Nasveti za boljši seks

LGBTQ+ skupnost meseca junija praznuje mesec ponosa. Ta mesec obeležujemo Stonewallski upor, ki se je zgodil kot odziv na policijske racije 28. junija 1969 v gejevskem lokalu v New Yorku. Zato se vsakega junija praznuje in podpira LGBTQ+ pravice ter kulturo in zato ta čas po večjih svetovnih mestih tradicionalno potekajo tudi parade ponosa.

Lansko leto smo pri Svet Užitka praznovali s pogovorom s Salome in Katko Bogataj, ki sta ponosni predstavnici LGBTQ+ skupnosti. Nujno si jih oglej! Govorili smo o res zanimivih stvareh, danes pa si bomo pogledali seks igračke, ki so še posebej LGBTQ+ inkluzivne.

My Magic Wand

Magic Wand je najbolj uporabna in neverjetna igračka na svetu. Mogoče na prvi pogled ne izgleda tako, vendar pozor - obstaja ogromno različnih nastavkov, ki masažni vibrator spremenijo v karkoli si zaželiš. Lahko postane masturbator, vibrator za G točko, analni vibrator, stimulator vulve in klitorisa ... Še in še bi lahko naštevali!

Uporabljaš ga lahko tudi brez nastavka. Za masažo erogenih točk in seveda mišic po celem telesu.

Avant dildi in analni čepki za LGBTQ+

pride

Avant je znamka, ki izdeluje izjemno kvalitetne dilde in analne čepke iz silikona utrjenega s platino. Igračke so čvrste, mehke in izjemno prijetne na otip.

So ročno izdelani, na voljo pa so v različnih barvnih kombinacijah, ki ponazarjajo pride zastave. Vsi dildi imajo močne priseske, ki se brez težav pritrdijo na vse ravne in gladke površine, lahko pa ga namestiš na skoraj katerikoli strap-on pas in z njim zadovoljiš svojega partnerja.

Pumpice

Pumpice za penis, klitoris, vulvo in bradavičke se velikokrat spregleda! Te delujejo tako, da povečajo pretok krvi, posledično je potem na primer klitoris veliko bolj nabrekel in občutljiv.

Če poenostavimo - če hočeš začasno večji in bolj občutljiv penis, uporabi pumpico. Še posebej uporabne so recimo za trans moške, ker z njimi lahko dosežejo začasno povečavo.

Znamka Saiz ima odlično ponudbo vaginalnih pumpic, pumpic za klitoris in pumpic za prsi. Med pumpicami za penis pa je najbolj priljubljena definitivno znamka Bathmate.

Strap-on za LGBTQ+

Strap-on so pripomočki, ki jih lahko uporabljajo praktično vsi, ne glede na spol in spolno usmerjenost. Če te zanima več, si oglej spodnji video, kjer je predstavljena znamka No-Parts. Za še več informacij pa si poglej Lucijin Instagram video, kjer eno uro govori točno o teh pripomočkih. Izvedel boš veliko novega!

Naprstni vibrator

Vibracije so nekaj, kar paše skoraj vsem ljudem. Velikokrat pa naredimo napako, da se osredotočamo le na intimne predele, saj vibracije prijajo po celotnem telesu. Z naprstnim vibratorjem se zato sprehodi po svojem telesu ali pa telesu svojega partnerja. Osredotoči se na erogene točke - bradavičke, vrat, notranji del stegen, pregibi rok in nog in tako dalje. Mogoče ti celo uspe doživeti orgazem bradavičk ali pa celo celega telesa!

Stimulatorji so največkrat takšnih oblik, da se prilegajo različnim telesom, kar je še en razlog več, da so na tem seznamu. Preizkusiš lahko recimo Satisfyerjeve.



Upogljiv vibrator

Naslednji stil vibratorja je nekaj čisto posebnega, saj je upogljiv in ga zato lahko popolnoma prilagodiš svojim željam in potrebam. Brez težav ga lahko uporabljaš tako sam kot tudi s partnerjem. Ker je tako vsestranski, boš zagotovo našel način uporabe, ki ti najbolj ustreza.

lgbtq+ upogljiv vibrator

Snaky Vibe in Transformer sta samo dva izmed mnogih.

Analne igračke za LGBTQ+

Nekaj, kar lahko uporabljamo čisti vsi, so analne igračke. Anus je erogena točka, ki je na žalost pogosto kar malo zapostavljena. Preizkusi analne čepke ter kroglice in odprl se ti bo nov svet užitka.

Da izveš več o uporabi čepkov, si poglej spodnji video, v katerem izveš vse o analnih kroglicah.

Vse omenjene in druge izdelke najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: