Fleshlight Girls - najbolj realistični masturbatorji!

Erotične igračke

Moški poročajo, da so Fleshlight najboljši masturbatorji na svetu. Te zanima, čemu je temu tako in zakaj nujno rabiš svojega? Danes bomo govorili točno o tem!

Kdo in zakaj je ustvaril Fleshlight Girls masturbatorje?

fleshlight Brian Shubin

Idejo za Fleshlight masturbatorje je dobil Brian Shubin, ker so mu zdravniki povedali, da nekaj časa ne sme seksati s svojo ženo. Ta je bila pri 46. letih namreč rizično noseča z dvojčki, zato bi seks lahko povzročil splav. Kot si lahko predstavljaš, Brian nad novico o suši ni bil najbolj zadovoljen. Ni želel prevarati svoje noseče žene, ideja o dolgem obdobju brez seksa pa mu je prav tako povzročala nelagodje.

Seks je tako želel nadomestiti z masturbatorji, vendar pa niti en ni bil dovolj realističen in ni niti do kolen segel seksu z njegovo ženo. Ta žalostna situacija ga je navdihnila, da je začel razmišljati o tem, kako narediti tak masturbator, ki je enako dober, kot seks z žensko, če ne še boljši!

Od ideje do produkta je sicer rabil kar tri leta razvijanja in izboljševanja, kar pa je ustvaril, je postalo legendarno!

Zakaj je Fleshlight tako poseben?

Realskin

fleshlight

Fleshlight masturbatorji so narejeni iz prav posebnega materiala, ki se imenuje Realskin, čigar formula bo za vedno ostala skrivnost podjetja. Na trgu so se sicer kaj kmalu pojavile replike, ki pa se niti približno niso mogle primerjati z originalom. Niso namreč porabili leta in leta, da izumijo material, ki je skoraj natanko enak kot koža.

Vseeno pa so vsi ti ponarejeni produkti na Fleshlight metali slabo luč, saj so bili ljudje nad njimi razočarani. Brian se je s tem spopadel s pomočjo tožb, v katerih je zmagal. Tako lahko Realskin material najdeš le v Fleshlight produktih. Približkov se niti ne splača iskati, saj noben drug material ni tako mehak in tako zelo realističen.

Gretje

Še ena dobra lastnost Realskin materiala je ta, da se z uporabo zelo hitro segreje na telesno temperaturo, zaradi česar je izkušnja še toliko bolj realistična.
Namesto, da čakaš na to, da se segreje sam, pa lahko rokav segreješ že pred uporabo, da ti bo že od vsega začetka prijetno toplo. To narediš s posebno narejenim grelcem za masturbatorje ali pa rokav za par minut postaviš v vročo vodo.

Vsi, ki so masturbator pred uporabo segreli, pravijo, da je to tista pika na i, ki poskrbi za res realistično izkušnjo in zaradi katere se vsi drugi s težavo primerjajo s Fleshlight masturbatorji.

Sesanje

To pa absolutno še ni vse! Na koncu Fleshlight masturbatorjev je ventil, s katerim kontroliraš moč sesanja igračke. Če je ventil zaprt, bo vakuum močnejši, če pa ga malo odviješ, bo sesanja manj. Preizkusi!

Fleshlight Girls

fleshlight girls

Fleshlight ima ogromno izbiro masturbatorjev, med njimi pa je daleč najbolj popularna linija Fleshlight Girls.

To so masturbatorji, ki so narejeni po odlitkih vulv najbolj priljubljenih porno zvezdnic. Na samem začetku so vulve dejansko odtisnili, sedaj pa uporabljajo poseben program, s katerim naredijo 3D model vulve, takrat ko je vzburjena. Saj veš, ženska spolovila so med vzburjenjem bolj prekrvavljena iz izgledajo polnejša, zato so samo še bolj vabljiva.

Kakor je posebna zunanjost vsake vulve, je unikatna tudi notranjost. Pa tudi občutek ob uporabi je drugačen z vsakim Fleshlight masturbatorjem, saj so po notranjosti posejani z različnimi strukturami in oblikami za še več užitka. Nekateri moški jih zato prav zbirajo, ker si želijo uživati v vseh!

Še en preprost a prisrčen dodatek pa je to, da je na embalaži Fleshlight masturbatorja vsake zvezdnice napisana višina, teža, velikost modrčka, najljubši seks položaj in mesto, s katerega pornesa prihaja.

Kako se Fleshlight uporablja?

- Čiščenje

flashlight zbirka

Ko Fleshlight odpreš, boš opazil specifičen vonj materiala, ki po prvem čiščenju popolnoma izgine. Za čiščenje nujno uporabi Fleshlight čistilo in ne kakšnega navadnega mila, ker lahko neprimerne sestavine poškodujejo material.

Notranji rokav ima za lažje čiščenje luknjo na obeh straneh. Pazi, da notranjost res dobro očistiš, saj je polna izboklinic. To najlažje narediš tako, da vanjo pošpricaš čistilo in dodaš vodo, potem pa rokav primeš na obeh straneh in ga dobro pretreseš. To zatem parkrat ponoviš, da si prepričan, da je notranjost res čista.

Plastično ohišje enostavno očistiš le z vodo in milom.

Če boš za Fleshlight lepo skrbel, ga boš lahko uporabljal zelo dolgo. Proizvajalec celo obljublja, da s pravilno uporabo in skrbjo življenjska doba sploh ni omejena.

- Sušenje

Preden rokav postaviš nazaj v ohišje, ga moraš dobro posušit. Fleshlight prodaja tudi stojalo za sušenje Fleshlight masturbatorjev, sicer pa je najbolj pomembno to, da poskrbiš, da vsa voda odteče ven iz njega.

- Obnovitveni puder

Ko je rokav popolnoma suh, nanj nanesi še obnovitveni puder. Ta bo material ohranil mehak in ne lepljiv, da se boš z njim lahko zabaval znova in znova.

- Lubrikant

Najbolj pomembna stvar pri uporabi vseh masturbatorjev pa je lubrikant. Masturbator za razliko od ženske nima funkcije samovlažitve, zato moraš za to poskrbeti sam. Uporaba suhega masturbatorja je zares neprijetna, zato z lubrikantom ne bodi varčen. Ta naj bo vedno na osnovi vode, da se Fleshlight ne poškoduje.

- Gretje

Kot že omenjeno, lahko Fleshlight masturbator pred uporabo segreješ. To najlažje storiš z uporabo grelca za masturbatorje, ki tvoj Fleshlight v manj kot petih minutah spremeni v pravo pravcato gospodično. Izkušnja bo neverjetna!

Vse Fleshlight Girls in druge masturbatorje lahko najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: