Najboljša moška darila za leto 2017

Erotične igračke

Čas obdarovanja je vedno bližje. Če imaš vsako leto težave pri nakupovanju daril, imamo zate nekaj idej za decembrska darila, ki so primerna za moške. Mogoče se ti zdi za kupovanje daril še prezgodaj, ampak prej kot pričneš, prej boš lahko brezskrbno užival/a v veselem decembru, pa tudi tvoja denarnica ti bo hvaležna :)

Poleg klasičnih daril, imamo tudi nekaj idej za bolj poredna darila, ki jih lahko uporabi sam ali v paru in zaradi katerih si bo letošnje praznike še posebej zapomnil.

1. Masturbator

masturbatorjiMasturbator je popolno darilo tako za samskega kot vezanega moškega. Izbiraš lahko med različnimi oblikami, velikostmi in odprtinami. Naša izbira so masturbatorji Fleshlight girls ali Fleshjack, ki so narejeni kot odlitki porno zvezdnikov in nudijo najbolj realistične občutke. Izberi njegovega najljubšega in mu pomagaj uresničiti fantazije o seksu s slavno igralko ali igralcem.

Poleg tega ti lahko masturbator z malo iznajdljivosti pride zelo prav tudi pri seksu v dvoje. Če naprimer ne maraš analnega seksa, mu kupi masturbator z analno odprtino in ga uporabi kadar si bo zaželel analnega seksa ;)

2. Analni stimulator

masaza-prostate2Če obdarjenec rad eksperimentira ali uživa ob stimulaciji prostate, bo stimulator prostate najboljše darilo, ki ga bo letos prejel. Ti stimulatorji nudijo neverjetne orgazme zaradi katerih bodo njegovi prazniki še lepši ;)

To darilo je primerno, če veš, da si ga želi oz. ga bo z veseljem uporabljal – priporočamo ti, da raje izbereš manjšega kot večjega. Če stimulacije prostate še ni prakticiral, naj bo igračka raje iz mehkega silikona kot iz trše plastike ali celo kovine. Poleg tega bo povsem dovolj navaden, tak, ki ne vibrira ;)

3. Pumpica za penis

pumpica-za-penisPumpica za penis mu bo pomagala do trše erekcije in mu hkrati, če jo bo redno uporabljal, povečala penis – kateri moški si tega ne želi?

Vendar previdno, pumpica za penis je lahko super darilo, če si 100% prepričana, da s tem ne boš prizadela njegove samozavesti. Velikost korenjaka je namreč lahko zelo občutljiva tema.

Sexy nasvet: uporaba pumpice bo veliko bolj erotična in zabavna, če mu pri tem pomagaš ti ;)

4. Kletka in čep za penis

Če je tvoj moški bolj drzne narave ali pa ga celo zanima svet BDSMja ne spreglej tudi te možnosti. Uporabo čepa za penis prakticira vse več moških in morda si to želi preizkusiti tudi on?

Je kdaj izrazil željo po tem, da bi se ti podredil, ti pa bi bila njegova gospodarica? V tem primeru bo kletka za penis odlično darilo, decembrski čas pa ravno pravšnji za preizkušanje novih igračk in užitkov ;)

5. Obroček za penis

obrocki-za-penisObroček za penis omogoča daljšo in tršo erekcijo, da pa bosta z njim uživala oba, mu podari vibracijskega, ki bo z vibracijami tudi tebe ponesel do neverjetnega vrhunca.

6. Erotični koledar

koledarČe uživa v pogledu na sexy razgaljena dekleta pa mu podari erotični koledar, da bo lahko celo leto užival v pogledu na gola ženska telesa.

7. Čutna masaža

masazaPresenetiš pa ga lahko tudi s čutno masažo v zavetju vajine spalnice. Vse kar potrebuješ je masažno olje ali svečka.

Če tvojemu moškemu nagajiva darila niso všeč pa lahko izbereš nekaj bolj klasičnega.

8. Parfum

parfumTudi moški radi lepo dišijo, zato je kvaliteten parfum odlično darilo. Vonj izbiraj previdno in izberi tistega, ki mu bo zagotovo všeč.

9. Ura

uraOdlično in pogosto darilo za moške je zagotovo ura. Če jih rad nosi, moraš vedeti le kakšen stil mu je najbolj všeč. Letos so v modi še vedno lesene ure.

10. Kapa, šal in rokavice

kapa-salKapa, šal in rokavice so klasično božično darilo, ki pa je zelo uporabno. To mu podari, če veš, da bo komplet res nosil, v nasprotnem primeru raje izberi kakšno drugo, bolj uporabno darilo.

11. Spodnje perilo

periloČe ne poznaš obdarjenčevih želja je spodnje perilo eno izmed daril s katerimi ne moreš zgrešiti – razen pri velikosti, zato se o njej prej pozanimaj :) Vedeti moraš tudi ali raje nosi boksarice, tangice ali klasične hlačke.

12. Brivnik

brivnikTudi brivnik je uporabno darilo, izberi kvalitetnejšega z možnostjo nastavljanja različnih dolžin britja. Če pa želiš, da je tvoj moški vedno urejen, mu podari brivnik za intimno britje. Seveda pa je lahko tudi britje intimnih predelov čudovit erotični dogodek, če se ga lotita v paru ;)

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: