Raven Rocket - EasyToys stimulator prostate

Erotične igračke

EasyToys stimulator prostate Raven Rocket je idealna izbira za vsakega moškega! Nad njim boš navdušen in če je masaža prostate nekaj, kar še nikoli nisi poizkusil, potem si na pravem naslovu.

Zakaj izbrati ravno Raven Rocket

Stimulator prostate Raven Rocket je zaradi svoje oblike v prvi vrsti namenjen stimulaciji prostate, seveda pa ga lahko uporablja vsak, ki si želi analne stimulacije. Je popolna izbira za začetnike in že izkušene uporabnike. Narejen je iz mehkega in telesu prijaznega silikona, zaradi katerega je vibrator izredno udoben za uporabo; sploh če občutka še nisi navajen. Hkrati ti silikon ponuja brezskrbno uporabo, saj ni porozen in se tako bakterije ne morejo skrivati v mikroskopskih luknjicah na površini.

Pri analnih igračkah je pomembno tudi to, da imajo razširjeno dno. Brez tega se lahko hitro zgodi, da igračka zdrsne pregloboko in jo je nato skoraj nemogoče odstraniti.

Uporaba Raven Rocket Stimulatorja

Uporaba stimulatorja je nadvse enostavna. Vse kar potrebuješ je analni lubrikant in po želji še analni tuš. Uporabi ga, če se ponavadi bolje počutiš, ko veš, da je tam spodaj vse čisto in lepo.

Raven Rocket - analni tuš

Uporabiš ga tako, da vanj natočiš mlačno vodo in ga zapreš. Nato počepneš ali najdeš kak drug udoben položaj, stisneš vodo v anus in se izprazniš v stranišče. Postopek ponavljaš, dokler iz tebe ne teče čista voda.

Če si začetnik je še posebej priporočljivo, da se na uporabo Raven Rocket stimulatorja najprej pripraviš. To lahko storiš s prsti ali pa uporabiš kakšno drugo manjšo igračko. Raven Rocket sicer ni zelo velik, zato ne potrebuje veliko priprave, nič pa ne bo narobe, če začneš z njo.

prostata

Vedno je pametno začeti počasi in z občutkom. Na začetku je normalen in pogost rahlo neprijeten občutek, vsekakor pa ne sme biti prisotne nič bolečine. Če čutiš, da nekaj ni v redu, se ustavi, zadihaj, dodaj lubrikant in počasi nadaljuj.

Ko se z obliko in analnim vstavljanjem že dobro poznata, lahko vključiš vibracije. Izbiraš lahko med 10 različnimi načini vibriranja. Med njimi enostavno preklapljaš z gumbom na spodnji strani vibratorja. Z istim gumbom ga z nekaj sekundnim pritiskom tudi prižgeš in ugasneš.

Ob igranju ne pozabi na lubrikant, pazi pa, da je ta vedno na vodni osnovi. Silikonski lubrikanti bodo reagirali s silikonsko površino igračke in jo uničili.

Čiščenje

Vibrator je vodoodporen, zato ga pred in še poseben po igranju enostavno očistiš z blagim milom in mlačno vodo, uporabiš pa lahko tudi antibakterijsko čistilo za igračke. Nato pustiš, da se posuši na zraku ali pa ga obrišeš s krpo, ki ne pušča vlaken.

Shranjevanje

Igračko shranjuj stran od neposredne sončne svetlobe. Priporočljivo je, da med neuporabo baterijo vzameš ven, saj se lahko zgodi, da se bo ta zaradi stika praznila tudi takrat, ko vibratorja ne uporabljaš.

EasyToys Anal Collection

Poleg Raven Rocket stimulatorja imajo EasyToys v liniji analnih igračk in pripomočkov res veliko izbiro kvalitetnih in cenovno ugodnih izdelkov. Najdeš lahko vse od silikonskih in kovinskih analnih čepkov, analnih kroglic, tušev, dildov ... Preveri in zagotovo boš našel nekaj zase!



Raven Rocket in druge izdelke najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice