Crisco - peka piškotov in fisting?!

Nasveti za boljši seks

Crisco bi zagotovo prepoznal, če bi živel v Ameriki, saj ga tam najdeš v vsaki živilski trgovini. To je rastlinska mast, ki jo gospodinje uporabljajo za peko pit, pri seksu pa se uporablja...za nekaj čisto drugega. Te zanima?

Kakšen namen ima Crisco?

crisco

Crisco je na police ameriških trgovin prišel leta 1911 in je pri peki slaščic nadomestil svinsko mast. Zagotovo te zanima, zakaj ga najdeš ravno v trgovini Svet Užitka?

Crisco je najbolj znan kot lubrikant za analni fisting. Če te zanima, kaj to je in kako se ga lotiti, si poglej ta video.

V osnovi je Crisco oljni lubrikant, razlog za njegovo izjemno popularnost pa je dejstvo, da ga lahko v tujini spotoma kupiš skoraj v čisto vsaki navadni trgovini.

No, če bi bil to edini razlog za njegovo prepoznavnost, bi že zdavnaj potonil v pozabo. Obstaja en bolj pomemben razlog. Izkazalo se je, da je Crisco izjemno obstojen, saj zelo dolgo časa ostane masten. To je najbolj pomembna karakteristika, ki jo lahko ima analni lubrikant.  

Zakaj je Crisco tako popularen?

Crisco je gost in trd, vse dokler ne pride v stik s telesno temperaturo. Nato se stopi in postane spolzek, tak pa ostane zelo dolgo časa, kar je še posebej pri fistingu izredno pomembno.

To pa še ni vse! Obstaja še ena praksa, ki z navadnim lubrikantom ni mogoča. Crisco lahko oblikuješ v mini svaljke, ki jih daš v skrinjo, da se strdijo, zatem pa jih potisneš v anus. Tam se nato stopijo in zagotovijo ekstra lubrikacijo. Največji problem pri analnih igricah je namreč to, da se anus za razliko od nožnice ne more samovlažit. Če lubrikant torej potisneš v anus, to ni več problem.

Na kaj moraš biti pozoren, ko uporabljaš Crisco?

Ker je Crisco v resnici mast, ga ne smeš uporabljati z lateks kondomi. Olje namreč lateks uniči in kondom posledično poči. Lateks kondomi in rokavice torej odpadejo, hkrati pa jih ne smeš uporabljati z igračkami iz plastike.

Pazi! Olje pušča madeže na tkaninah, zato je površino dobro pokriti z brisačo. Še posebej kak kavč in posteljo.

Ali je Crisco varen za uporabo?

fisting

Crisco je načeloma varen za uporabo, vedeti pa moraš par stvari.

  1. Ne uporabljaj iste posode Crisca v spalnici in kuhinji.
  2. Če ga boš zajemal direktno iz posode, je najbolje, da to počneš z žlico. Še bolje pa je, da ga pred uporabo razporediš v več manjših posod.
  3. Če ga uporabljaš skupaj z drugimi partnerji, ga prej definitivno razporedi, saj se tudi spolne bolezni lahko prenašajo preko lubrikanta.

Čiščenje

Crisco iz telesa najlažje spereš z milom. Če umažeš tkanine, na madeže pred pranjem nanesi detergent za pomivanje posode. To ponavadi zelo pomaga.

Crisco druge izdelke lahko najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: