5 najboljših položajev za seks stoje

Nasveti za boljši seks

Stoječi položaji so idealni položaji za predajanje užitkom na različnih mestih znotraj in zunaj domačega okolja: v kuhinji, kopalnici, parku ali na katerem koli drugem mestu. Če ženska nosi obleko, je edino, kar mora storiti, da odmakne hlačke, in že lahko uživata.

Seks stoje ni samo prijetna popestritev, ampak zaradi čustvenega vznemirjenja prinaša tudi bolj intenziven orgazem. Res pa je, da je v filmih vse skupaj videti mnogo lepše kot v praksi. Zakaj? Seks, kjer partnerja stojita, ali pa stoji eden od njiju, drugi pa je priklonjen, v njegovem naročju ali podobno, je en od bolj zahtevnih. Ne le, da so položaji tehnično zahtevni, od moškega zahtevajo kar nekaj moči in spretnosti, saj njeno telo z vsakim sunkom postaja vse težje in težje. Moški mora imeti veliko kondicije, veliko pa je odvisno tudi od gibčnosti ženske in njene teže. Poglejmo si 5 najboljših položajev za seks stoje.

Oralni seks

Oralni seks je odlična opcija za seks stoje in zahteva od vseh položajev najmanj mučenja. Kako je videti? Ona stoji, on pa poklekne in ji nudi oralne užitke, ali obratno. Zna kdo od vaju stojo? V tem primeru jo lahko naredi ob zidu, drugi pa ga oralno zadovoljuje. Če je moški dovolj močen, lahko poskusita tudi 69 v stoje. Ona se z nogami oklene njegove glave tako, da ima mednožje naravnost pred njegovimi usti in visi dol, z glavo pri njegovem penisu. On jo mora čvrsto držati, oba pa morata skrbeti, da ne padeta. Zaradi orgazmičnih občutkov, ki lahko povzročijo tistemu, ki stoji, težave z ravnotežjem, priporočam, da je naslonjen na zid.

V naročju

Pri tem položaju je zelo pomembno, da ima partnerka malo manj kilogramov, moški pa moč v rokah, saj položaj zahteva kar precej dela zanj. Moški se nasloni na steno in partnerko dvigne v naročje, tako da ji zadnjico podpre z dlanmi oziroma jo drži za stegna. Ženska se ga pri tem oklepa, kakor bi jahala konja. Če zmoreta, se lahko tudi odmakneta od stene in s seksom v stoje nadaljujeta, ne da bi se pri tem moški opiral na steno. Zelo priljubljen je tudi položaj, pri katerem je na steno naslonjena ženska v njegovem naročju, moški pa jo pritiska ob zid. Če želita položaj začiniti, naj moški nosi vibrirajoči obroček za penis. Položaj je odličen za izkazovanje moške moči in kontrole, zagotovo pa vključuje naporno delo zanj in zanjo. 

Ob zidu

Če nas želja po seksu oziroma divji naval strasti preseneti kje na javnem mestu, zadostuje tudi to, da se partnerja naslonita drug na drugega ali na steno, obrnjena drug proti drugemu. Ženska naj po možnosti dvigne eno nogo ob stegno moškega, saj s tem omogoči globljo penetracijo. Če je partnerka manjša, lahko moški pokrči noge ali pa ženska stopi na njegova stopala in s tem situacijo olajšata. Če sta doma, brez sramu uporabita pručko ali drug kos pohištva, saj prevelika razlika v višini onemogoča penetracijo v tem položaju.

V predklonu

Položaj v predklonu je videti tako, da se ženska nagne naprej in z roko opre na tla, moški pa vanjo prodre od zadaj. Zelo pomembno je, da jo moški pri tem čvrsto drži, da ona ne pade. Položaj omogoča globoko penetracijo, medtem ko jo lahko tudi draži po ščegetavčku. Trik tega položaja pa je iskanje pravega kota, ki je velikokrat odvisen od samega tipa telesa in fizičnih zmogljivosti.

Stoje - na mizi

Med položaje v stoje spada tudi položaj, kjer ona leži na mizi, z zadnjico ob robu mize, on pa stoji. Ženska ima lahko noge okrog njegovega telesa, pri čemer jo on drži za stegna, lahko jih nasloni na njegova ramena, ali pa oba stojita pri mizi, nagnjena na mizo. Pri tem moški lahko dodatno draži žensko, ali pa ženska poskrbi za stimulacijo svojih občutljivih delov. Prednost tega položaja je, da nudi globoko penetracijo in ker telesno težo drži miza oziroma drug element, s tem razbremeni stoječega partnerja in je lahko bolj energičen in sunkovit.

Kaj velja za tiste, ki obožujejo seks v stoje?

Za tiste, ki imajo radi seks v stoje velja, da gre za nagajive ljubimce, ki radi eksperimentirajo in odkrivajo nove stvari na nenavadnih mestih. Moški so drzni, ženske pa energične in v nenehnem iskanju novih doživetij. Seks v stoje si privošči veliko parov, ki si želijo hitre potešitve ali uživajo v tveganju, da jih pri seksu kdo zaloti (če seksaš na delovnem mestu, na primer). Popularen je tudi seks v stoje pod tušem.

Kaj pa seks gugalnica?

Če imata rada seks v stoje, a zahteva preveč energije in truda, razmislita o uporabi seks gugalnice. Gugalnica je elegantna rešitev, s katero lahko preizkusita vse položaje enostavneje in lažje, saj omogoča več svobode pri gibanju oziroma manj napora. Več o gugalnicah smo pisali prejšnji teden, preberi si tukaj.

Eva
Piše o vsem, najraje pa razbija mite in predsodke. Spolnost dojema kot umetnost. Je izjemno širokih nazorov.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice