Najboljša darila za pare za leto 2017

Ljubezen in spolnost, Erotične igračke

Čas obdarovanj je vedno bližje in, če še vedno ne veš kaj podariti svojim najbližjim je čas, da razmisliš. O tem katerih daril bodo najbolj vesele predstavnice ženskega spola in katerih moški smo že pisali, danes pa smo zate pripravili nekaj predlogov kaj lahko podariš paru oz. kaj lahko kupiš sebi in partnerju oz. partnerici.

we-vibe-41. We-vibe

Zagotovo sta že slišala za We-vibe! To je najboljši vibrator, ki si ga par lahko zaželi. Uporabljata ga lahko skupaj, lahko pa se povežeta preko aplikacije na telefonu in uživata skupaj tudi, ko sta več kilometrov narazen. Uživajta v popolnoma novi izkušnji in se povežita na nov, razburljiv način.

bdsm2. BDSM

Sta seks že kdaj popestrila z igranjem vlog ali vezanjem? Ženske so zagotovo že sanjarile o scenah iz knjige 50 odtenkov sive in zdaj lahko te fantazije uresničita skupaj. Na voljo imata veliko različnih pripomočkov, od lisic, vrvi in prevez za oči do kompletov za vezanje in še mnogo drugega.

Če sta začetnika, ne vesta kaj kupiti ali pa bi enostavno rada imela vse, priporočamo komplet BDSM pripomočkov s katerim bosta lahko uživala v različnih aktivnostih.

igre3. Igre

So vama všeč družabne igre? Preizkusita tiste bolj nagajive, ki bodo vodile v strastno noč med rjuhami. Izbirata lahko med kockami, kartami ali namiznimi igrami.

gugalnice4. Gugalnice

So odličen pripomoček, če želita popestriti vajino spolno življenje in preizkusite nove položaje o katerih sanjata ampak na postelji niso izvedljivi. Uživajta v popolnoma novih položajih v zraku, preizkusita oralni in analni seks in si izmislita nove položaje. Pritrdita jo lahko na podboj vrat ali strop.

kletke-za-penis5. Kletka za penis

Poznata kletko za penis? Če uživata v podrejanju in dominaciji jo zagotovo poznata. Uporablja se v BDSM igricah, namenjena pa je popolnemu nadzoru spolnega vedenja tistega, ki kletko nosi, fizično preprečuje spolni odnos ali masturbacijo.  Če sanjaš o tem, da bi bil tvoj užitek popolnoma odvisen od partnerice in te misel na uporabo deviške kletke vzburja je čas, da jo preizkusiš. Več o kletkah si lahko prebereta tukaj.

dvojni-dildo6. Double dildo

So daljši, na obeh straneh oblikovani v obliki penisa in so namenjeni vsem parom, ki želijo preizkusiti nekaj novega in uživati v hkratnem zadovoljevanju. Vsekakor pa so zaradi oblike zelo primerni tudi za vse homoseksualne pare, saj bosta končno lahko zadovoljena oba hkrati!

strap-on7. Strap-on

Strap on dildi ali vibratorji so namenjeni prav parom, dvema ženskama, dvema moškima ali pa moškemu in ženski.

Vsa zgoraj našteta darila so primerna za vse pare, ki želijo popestriti seks ali preizkusiti nekaj novega in ob tem neizmerno uživati. Če pa želiš podariti nekaj klasičnega pa lahko podariš kaj od spodaj naštetega.

potovanje8. Potovanje

Če par, ki ga želiš obdariti rad potuje, je to seveda odlično darilo, ki ga bo vsak vesel. Če nisi prepričan kam želita iti, pa ti predlagamo, da jima kupiš bon, destinacijo pa naj izbereta sama.

razvajanje9. Razvajanje v dvoje

Vsak se rad razvaja, v dvoje pa je še toliko lepše. Bazen, savna in masaža = popolno darilo za razvajanje in sprostitev, predvsem v hladnih zimskih dneh, ko že močno pogrešamo morje in visoke temperature.

gledalisce10. Gledališče

Če rada hodita v gledališče nimaš prav težke naloge. Izberi predstavo v kateri igrajo njuni priljubljeni igralci ali jima podari karte, kjer si predstavo lahko sama izbereta, tako se izogneš nakupu kart za predstavo, ki sta si jo že ogledala.

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: