Ballseks, novost na področju spolnosti

Erotične igračke

Si si kdaj želel, da bi lahko partnerja penetriral s svojimi modi? Sedaj za to obstaja izraz ballseks, na trgu pa je že izdelek, ki lahko tvoje testise spremeni v drugi penis - Balldo.

Gre za popolno novost v spolnosti in prvo igračko, ki ti omogoča penetracijo z modi.

Kaj sploh je ballseks?

Enostavno povedano gre za seks, pri katerem v partnerja ne penetriraš s penisom, temveč z modi. Ker pa samo po sebi to ni možno, se je za ta namen razvil poseben pripomoček, imenovan Balldo.

Moda so namreč bistveno bolj mlahava od penisa v erekciji, zato je za penetracijo z njimi potrebna igračka, ki jih naredi dovolj toga za penetracijo, hkrati pa jih pusti dovolj izpostavljena trenju, da so med ballseksom stimulirana.

Zakaj preizkusiti ballseks?

V modih je skoraj 6000 živčnih končičev, njihova razporeditev pa je zelo podobna razporeditvi živcev v vulvi. Ni skrivnost, da je uporaba produkta Balldo torej zelo prijetna - za oba ;) .

Ballseks stimulira moda

Stimuliranje moških testisov v nasprotju z ballseksom ni nič novega. Tudi v naši ponudbi je že od nekdaj na voljo mnogo obročkov, razteznikov ter tulcev za moda.



Vlečenje in raztezanje mošnje je lahko samo po sebi zelo vzburjajoče dejanje. Tako namreč doživiš zelo razburljiv občutek teže na svojih modih. Prav tako pa ob tem testisi visijo nižje kot običajno, kar podaljša moški orgazem oz. lahko vodi celo do orgazma mod.

Na izdelek Balldo lahko torej gledaš kot na hibrid med dildom in razteznikom mod. Omogoča ti penetracijo partnerja, hkrati pa razteguje in stimulira tvoja moda z dodatno težo.

Z Balldom lahko dosežeš orgazem mod

Morda te bo to presenetilo, vendar je v modih skoraj 2000 več živčnih končičev kot v penisu. Orgazem, ki ga doživiš s stimulacijo mod (pogosto omenjen tudi kot ballgasm) je zaradi tega tudi intenzivnejši kot orgazem s stimulacijo samo penisa.

Vendar med seksom - oralnim, analnim ali vaginalnim - večino pozornosti še vedno prejme penis. Zato je čas, da poskusiš nekaj novega in tudi svojim testisom privoščiš edinstveno vrsto orgazma.

Moški, ki so ga že izkusili, opisujejo, da gre za močan in globok orgazem z dolgim crescendo učinkom. Prav tako kot navaden orgazem se večinoma konča z ejakulacijo, venar je bistveno bolj stimulativen.

Ballseks rešuje težave z erekcijo

Balldo lahko pomaga tudi parom, ki se soočajo z erektilno disfunkcijo. Oba lahko namreč uživata v penetraciji, za to pa ne potrebujeta modrih tabletk, erekcijskih krem ali pumpic za penis.

Ballseks je prav tako lahko odlična rešitev za tiste, ki si po seksu želijo še druge “runde”, pa nimajo časa ali potrpljenja čakati na ponovno erekcijo. Ne le, da lahko za penetracijo uporabijo testise, njihova stimulacija lahko pospeši vzburjenje ter hitrejši nastop nove erekcije.

Dvojna penetracija s penisom in modi

Balldo se lahko uporablja tako za vaginalno kot tudi analno penetracijo. Z njim pa lahko svoja moda spremeniš v drugi penis in tako s patnerko uživata v dvojni penetraciji.

Gre za pojem, ki lahko pomeni marsikatero kombinacijo penetracij: vaginalna + oralna, analna + oralna ali pa vaginalna + analna. Uporaba izdelka Balldo omogoča slednjo.

Gre za zelo pogosto fantazijo, kombinacija vaginalnega in analnega seksa pa lahko obema partnerjema predstavi nove senzacije ter vrste orgazmov.

Kako se Balldo uporablja?

Morda se ti zaradi inovativnosti izdelka njegova logistika zdi nemogoča ali pa zapletena. Ni tako.

  1. Najprej odstrani dlake iz svojih mod. Pri tem ti lahko pomagajo depilacijske kreme in praški ter brivniki iz naše ponudbe.
  2. Poskrbi tudi, da na moda naneseš dovolj lubrikanta, saj bo namestitev Ballda tako enostavna in prijetna. Ker je pripomoček izdelan iz silikona, NE uporabi silikonskega lubrikanta, saj bo reagiral z materialom in igračko uničil. Če ne veš, kateri lubrikant izbrati, te vabim, da si pogledaš naš izbor lubrikantov na vodni osnovi, kjer boš zagotovo našel pravega zase.
  3. Obroček Ballda raztegni čez svoja moda tako, da trak leži tik nad njimi, sama mošnja pa se dobro prilega faličnemu podaljšku in na njem “počiva”.
  4. V kompletu z Balldom prejmeš še dva dodatna raztegljiva obročka, ki ju nato namestiš nad prvi trak, ki je pritrjen na podaljšek. To bo tvoja moda naredilo bolj toga in pripravljena na ballseks.

Aneja
bio_aneja

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice