Najboljša ženska darila za leto 2017

Ljubezen in spolnost, Erotične igračke

Kupovanje daril je lahko prava nočna mora, predvsem kupovanje za ženske, ki s(m)o lahko zares zahtevne :) Ker je december in z njim čas obdarovanj že tu, smo zate pripravili nekaj idej med katerimi lahko pobrskaš in izbereš popolno darilo za prijateljico ali partnerico.

Če želiš letos podariti nekaj drugačnega, nagajivega in zabavnega ali pa je obdarjenka bolj odprte narave in rada eksperimentira, nimaš pretežke naloge – podari ji kakšno erotično igračko.

1. Vibrator ali dildo

vibratorVibratorja ali dilda bo zagotovo vesela vsaka ženska, tudi če ni samska. Če ga kupuješ partnerici ga lahko uporabita tudi za popestritev skupnih igric in tako oživita vajino spolno življenje. Ker so to najbolj zaželene erotične igračke med ženskami z njima praktično ne moreš zgrešiti.

Predlagamo ti, da izbereš nekaj od igračk LELO, We-Vibe ali Vive saj gre za res kvalitetne izdelke, nad katerimi bo navdušena vsaka ženska ;)

2. Vaginalne kroglice

vaginalne-krogliceVaginalne kroglice krepijo mišice medeničnega dna in tudi užitek v spolnosti, njihova najboljša lastnost pa je, da izboljšajo orgazem. Za tako darilo ti bo večno hvaležna. Za še več užitka ji podari vibracijske, ki ji bodo nudile dodatno stimulacijo in še več užitka. Poleg vsega tega, pa je izvajanje keglovih vaj s pomočjo vaginalnih kroglic zelo pomembno za njeno zdravje!

3. Analne igračke

analni-cepČe je navdušena nad analnimi igricami, poglej v kategorijo z analnimi igračkami in izberi analni čep, kroglice ali vibrator.

V kolikor analnega seksa ne prakticirata redno ali ga sploh še nista, raje izberi manjše analne igračke, saj so bolj primerne za začetnike. Poleg tega ne pozabi na obvezen lubrikant, ki bo še kako prav prišel ;)

4. Erotično perilo

zapeljivo-periloPrav vsaka ženska pa bo vesela zapeljivega kompleta perila, to darilo zagotovo spada med najboljše - vse kar potrebuješ je njena velikost. Če ne veš velikosti modrčka, ji lahko podariš zapeljivo spalno srajčko ali catsuit, ki ga bo z veseljem oblekla zate. Ponudba erotičnega perila je pestra in zagotovo vsak najde nekaj kar mu je všeč.

5. Stimulator klitorisa

untitled-10Tudi stimulator klitorisa je uporabno darilo, ki ga bo lahko uporabljala več let in s katerim ji boš pravzaprav podaril/a ure in ure neverjetnih užitkov. Lahko ga bosta uporabila skupaj ali pa ga bo uporabila za potešitev svojih potreb takrat, ko te ne bo v bližini.

6. Masaža

masaza-1Če želiš zares presenetiti partnerico, ji podari čutno masažo iz pod tvojih prstov. Potrebuješ samo masažno olje ali svečko, zagotavljamo ti, da te po masaži čaka strastna noč.

7. Komplet erotičnih pripomočkov

kompletiČe se ne moreš odločiti samo za eno darilo, pa ji podari kakšnega izmed kompleta pripomočkov v katerem se skrivajo različne sex igračke s katerimi bosta lahko skupaj premikala meje užitka.

Za tiste, ki erotičnih igračk ne uporabljajo pa lahko izbereš tudi bolj klasično darilo.

8. Nakit

nakitNakit je darilo, ki je všeč večini žensk. Če obdarjenko dobro poznaš, zagotovo veš katere kose rada nosi in so njeni najljubši. Podari ji uhane, verižico, zapestnico ali kar cel komplet.

9. Kapa, šal in rokavice

salVedno se lahko odločiš za klasično darilo, kot so šal, kapa in rokavice. To darilo je praktično, saj jo bo prijetno grelo. Priporočamo ti, da kupiš komplet, ki se bo med seboj barvno ujemal in tako lepo dopolnil njen videz.

10. Potovanje

potovanjeČe rada potuje bo najbolj vesela podarjenega potovanja v kraj, ki ga že dolgo želi obiskati.

11. Razvajanje

spaKer se ženske rade razvajamo, bo zagotovo navdušena nad razvajanjem v savni ali kozmetičnem salonu.

12. Romantična večerja

vecerjaNajboljše darilo, ki ga lahko podariš partnerici pa je svoj čas, ki ga lahko izkoristita za izlet in romantično večerjo v dvoje.

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice