EroticDays - erotični sejem je nazaj!

Nasveti za boljši seks

Te je vedno zanimalo, kaj se dogaja na erotičnih sejmih, pa se nam nikoli nisi upal pridružiti? Letos imaš idealno priložnost - EroticDays!

EroticDays v Ljubljano prihaja v petek, 18. 11., in soboto, 19. 11. 2022, s seboj  pa prinaša nepozabno strastno izkušnjo! Na koncu bloga te čaka še presenečenje, ki te bo nedvomno prepričalo!

EroticDays je prav poseben erotični sejem, ki te zagotovo ne bo razočaral. Nudi namreč mnogo več kot ostali običajni sejmi. Pričakalo te bo burno dogajanje na kar šestih odrih, na katerih se bo odvilo več kot 100 različnih dogodkov! Si upaš?

KJE: DVORANA L-56, LITOSTROJ, LJUBLJANA

KDAJ: 18. IN 19. NOVEMBER 2022

Ogledal si boš lahko ekskluzivne še nikoli videne predstave, si v živo pogledal svoje najljubše erotične pripomočke in se udeležil “pussy exhibition” razstave. Imel boš možnosti sodelovati v izobraževanjih in predavanjih vseh vrst, od tega kako sam doma posneti erotični film do tega, kako za vedno obnoreti svojega partnerja. Freaky Space teater in Spicy Swingers oder bo poskrbel, da bo vroče kot še nikoli, ženske pa boste lahko uživale v “Ladies disco” predstavah, kamor vstop moškim ni dovoljen!

Na najbolj edinstvenem ekskluzivnem dogodku na svetu boš lahko končno v živo občudoval vse svoje najljubše zvezde.

eroticdays star rocco siffredi

Rocco Siffredi

eroticdays alexis Crystal

Alexis Crystal

anna de ville

Anna de Ville

 vince karter

Vince Karter

 cherry kiss

Cherry Kiss

eroticdays aubrey black

Aubrey Black

Na odrih se bo v dveh dneh zvrstilo kar 45 največjih akterjev erotične industrije! Ljubljana bo torej 18. in 19. novembra 2022 gorela kot še nikoli prej. Pridruži se nam v dvorani L-56, Litostroj, Ljubljana!

Več si lahko prebereš na EroticDays spletni strani, vstopnice za dogodek pa lahko najdeš na Eventimu.

To pa še ni vse! Kot se spodobi, smo ti pri Svet Užitka pripravili še posebno kodo za popust. Z njo dobiš kar 10% popusta na vstopnice za EroticDays!

Koda za 10% popust: SVETUZITKA

Se vidimo na najbolj vročem dogodku tega leta! Mi že komaj čakamo!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice