Cruizr - masturbatorji, kot jih še ni bilo

Erotične igračke

Si želiš svojega revolucionarnega Cruizr masturbatorja? Moški boste oboževali spodnje informacije!

Čeprav nekateri od njih izgledajo kakor multipraktiki in mlinčki za poper, so nekaj veliko boljšega!

Cruizr-CP01: rotacijski in sesalni masturbator Cruizr

cruizr rotacijski in sesalni masturbator

Rotacijski in sesalni masturbator Cruizr se vrti in sesa tvoj penis. Ima 10 različnih vrst spiralnega vrtenja in 5 različnih intenzitet sesanja. Vrtenje in sesanje sta lahko vklopljena hkrati, lahko pa vključiš tudi samo enega od njiju.

Notranjost masturbatorja je silikonska z rebrasto strukturo, ki ti ponuja res fantastičen občutek. Za še boljšo izkušnjo je priloženo tudi držalo s priseskom, ki ga lahko pritrdiš na vsako gladko ravno površino. Tako ga lahko pritrdiš recimo na ploščice v kopalnico in masturbator uporabljaš prostoročno. Priložene so tudi slušalke in ko jih priključiš na masturbator lahko diskretno uživaš tudi ob poslušanju zapeljivih ženskih vzdihljajev.

S tem masturbatorjem in tudi vsemi drugimi masturbatorji in pumpicami za penis je nujna uporaba lubrikanta na vodni osnovi, da se kar se da približaš občutku pravega seksa.

Do bolj natančnih navodil za uporabo enostavno prideš tako, da skeniraš QR kodo na škatli.

Cruizr-CP02: rotacijski in vibracijski masturbator Cruizr

cruizr rotacijski in vibracijski masturbator

Rotacijski in vibracijski masturbator Cruizr je narejen tako, da vibrira in se vrti, poleg tega pa se tudi pomika gor in dol. Ima kar 5 različnih hitrosti vrtenja in 10 različnih načinov vibriranja. Vhod masturbatorja je v obliki vulve, notranjost pa je rebrasta, podobno kot pri prejšnjem.

Tudi tu zraven dobiš slušalke in držalo s priseskom.

Cruizr-CP03: vibracijski in sesalni elektronski masturbator Cruizr Deluxe

cruizr vibracijski in sesalni masturbator

Če si želiš masturbatorja, ki vibrira in sesa, je vibracijski in sesalni elektronski masturbator Cruizr Deluxe naravnost zate! Poleg vibriranja in sesanja ima tudi funkcijo gretja za še bolj realističen občutek ob uporabi. Preklapljaš lahko med 6 različnimi načini sesanja in 7 različnimi načini vibriranja.

Silikon tega masturbatorja je noro mehak, notranjost pa še bolj spominja na pravo nožnico. Tudi pri tem so priložene slušalke in stojalo s priseskom.

Cruizr-CM04: rotacijski masturbator Cruizr

cruizr rotacijski masturbator

Rotacijski masturbator Cruizr se med delovanjem poleg vrtenja premika tudi gor in dol. Izbiraš lahko med 3 različnimi hitrosti in dvema smerema vrtenja. Za še več stimulacije je notranjost rebrasta.

Zraven so priložene slušalke, da lahko brez skrbi uživaš v seksi ženskih vzdihljajih. Držalo s priseskom tukaj ni priloženo, lahko pa ga dokupiš, saj je priključek zanj že vgrajen na masturbatorju. In če te to še ni prepričalo, se tudi sveti!

Cruizr-CM05: potisni in sesalni masturbator

cruizr potisni masturbator

Potisni in sesalni masturbator Cruizr se premika gor in dol, tako da namesto tebe opravi vso delo. Poleg tega pa zraven še sesa tvoj penis. Izbiraš lahko med 3 različnimi hitrostmi in tremi nastavitvami sesanja. Vhod je v obliki vulve, notranjost pa je narejena iz mehkega silikona z rebrasto strukturo, ki te bo zagotovo navdušila.

Če ga želiš uporabljati prostoročno, lahko dokupiš tudi držalo s priseskom, saj imajo vsi masturbatorji iz te linije že vgrajen priključek zanj.

Cruizr-CM06: vibracijski masturbator

cruizr vibracijski masturbator

Vibracijski masturbator Cruizr ima funkcijo vibriranja. Ima dva motorja, izbiraš pa lahko med desetimi različnimi nastavitvami vibracij. Silikonski rokav zaradi svoje mehkobe nudi zares realističen občutek.

Če dokupiš stojalo s priseskom, lahko tudi tega uporabljaš prostoročno. Vklopiš lahko tudi funkcijo zvoka in uživaš v ženskih vzdihljajih, če pa si želiš to početi diskretno, lahko nanj priključiš slušalke in se zabavaš brez skrbi.

Luksuzna vibracijska pumpica za penis CS07 in sesalna pumpica za penis CS08

CS07 in CS08 nista masturbatorja, ampak avtomatski pumpici za penis. Te ti s sesanjem pospešijo pretok krvi v penis. Uporabljajo se, če imaš težave s pridobivanjem ali ohranjanjem erekcije. Uporabiš jo lahko kot del predigre tik pred spolnim odnosom in tvoje erekcije bodo trše in daljše. Ker bo v penisu več krvi, boš imel takoj po uporabi penis tudi bolj nabrekel, zato bo izgledal večji.

Uporaba je čisto enostavna. Na penis in vhod pumpice naneseš lubrikant na vodni osnovi in ko je penis vstavljen, pumpico prižgeš in pustiš, da naredi svoje.

Razlika med tema dvema pumpicama je v tem, da CS07 še vibrira, CS08 pa te funkcije nima. Slednja ima tudi več vstavljive dolžine.

Čiščenje

Masturbatorje in pumpice je treba res dobro očistiti pred prvo uporabo in potem po vsaki uporabi. Da naprave res dobro očistiš, jih je treba najprej razstaviti. Silikonski del vedno umiješ posebej, s čistilom za seks igračke in mlačno vodo, plastično ohišje pa samo obrišeš z vlažno krpo, da ne poškoduješ elektronike, ki se skriva notri. Zatem moraš vse dele res dobro posušiti, preden silikonski del vstaviš nazaj v elektronskega.

Vse omenjene izdelke lahko kupiš v naši spletni trgovini ali pa nas obiščeš v fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam slediti tudi na družbenih omrežjih - najdeš nas na Instagramu, Facebooku, TikToku in Youtube. Če imaš kakšno vprašanje ali dilemo, nas pokliči na 080 34 08 ali pa nam piši na [email protected] in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: