Autoblow za najboljši blowjob tvojega življenja

Erotične igračke

Autoblow je veliko več kot samo še ena seks igračka! To je najboljši stroj na trgu za simulacijo blowjoba.

Imaš tudi ti rad oralni seks? Nič ti ni treba delati, le ležiš in uživaš, kajne?

V resnici to sploh ni res! Najprej moraš nekoga zapeljati, potem to osebo peljati na zmenek ali več teh in še pripravit pravo vzdušje. Ko sta oba v sproščenem elementu, moraš osebo prepričati, da je točno zdaj pravi trenutek za oralni seks, šele za tem pa se lahko sprostiš in uživaš.

Čeprav potem pogosto ugotoviš, da oseba sploh nima pojma, kaj počne, si ves napet in ji daješ napotke, da ne bi po nesreči odgriznila polovice tvojega penisa ...

Uf, šele zdaj lahko zares razumemo, zakaj je Autoblow tako popularen pripomoček!

Kaj sploh je Autoblow?

autoblow

Autoblow je elektronski masturbator za simulacijo oralnega seksa. V notranjosti skriva rokav, okoli njega pa je 5 vrst kroglic na žici, ki izgledajo kot zapestnice. Te zapestnice se okoli rokava premikajo gor in dol, da ti dajejo občutek potiskanja v usta. In to deepthroath style!

Autoblow v naši ponudbi je druga generacija te vrhunske igračke in je 50% boljši kot prejšnji, saj ima ožje zapestnice. Te se raztegnejo enako kot pri prejšnji verziji, ti pa poleg tega ponujajo še bolj intenzivno stimulacijo.

Za kakšne velikosti je primeren?

Vsi vemo, da penisi obstajajo v različnih oblikah in velikostih, zato so pri Autoblow-u mislili tudi na to. Izbiraš lahko med tremi rokavi različnih premerov.

Rokav A je najmanjši in je primeren za obseg penisa 7.5 do 10cm, rokav B je primeren za obseg od 10 do 15 cm, največji rokav C pa je primeren za obseg penisa od 14 do 16.5 cm.

Rokavi obstajajo tudi v različnih barvah in oblikah zunanje odprtine, zato se Autoblow masturbatorja ne boš nikoli naveličal!

Kako se Autoblow uporablja?

autoblow sleeve

Autoblow je narejen po modelu sanjskega blowjoba - le sprostiš se in uživaš.

Z njim ti nikoli ne bo potrebno kupovati in menjavati dragih baterij ali pa ga neprestano polniti, saj se priključi kar v elektriko! Nikoli se ti torej ne bo zgodilo, da bi si zaželel blowjoba, tvoja igračka pa bi bila prazna. Ali pa še huje, da bi se izpraznila in ugasnila kar med tem, ko jo uporabljaš. Kadar boš za akcijo ti, bo za akcijo tudi tvoj Autoblow!

Preden začneš, si na penis in v rokav masturbatorja nanesi lubrikant na vodni osnovi, potem pa penis vstavi v Autoblow. Masturbator med uporabo držiš, lahko pa ga založiš med blazine ali si ga položiš na trebuh, da bodo tvoje roke proste. Dokupiš lahko tudi držalo, da bo uporaba še lažja.

Hitrost premikanja zapestnic uravnavaš s koleščkom na spodnji strani masturbatorja, nato pa se samo sprostiš in uživaš.

Čiščenje

Pomembno je, da masturbator Autoblow očistiš po čisto vsaki uporabi. Na srečo je to izjemno enostavno.

Silikonski rokav daš ven iz ohišja ter ga umiješ s čistilom za seks igračke ali z blagim milom in mlačno vodo. Ko se popolnoma posuši, ga lahko pospraviš nazaj v ohišje. Da rokav lažje potisneš nazaj, si lahko pomagaš s priloženo palčko.

Pomembno: Ohišje se ne sme zmočiti pod vodo, lahko pa ga obrišeš z vlažno krpo.

Autoblow je glasen stroj

autoblow unlimited blowjobs

Za konec pa naslovimo še eno stvar - glasnost Autoblow masturbatorja. Celotna igračka ni ravno diskretna, ne na pogled in ne na posluh.

Proizvajalec Autoblow-a ima na to zelo dober odgovor.

Autoblow ni tih izdelek, saj to ni igračka, temveč je stroj. Vzmet in kroglice ob premikanju povzročajo zvok, ki je podoben brisalcem vetrobranskega stekla. A ne skrbi - močan zvok pomeni tudi močno in učinkovito delovanje! S svojim motorjem ti bo prinesel kar 500 ur uporabe, kar je več kot 2000 povprečnih blowjobov. Kaj še čakaš?

Autoblow masturbatorje in druge izdelke najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: