Dekliščine in fantovščine

Erotične igračke

Smo že na koncu maja in sezona porok je že v polnem teku. Kot se pred poroko spodi, je potrebno za ženina in nevesto pripraviti dekliščine in fantovščine. Prav za ta namen pri nas najdeš kar nekaj izdelkov. Spodaj smo zbrali tiste, ki jih organizatorji tovrstnih zabav najpogosteje naročajo.

Dekliščine

modelckiDekliščine so ponavadi nekoliko bolj umirjene od fantovščin, kar se pozna tudi v naročilih, saj dekleta naročajo drugačne izdelke. Nesporni zmagovalci so absolutno modelčki za piškote v obliki penisa. Zakaj? Ker v Slovenija nevesta najpogosteje prodaja piškote, ki seveda ne smejo biti klasičnih oblik :)

Uporabiš lahko tudi silikonski model, ki je uporaben tako za peko piškotov v pečici kot za izdelavo ledu v obliki penisa.

Ker smo že pri ledu – popularen je tudi model za sladoled, seveda tudi ta v obliki penisa. Vse podobne izdelke si lahko ogledaš v kategoriji »Nagajiva kuhinja«.

Seveda ne smejo manjkati baloni ali liker v spermijih. Če pripravljate tekmovanje pa lahko namesto navadnega pokala, uporabite pokal Dicky World Champion.

Fantovščine

lutkaZa fantovščine se ponavadi ne kupujejo modelčki, morda samo baloni v obliki prsi. So pa seveda najbolj popularne napihljive lutke, ki verjetno ne manjkajo na skoraj nobeni fantovščini.

Največkrat fantje naročijo kakšno bolj cenovno ugodno – nekje med 20 in 40 euri. Poleg lutke ponavadi naročijo tudi kakšno oblekico ali samostoječe nogavice.

Med večkrat naročenimi je tudi predpasnik s plišastimi prsmi.

Ker ima pravi moški vedno pri roki odpirač, je ta v obliki gole ženske kot nalašč za tako priložnost.

Več izdelkov si lahko ogledaš v kategoriji Za dekliščine in fantovščine.



Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice