Friend With Benefits žepni masturbatorji

Erotične igračke

Friend With Benefits masturbator bo tvoj nov najboljši prijatelj! Inspiracija za njih so resnične porno igralke in čisto vsak masturbator je edinstven.

Izbiraš lahko med večjimi masturbatorji, o katerih si lahko prebereš v tem blog zapisu, ali pa manjšimi, o katerih bo govora tukaj.

Komu je Friend With Benefits namenjen?

friend with benefits

Če bi rad imel igračko, ki te bo brez težav pripeljala do vrhunca, boš nad temi masturbatorji navdušen. Občutek bo kot pri pravem seksu, saj so masturbatorji narejeni iz izredno mehkega materiala, ki spominja na kožo.

Zaradi svojega realističnega občutka so popoln pripomoček za vajo vzdržljivosti v postelji. To se imenuje edging in vse kar moraš narediti je to, da masturbiraš in se tik pred vrhuncem ustaviš. Nato malo počakaš, da se umiriš, in zatem nadaljuješ. To narediš čim večkrat in sčasoma boš lahko zdržal vedno več časa, vmesne pavze pa bodo vedno krajše. Na tak način boš izboljšal svojo vzdržljivost s partnerjem!

Zakaj izbrati Friend With Benefits masturbatorje?

Izbiraš lahko med osmimi različnimi masturbatorji, ki se razlikujejo tako po zunanjem kot po notranjem izgledu. So zelo raztegljivi in na voljo v dolžini od 12 pa do 15 centimetrov. Ker je notranjost vsakega masturbatorja drugačna, lahko vsakič uporabiš drugega in tako ti nikoli ne bo dolgčas. Če si želiš bolj tesnega občutka, lahko masturbator tudi stisneš z roko.

Kako uporabljaš Friend With Benefits?

Vse, kar rabiš vedeti je to, da je treba masturbator vedno dobro očistit in posušit ter zraven vedno uporabljati lubrikant na vodni osnovi.

Lubrikant

Ob uporabi katerega koli masturbatorja je nujno, da poleg uporabljaš tudi lubrikant na vodni osnovi. Ta ne bo poškodoval površine tvoje silikonske igračke. EasyGlide lubrikant je odlična izbira.

Čiščenje

Masturbator pred prvo uporabo najprej očisti. Najbolje je, da uporabiš blago milo in mlačno vodo, lahko pa tudi antibakterijsko čistilo za igračke. Prav tako je masturbator nujno očistiti po vsaki uporabi. Med uporabo lahko tudi nosiš kondom, da bo potem čiščenje bolj enostavno. Ni pa nujno.

Tako lepo kot boš ti skrbel zanj, bo potem tudi on zate!

Obnovitveni puder

Če si želiš, da masturbator čim dlje časa ostane kot nov, potem si priskrbi še obnovitveni puder za masturbatorje. Po tem, ko si masturbator dobro očistil in posušil, nanj nanesi še puder. Ta namreč zagotavlja, da material dalj časa ohrani svojo mehkobo in nežnost.

Shranjevanje

Pazi, da masturbator shranjuješ stran od drugih mehkih igračk iz podobnega materiala, saj se ti lahko spojijo skupaj.

Nujno je tudi, da pred shranjevanjem masturbatorja poskrbiš, da je ta popolnoma suh.

Kateri Friend With Benefits je pravi zate?

Izbira je kar velika, masturbatorji pa so si na prvi pogled precej podobni. Kako sedaj veš, kateri je pravi zate? Kupiš in preizkusiš jih več!

friend with benefits nicole adams

Lahko se na primer odločaš glede na velikost. Ni pa nujno, saj so masturbatorji zelo raztegljivi in zato primerni za vse dolžine in oblike penisov.

Izbereš lahko najbolj prodajan model, ker zagotovo ni zaman tako popularen. Trenutno je to Amelia Harper, na drugem mestu pa Nicole Adams.

Najbolje pa je, da se odločiš na podlagi tega, kaj ti je na prvi pogled najbolj všeč. Iskreno težko zgrešiš, zakaj torej ne bi izbral takega, ki se ti najbolj dopade!

Vse Friend With Benefits masturbatorje in druge izdelke najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice