Hlačke, ki vibrirajo? Kaaaaj?

Nasveti za boljši seks, Erotične igračke

Bi preizkusila nekaj porednega? Priporočamo ti vibracijske hlačke.

Vibrirajoče hlačke so videti kot običajno spodnje perilo, vendar skrivajo majhen vibrator, ki se nahaja v podlogi na dnu hlačk ali tangic. Hlačke oblečeš kot vsake druge, vibrator pa poskrbi za stimulacijo klitorisa in nožnice.

Vibrator je možno tudi odstraniti, v kolikor je to potrebno, saj hlačke lahko nosiš tudi brez njega. Pa še pereš jih lahko brez težav!

Na zunaj je vibratorček povsem neopazen, s čimer so vibrirajoče hlačke hkrati diskretne in vznemirljive. Nosiš jih lahko pod vsakim oblačilom. Hlačke so tudi izjemno tihe, zato ni strahu, da bi te kdo zalotil.

Kaj je najboljše pri vibrirajočih hlačkah in tangicah? Večina ima priložen tudi brezžični daljinski upravljalnik, s katerim nadzoruješ vibriranje in določaš stopnjo vznemirjenja. Še bolj zanimivo je, če daljinskega upravljalca nimaš v rokah ti, temveč nekdo drug, ki tako prevzame nadzor nad tvojim užitkom.

Film The Ugly Truth (Grda resnica)

Hlačkam je slavo prinesel film The Ugly Truth (Grda resnica) s Katherine Heigl. V njem se glavna junakinja udeleži poslovne večerje in seveda v tem času nosi vibrirajoče hlačke. Daljinski upravljalnik pa po naključju pristane v rokah nič hudega slutečega fanta za sosednjo mizo, ki ne ve, s čim ima opravka. Kaj to pomeni za glavno junakinjo, si lahko predstavljaš. Priporočamo, da si ogledaš film, preveri pa tudi našo ponudbo vibrirajočega spodnjega perila.

Vibracijske hlačke lahko nosiš kadarkoli in kjerkoli, saj vibrirajoče spodnje perilo izgleda kot povsem običajno spodnje perilo. Hlačke lahko uporabiš tudi kot samostojno igračko. Ko si jih oblečeš, vzameš v roke daljinski upravljalnik in izbereš, kar ti je najbolj všeč. Prednost vibracijskih hlačk je ta, da ti za zadovoljstvo ni potrebno vložiti preveč truda.

Hlačke lahko uporabiš v dvoje in kjerkoli

Vibracijske hlačke so odlične tudi za trenutke v dvoje. Daljinski upravljalnik še kako pride prav, še posebej, če ga spustiš iz rok in se prepustiš nadzoru nekoga drugega. Prav tako lahko raziskuješ užitke in eksperimentiraš tudi izven štirih sten. Hlačke obleci za večerjo v restavraciji, obisk kina, za žur v diskoteki ali za kakšen drug dogodek. Jih upaš nositi na delovnem mestu? Zagotavljam ti nepozabne trenutke, prežete z veliko spolne energije.

Podari vibracijske hlačke za darilo

Vibracijske hlačke so čudovito darilo. Gre za edinstven izdelek, ki vaju bo nedvomno povezal, nameniš pa jih lahko tudi sama sebi, saj si zagotovo zaslužiš nekaj trenutkov užitkov. Če nakupuješ za drugo osebo, pred nakupom razmisli o njenih željah. Niso namreč vse ženske naklonjene drznim darilom, ki vibrirajo. Če jih kupuješ zase, izberi takšne, v katerih se boš najbolje počutila in uživaj v prijetnih dražljajih. V hlačkah pa lahko presenetiš tudi svojega partnerja ali partnerko. Ideja - obleci jih, predaj mu/ji daljinski upravljalnik, vendar ne povej, za kaj gre. Verjetno bo presenečenje občudovanja vredno.

Vibracijske hlačke so na voljo v različnih oblikah, barvah in materialih. Skrivajo tudi različne velikosti in oblike vibratorčkov, a prav vsake hlačke poskrbijo za maksimalno zadovoljstvo.

Vibracijske hlačke ali vibracijske tangice

Vibracijsko spodnje perilo je na voljo v obliki hlačk ali tangic. Izbiro prepuščamo tebi, saj najbolje veš, v čem se dobro počutiš. Perilo je udobno za nošenje.

Vibracijske hlačke ne zahtevajo posebnih navodil in opozoril, saj jih nosiš kot običajno spodnje perilo. Vendar kljub temu upoštevaj naše nasvete:

- Vibracijskih hlačk ne nosi predolgo. Priporoča se nekaj ur, potem pa vibratorček raje ugasni. Nožnica, sramne ustnice in klitoris se lahko namreč pretirano vzdražijo.

- Vsak vibrator ni vodoodporen, zato ga vedno odstrani, preden hlačke opereš. Nekatere hlačke je najbolje oprati ročno, druge pa v pralnem stroju. Pred pranjem preveri oznake na etiketi.

Bi preizkusila nekaj porednega? Priporočamo ti vibracijske hlačke. Videti so kot običajno spodnje perilo, vendar skrivajo majhen vibrator, ki se nahaja v podlogi na dnu hlačk ali tangic.

- Vibrator čisti s toplo vodo, če je vodoodporen. Za ne-vodoodporne uporabi čistilo za erotične igračke.

Vibracijske hlačke Panty Rebel

Če še ne veš, katere hlačke izbrati, naj ti predstavimo znamko Panty Rebel. Gre za kolekcijo kvalitetnih vibracijskih hlačk, ki vsebuje 4 različne modele.

Vsi vključujejo enak vibrator s kar 12 različnimi načini vibriranja in elegantnim daljinskim upravljalnikom v črno-zlati kombinaciji. Razlikujejo pa se po modelu hlačk. Tako lahko izbiraš med dvema različnima modeloma tangic, klasičnimi hlačkami in ženskimi boksaricami.

Vibrator je sicer vodoodporen in se polni preko USB-ja. Zagotavljamo ti, da s to izbiro ne moreš zgrešiti.

* Vibracijske hlačke so lahko primerne tudi za moške, ki radi nosijo žensko perilo.



Eva
Piše o vsem, najraje pa razbija mite in predsodke. Spolnost dojema kot umetnost. Je izjemno širokih nazorov.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice