Čiščenje masturbatorja

Nasveti za boljši seks

Če te zanima, kako očistiš masturbator, si na pravem mestu. Čiščenje masturbatorja je povsem enostavno.

čiščenje masturbatorja

Poznamo več različnih masturbatorjev. Take, ki pridejo v plastični posodici, kot so na primer od FPPR ali pa brez, kot so ti od Friends with Benefits.

Ali ima masturbator posodico ali ne je popolnoma vseeno, saj je postopek pri obeh enak. Le, da pri teh s posodico, umiješ še njo.

Sam masturbator umiješ z mlačno vodo in čistilom za igračke ali blagim milom.

čistilo za masturbatorje

Znamka Fleshlight pa je za čiščenje masturbatorjev razvila posebno čistilo, ki je najbolj primerno za čiščenje materiala Cyberskin, iz katerega so narejeni njihovi masturbatorji.

Masturbator očisti tako, da prvo zlij ven, kar je notri, nato ga obrni od znotraj navzven. Dobro ga pošpricaj s čistilom, nato pa ga z dlanjo podrgni.

Masturbator speri pod mlačno vodo. Ne pozabi ga obrniti nazaj in ga očistiti še z zunanje strani.

Kaj lahko narediš poleg čiščenja masturbatorja?

Masturbator moraš tudi posušiti. To storiš tako, da ga popivnaš z brisačkami, ki ne puščajo muck ali pa ga preprosto posušiš na zraku. Ko je z zunanje strani suh, ga obrni naokoli in posuši še notranjost.

obnovitveni puder za masturbatorje

Za Fleshlight masturbatorje pa lahko uporabiš njihov obešalnik za sušenje masturbatorjev, ki ga najdeš v naši spletni ponudbi.

Če pa želiš, da ti tvoj masturbator še dolgo služi, ne pozabi na obnovitveni puder za masturbatorje.

Ko je masturbator očiščen in popolnoma suh, bo material malce lepljiv. Ko ga boš posul s pudrom, pa bo ta poskrbel, da bo tvoj masturbator ponovno mehak in žameten.

Za še bolj nazorna navodila, kako očistiš masturbator, pa si oglej spodnji video.

Vso izbiro dodatkov za čiščenje masturbatorjev lahko najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Če imaš kakšno vprašanje, nam lahko pišeš na e mail naslov ali pa nas pokličeš na številko za podporo in z veseljem ti bomo pomagali.

Monika
bio_monika

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: