Leseni dildi Dee Lee Doo

Erotične igračke

Ogromno je ljudi, ki si želijo popestritve svojega seksualnega življenja, pa naj bo zaradi težav v postelji ali samega dolgočasja. Kakršenkoli je že razlog, je dejstvo, da so dildi ena izmed najbolj priljubljenih seks igrač na svetu. Obstajajo v nešteto različnih oblikah in barvah in imajo ogromno dodatkov. Poleg tega pa so lahko narejeni iz obilice različnih materialov, ki imajo vsak svoje značilnosti. Novost na trgu so leseni dildi, ki vaši zbirki dodajo estetično vrednost in vas obenem fizično zadovoljijo.

Leseni dildi Dee Lee Doo so novost in prihajajo iz Slovenije! Narejeni so iz kar 6 različnih vrst lesa, med katerimi lahko prosto izbirate. Možnosti imate med domačimi vrstami lesa, kot sta javor in oreh, ter tistimi malo bolj eksotičnimi kot sta muteneye in wenge. Vsak les ima zaradi same strukture lesa in drevesnih linij svojo, edinstveno podobo. Proge in linije so zglajene do potankosti ter tako dodajo visoko estetično vrednost, poleg tega pa zagotavljajo izredno visoko kvaliteto izdelave. Prav tako je vsak izdelek unikat, saj noben del lesa ni enak drugemu, zato bodite posebni in prav nihče vam ne bo mogel reči, da ima enak lesen dildo kot vi!

Leseni dildi v vaš prostor prinesejo nekaj domačega in nekaj naravnega, obenem pa trajajo celo večnost in se ne izrabijo. Svojega se nikoli ne boste naveličali uporabljati. Dizajn lesenih dildov Dee Lee Doo je naraven in nežen, vendar zahtevajo natančno delo, zato je vsak izdelek izdelan ročno, tukaj v Sloveniiji. Dildo je premazan z vzdržljivim premazom v več plasteh, ki je prijazen okolju ter ne škodi lesu ali vašemu domu. Proces premaza ustvari tudi tanko plast, ki poudari barvo in strukturo lesa ter vaš edinstveni Dee Lee Doo dildo varuje pred poškodbami in ga naredi izredno dolgotrajnega.

Vsi leseni dildi, ne glede na to iz katerega lesa so narejeni, so izdelani z estetskim učinkom in v skrbno premišljenih, ergonomskih oblikah. V fazi dizajniranja se je izdelovalec prepustil svojim notranjim občutkom, in to morate storiti tudi vi, ko si izbirate svojega! Ker je vsak izdelek unikat, so možna manjša odstopanja v velikosti in obliki.

Dilde in njim podobne pripomočke se uporablja v svetu spolnosti že od zdavnaj, saj so izredno efektivni v prinašanju užitka in zelo enostavni za uporabo. Dildo lahko uporabite v kombinaciji s čemerkoli ter ne glede na to koliko oseb je udeleženih.

Moški, če mislite, da boste vaši partnerki kaj manj všeč, ker boste namesto s svojim orodjem, začeli vaše posteljne igrice s tem lesenim dildom, se pošteno motite. Predigra pred glavnim dogodkom bo podaljšala in izboljšala vašo in njeno izkušnjo. Dildo je uporaben za samozadovoljevanje ali za igro v paru, katerakoli uporaba vam zagotovo prinese pričakovan odziv, saj zna vsak človek dildo uporabljati na malo drugačen način.

Vsi Dee Lee Doo dildi so ustvarjeni in zglajeni do perfekcije, zato so popolnoma higienski, nealergenski in ni bojazni za kakšne trske ali poškodbe kože ob normalni uporabi. Ob koncu uporabe vašega lesenega dilda, ga preprosto očistite in operite ter ga pustite, da se osuši. S pravo mero pazljivosti in dobrega vzdrževanja lahko vaš leseni dildo uporabljate celo življenje!

Dildi iz lesa niso le pripomočki za seks, temveč imajo tudi odločno umetniško in osebno vrednost, ter jih lahko postavite kamorkoli. Ne bo vam več potrebno skrivati vaših navihanih igrač, saj lahko te dilde brez sramu pokažete in razstavite za vaše zadovoljstvo.

Miha
Piše o zanimivih tematikah brez obzira na predsodke in tabuje. Zanima ga predvsem vpliv seksa na družbeno socialno življenje in ti s svojim znanje z veseljem pomaga z nasveti in predlogi.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice