6 najboljših položajev za seks v troje!

Nasveti za boljši seks

Če imaš to srečo, da ti je uspelo dobiti gospodično, ki se strinja s seksom v troje, ali če uživaš, če se kdaj seksu pridruži še tretja oseba, potem si pol dela že opravil.

Kljub temu pa moraš vedeti nekaj stvari, ki bodo izkušnjo naredile popolno. Namreč ko gre za to, da iz te (za večino) redke izkušnje potegneš kar največ, moraš vedeti kaj paše tako tebi kot tvoji boljši polovici.

Torej, preden povabita še eno žensko v vajine nočne igrice, si preberi našo listo najbolj vročih položajev za seks v troje.

1. "the Daisy Chain"

je vrsta skupinskega seksa (torej 3+ osebe) pri kateri vsi udeleženi istočasno prejemajo in dajejo oralno stimulacijo. Nekateri izraz uporabljajo tudi za druge vrste stimulacije, torej vaginalni ali analni seks, ki ga simultano izvajajo vsaj 3 osebe, včasih tudi za dvojno penetracijo če eno žensko zamenjamo z moškim.

Zakaj je super zate?

V temu položaju moški enostavno nadzoruje globino penetracije za vaginalno ali oralno stimulacijo. Obenem pa je z moške perspektive neverjeten, saj med prejemanjem oralne stimulacije ali npr. v doggy položaju daje pogled na čudovito zadnjico ženske, medtem ko lahko opazuje tudi oralni seks med ženskama. Kaj je lahko še bolj čudovitega?

Zakaj je super zanjo?

Ženske ponavadi bolje vedo, kaj paše ženskam, zato lahko izkusi neverjetne občutke ob kunilingusu druge ženske. Ob dveh moških pa lahko izkusi dvojno penetracijo in boljšo stimulacijo skrite G-točke, ki lahko pripelje do norega orgazma, ki je povsem drugačen od vaginalnega ali klitorisnega orgazma.

2. "Bobbing for apples"

Ležiš naslonjen nazaj, ena ženska obdeluje tvojega, ti pa obdeluješ drugo žensko, ki ti sedi na obrazu.

Zakaj je super zate?

Precej očitno je zakaj bi te ta položaj pogrel (gola ženska na praktično vsakem pomembnem kotičku tvojega telesa). Senzorna stimulacija vseh čutov se po intenzivnosti približa občutku dejanske penetracije. Pogledi, ki jih boš deležen so nori. Plus ob ležanju naslonjen nazaj te ta seks položaj ne bo veliko utrudil.

Zakaj je super zanjo?

V tem položaju imata obe ženski možnost dobivati ali prejemati užitke in se med tem menjavati ter tako dosežeta multiple orgazme. Lahko tudi uživata v masturbaciji med izvajanjem felacije in se popolnoma prepustita med prejemanjem kunilingusa s strani moškega.

3. "G-spot Jiggy"

Eno žensko si vzameš od zadaj, medtem ko drugo leži pod prvo žensko obrnjena v kontra smer.

Zakaj je super zate?

Med uživanjem v penetraciji ene, ti druga liže moda. Občutki ob taki dvojni stimulaciji - od mod, do baze in penisa, vse naenrat - se težko primerjajo s čim drugim. Med porivanjem noter in ven te lahko kaj hitro preseneti ejakulacija zaradi dodatne oralne stimulacije. Obenem lahko spodnja ženska izvaja tudi analno stimulacijo na tebi z jezikom ali prostatnim stimulatorjem.

Zakaj je super zanjo?

Med uživanjem v penetraciji, ki jo izvaja moški, obenem spodnja ženska nudi dodatno oralno stimulacijo klitorisa. To omogoči totalne orgazme za prvo žensko, seveda pa se ženski lahko tudi zamenjata.

4. Dvojno penetracijo

si gotovo že velikokrat videl v porno filmčkih. Žensko penetriraš (vaginalno ali analno), drugi moški pa penetrira drugo odprtino. Druga varianta je podoben položaj, ki se imenuje Eifflov stolp, kjer en moški od zadaj penetrira žensko, drugi pa od nje dobiva blowjob.

Zakaj je super zate?

Veliko moških ima to fantazijo, ki je povezana s popolno prepustitvijo ženske dvema moškima, ki jo napolnita do vrha. Moška tudi uživata v dodatni stimulaciji s strani drugega penisa, ki istočasno penetrira drugo odprtino.

Zakaj je super zanjo?

Veliko žensk uživa v dvojni penetraciji, še posebej v kombinaciji z dodatno stimulacijo po celem telesu, ki jo izvaja sama ali kateri od moških, tudi s seks igračko. Najprej bo dvojna penetracija zelo intenzivna, skoraj premočna, izkušnja, ki pa se bo stopnjevala v užitku ob večji vlažnosti.

5. Uporaba strapona za seks v troježenska s straponom

se možnosti v trojčku početverijo. Najbolj očitna je, da ena ženska nosi strap-on in penetrira drugo žensko spredaj ali zadaj. Tako ni potreben še en moški za dvojno penetracijo. Druga popularna možnost je, da ženska s straponom penetrira moškega od zadaj.

Zakaj je super zate?

Ob analni penetraciji moškega ta doživi orgazem, ki ga ni še nikoli. Stimulacija P-točke oz. prostate namreč nudi povsem drugačno vrsto orgazma, ki lahko pretrese celo telo. Poleg tega orgazmi prostate zmanjšujejo možnost za raka na prostati.

Zakaj je super zanjo?

Če si želi igric moči, potem je strapon ravno tisto, kar jo lahko požene čez rob. Uporaba strapona da ženski moč in nadzor na penetracije, ki je drugače anatomsko ne more izkusiti. To lahko pripelje do večje spolne samozavesti in povečanja spolne sle oz. kolikokrat bo ona začela spolni odnos.

Nekateri straponi vsebujejo tudi vgrajene vibratorčke, kar pomeni, da med penetracijo tebe tudi ona uživa v svoji stimulaciji.

6. Magični O

je položaj, pri katerem v doggy položaju penetriraš eno žensko, ki medtem poljublja drugo žensko, s prsti stimulira prsi, se je dotika itd.

Zakaj je super zate?

Medtem ko že tako ali tako uživaš v analni ali vaginalni penetraciji imaš na ogled še akcijo ženska na žensko. Ta položaj je verjetno ena najbolj pogostih moških želja, ki se tičejo seksa v troje, in veliko tega je odvisno od vizualne stimulacije med samim seksom. Dotikanje in poljubljanje seveda lahko eskalira tudi v oralni seks med obema ženskama, česar se gotovo ne boš otepal ;)

Zakaj je super zanjo?

Za ženske je to dober način kako izkusiti nekaj več z drugo žensko in obenem držati kontrolo nad dogajanjem. Po raziskavah so ženske veliko bolj odprte za biseksualne izkušnje od moških (pogojeno tudi s samo družbo, ki spolne odnose ženska/ženska vidi veliko bolj nedolžno kot odnose moški/moški). V tem položaju se obe ženski lahko naužijeta oralne in klitorisne stimulacije med penetracijo in vodi do večkratnih orgazmov.

Za več eksperimentiranja s položaji in variantami ter kombinaciji si spodaj poglej nekaj straponov in pripomočkov za prostatno stimulacijo, ki jih lahko uporabiš prav za te položaje za seks v troje.

Miha
Piše o zanimivih tematikah brez obzira na predsodke in tabuje. Zanima ga predvsem vpliv seksa na družbeno socialno življenje in ti s svojim znanje z veseljem pomaga z nasveti in predlogi.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice