Igra Tease and Please za razburljivo noč

Nasveti za boljši seks

Tease and Please je znamka seksi družabnih iger, med katerimi se najde igra za vsakogar. Danes bomo pregledali 5 iger, to pa še zdaleč niso vse!

Že ime igre ti pove, kaj lahko pričakuješ.

  • ANALME - igra za vse ljubitelje analne stimulacije,
  • TOUCHME - igra s poudarkom na dotiku,
  • TEASEME - igra, kjer dražiš partnerja,
  • FUCKME - igra, ki ti popestri seks,
  • PLEASEME - igra, ki vaju razvaja in zadovolji vse skrite želje.

Vse igre so tudi odlično darilo, pa četudi je to darilo, ki ga kupiš sam sebi.

ANALME za poredne

anal me

ANALME je popolna igra za vse, ki jih zanima analna stimulacija. Užitek je zagotovljen, ne glede na to, ali si začetnik ali pa imaš z analnimi igricami že nekaj izkušenj.

V paketu dobiš analne kroglice, analni čepek in 6 igralnih kartic. Povejo ti, kako se na analno igro dobro pripraviš in kaj moraš narediti, da bo užitek maksimalen. Igračke so narejene iz kvalitetnega in telesu prijaznega silikona, intenziteta kartic pa se počasi stopnjuje.

Namig: Ob nakupu v košarico nujno dodaj analni lubrikant. V setu ga žal ne dobiš, je pa ta v svetu analnih igric kar nujen.

Senzualna igra TOUCHME

touch me

Če je dotik tvoj jezik ljubezni, potem nujno izberi igro TOUCHME. V setu dobiš pripomoček za masažo, ki je božanski in ga lahko uporabljaš po celem telesu. Zraven sta še žgečkalo in preveza za oči. Z njo partnerju odvzameš en čut, zato vsi ostali postanejo intenzivnejši.

V paketu dobiš tudi 6 igralnih kart, ki ti povejo, na kakšen način raziskovati partnerjevo telo. Uporabil boš vse pripomočke, ki jih dobiš, vključene pa so tudi ideje o uporabi drugih pripomočkov, ki jih imaš že doma.

Kinky TEASEME

tease me

TEASEME je igra za vse tiste, ki so bolj kinky narave in si jo želijo še bolje raziskati.

V paketu dobiš prevezo za oči, vrv za vezanje in ščipalke za bradavičke. S priloženimi seksi karticami boš odkril, kako vsebino paketa uporabljati na različne načine.

Ta igra je še posebej primerna za tiste, ki ne veste, kako bi partnerju povedali, da bi si želeli poizkusiti nekaj novega. Igra je odličen uvod v pogovor in eksperimentiranje.

Avanturistična igra FUCKME

Igra FUCKME bo z norimi položaji poskrbela za nepozaben seks!

igra fuck me

V paketu dobiš igralne kocke s položaji in prostori v hiši, kjer te položaje izvajaš. Zraven sta še 2 obročka za penis! En navaden in en vibrirajoč. Čeprav izgledajo majhni, brez skrbi. So zelo raztegljivi in zato primerni za vse velikosti penisov, prav tako pa so idealni za začetnike.

To pa še ni vse! Priložen je paket 54 različnih kart z unikatnimi seks položaji, ki bodo za vedno spremenili vajino življenje.

Karte lahko uporabljaš na veliko različnih načinov, med drugim tudi kot navadne igralne karte. Priporočamo pa, da jih premešata, potem pa naključno odkrivata eno po eno in izvajata prikazane položaje.

Nebeška igra PLEASEME

igra please me

PLEASEME je igra, ki je namenjena temu, da partnerja zadovoljiš na različne načine. Pri tem ti bodo pomagale kartice, da pa bo igra še bolj zabavna, dobiš zraven še mehke lisice, žgečkalo in trak, ki ga lahko uporabiš kot prevezo za oči ali pa za privez.

Vse omenjene in druge igre lahko najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: