Je squirting resničen?

Nasveti za boljši seks, Ljubezen in spolnost

Ja! Ženska lahko ejakulira in čeprav kroži veliko govoric o tem, da je squirting pravzaprav samo uriniranje, temu ni tako. Res je, da je v tekočini običajno prisotno nekaj urina, saj tekočina prihaja tudi iz obsečničnih žlez, vendar vsebuje tudi druge tekočine.

Pravzaprav obstajata 2 tipa ženske ejakulacije – kombinacija urina, kreatina in sečne kisline, ter druga bolj gosta, mlečnata tekočina, ki jo lahko primerjamo z moško spermo in prihaja iz ženske prostate.

Pomembno je tudi to, da squirting ne pomeni nujno tudi orgazma. Je sprostitev užitka in do ejakulacije lahko pride med orgazmom, lahko pa se zgodi tudi ločeno.

Več orgazmov zapovrstjo vsaka ženska doseže drugače. Nekatere potrebujejo fizično vzburjenje, pri nekaterih pa je dovolj samo ponovna penetracija in spet dosežejo orgazem.

Verjetno te ne preseneča dejstvo, da večina žensk večkratne orgazme lažje doživi s pomočjo vibratorja. Razlog je preprost: več kot polovica lastnic klitorisa doživi orgazem samo z draženjem te najbolj občutljive točke.

Po nekaterih raziskavah kar 70% žensk v masturbaciji z vibratorjem uživa bolj kot brez njega. Različni vibratorji pa ti ne nudijo samo večkratnih orgazmov ampak tudi squirting oz. žensko ejakulacijo.

Kako dosežem squirting?

Obstajata 2 vrsti stimulacije, ki lahko privedeta do squirtinga. Res je, ženska anatomija je zapletena ampak to samo pomeni, da do istega cilja vodijo različne poti.

Prva vrsta stimulacije je odvisna, kar pomeni, da ženska za ejakulacijo potrebuje določeno vrsto stimulacije G-točke ali mehurja. Druga pa je avtonomna, kar pomeni, da ženska lahko ejakulira brez, da bi potrebovala veliko stimulacije.

Squirting za začetnike

Pred začetkom na posteljo položi brisačo.

Z draženjem klitorisa s prsti ali najljubšo sex igračko pospeši obtok krvi v genitalijah. Ne hiti, ampak si vzemi čas za igranje.

Fokus iz klitorisa preusmeri v notranjost in na G-točko.

Ko boš zadela pravo točko, povečaj vibracije in stimulacijo usmeri samo na to točko.

Na tem mestu boš verjetno začutila željo po uriniranju, vendar ne prenehaj s stimulacijo. Pod sabo imaš brisačo, tako da ne rabiš skrbeti, da bi urinirala na posteljo. Po ejakulaciji boš itak ugotovila, da nisi urinirala ampak ejakulirala.

Sprosti se in se popolnoma prepusti užitku.

Večkratni orgazmi za začetnike

Najprej ustvari prijetno vzdušje v prostoru. Prižgi sveče, prijetno glasbo … nato pa začni z masažo svojih najljubših točk na telesu.

Ko se boš dobro ogrela, pa z masažo stimuliraj genitalije. Če želiš orgazem doživeti večkrat zapored, verjetno pomeni, da že veš s kakšno stimulacijo dosežeš orgazem. Vendar tu nastopi zadrževanje orgazma.

Zadrževanje orgazma je odlična tehnika za raziskovanje svojih meja. S to tehniko se pripelješ do roba orgazma, vendar orgazem vedno znova zadržiš. To povečuje spolno napetost, orgazem pa bo zato še močnejši.

Ko orgazma ne boš več mogla zadržati, se prepusti

Po orgazmu malo počakaj, da se »ohladiš«, nato pa nadaljuj s stimulacijo, ki ti najbolj ustreza. Preizkusi naprimer z ogledom porno filma.

Nato pa ponovi vse korake do orgazma.

Če doma še nimaš igračke, ti spodaj predlagamo nekaj vibratorjev, ki ti lahko pomagajo do ženske ejakulacije.

G-spot vibrator PMV20 – Tone

Tone je odličen pri stimulaciji G-točke. Njegova široka gred ti nudi globoko masažo, s 13 različnimi vzorci vibriranja pa je njegova stimulacija popolna.

Ne samo, da nudi notranjo stimulacijo, oblikovan je tako, da doseže tudi klitoris, narebrena površina pa daje še dodatno stimulacijo.

Glavne prednosti:

nudi dvojno stimulacijo
13 nastavitev vibriranja
vodoodporen

G-spot vibrator LELO Gigi 2

Gigi je odličen vibrator za stimulacijo G-točke. Ni premajhen, niti prevelik kar pomeni, da ga lahko uporabljaš v različnih položajih. Čeprav ni velik pa to ne pomeni, da ni dovolj močan. Nasprotno.

Njegove vibracije, usmerjene na G-točko ženske pripeljejo do norih orgazmov, zato je odlična izbira.

Glavne prednosti

posebna oblika za stimulacijo G-točke
8 močnih vibracij
vodoodporen

Vibrator G točke Bloom - The Rose

Rose je opremljen z edinstveno tehnologijo drsenja, ki olajša prilagajanje vibratorja lastnim željam.
Deluje povsem preprosto: vklopiš vibracije in s tipko na ročaju izbereš svoj najljubši vzorec. Nato s palcem povlečeš v levo ali desno čez liste, s čimer povečaš ali zmanjšaš moč vibracij. Na voljo je 5 različnih vzorcev in 5 hitrosti.

Glavne prednosti

narejen iz svilnato mehkega silikona
5 različnih vzorcev in 5 hitrosti
odporen na škropljenje, tako da ga lahko uporabljaš pod tušem

Vibrator LELO Sona 2 Cruise

Ejakuliraš lahko tudi brez direktne stimulacije G-točke, pri tem pa ti lahko pomaga Sona 2 Cruise. Sona s stimulativnim lahkotnim valovanjem masira globoko tkivo, ki ni dosegljivo z nobenim drugim vibratorjem, zato veliko žensk ob njegovi uporabi prvič ejakulira.

Glavne prednosti

stimulacija globokega tkiva, ki ga ne doseže noben drug vibrator
12 vibracijskih nastavitev
vodoodporen

Večina žensk masturbira leže, vendar poizkusi tudi stoje ali sede, saj bo v tem položaju v vagini več krvi. Seveda pa lahko eksperimentiraš. Zakaj bi uporabljala samo en vibrator, če jih lahko uporabiš več skupaj.

Vklopi domišljijo in kombiniraj npr. vibrator za G-točko in Sono. Možnosti je ogromno, ti pa poišči svojo najljubšo kombinacijo in odkrij squirting!

Spremljaj nas tudi na družabnih omrežjih, Facebook in Instagram. Naročiš pa se lahko tudi na naš YouTube kanal, da boš vedno na tekočem z novimi video vsebinami, ki jih pripravljamo zate.

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice