11.11. Dan samskih / Single's Day

Nasveti za boljši seks

11.11. je dan, ki je namenjen samskim! In izbira datuma ni naključna. Enke pač predstavljajo ednino in kateri drugi datum ima več enic kot 11.11. Če te zanima več o tem dnevu, preberi članek do konca.

Od kje ideja za praznik samskih?

Praznik so si izmislili na Kitajskem, saj so hoteli imeti razlog, da bi tudi samski ljudje malo praznovali. Zaljubljenci majo Valentinovo in edino fer je, da tudi samski pridejo na svoj račun.

Je pa zelo zanimivo to, kako se je začelo.

Pisalo se je leto 1993 in na univerzi Nanjing, so se štirje študenti počutili prikrajšane, ker so samski. Ali pa so pač samo iskali še en razlog za žur. Ko so videli ta lep datum in počutili, kot da se gledajo v ogledalo (štiri osamljene enke in štirje osamljeni fantje) so vzeli to kot znak iz vesolja in ta dan razglasili za dan samskih.

In ker je bil to prvotno res samo en izgovor več zabave, se je vse skupaj kot požar razširilo tudi po sosednjih univerzah.

Vsi najboljši prazniki imajo darila!

Temu, na novo ustanovljenem prazniku, pa je manjkalo samo še nekaj. Vsi omembe vredni prazniki imajo namreč eno skupno stvar. In to so darila! Ker zakaj misliš, da je Božič tako priljubljen? Ali pa Valentinovo ...

No leta 2009 se je rodila nova tradicija, ki je ta praznik pomaknila za stopničko višje! Eden največjih Kitajskih spletnih trgovcev Alibaba je rekel, da si tudi samski zaslužijo darila. In ker lahko samo sam sebi podariš najboljše darilo, so za vse pripravili nore popuste.

Ljudje so potem to izkoristili za to, da so si privoščili stvari, ki so si jih že dolgo želeli. Tudi samega sebe je potrebno kdaj razveseliti in nagraditi, saj si to zaslužiš.

Kako praznovati dan samskih?

Zelo znana tradicija 11.11. je, da greš s prijatelji na prijateljski zmenek. Na primer greste na fancy večerjo, na takšno kot bi ponavadi šel s partnerjem, po možnosti ob svečkah. Če pa nisi za take stvari greste pa lahko tudi v kino, na bowling ali pa kaj druga.

Še ena zelo popularna tradicija pa je, da sam sebe pelješ na zmenek. Dan preživiš v najboljši družbi in delaš izključno samo stvari, ki jih rad delaš ti. Na nikogar se ne rabiš ozirat in nikomur se ne rabiš prilagajat! Razvajaš se lahko čisto brez slabe vesti.

Za po vrhu vsega pa si privoščiš še nekaj, kar ti bo prineslo samo užitek. Podari si orgazme! Tu pa ti lahko pomagamo mi.

Kako do orgazmov?

Vem, da je v naši ponudbi ogromno enih igračk in čisto razumem, da pride do zmede. Zato mam zate 3 stvari, za katere sem prepričana, da navdušijo vsakogar!

LELO SONA

Lelo Sona je z razlogom ena najbolj prodajanih igračk! Orgazmi so praktično zagotovljeni in pri ogromno žensk, ki prej nikoli niso doživele orgazma, je bila prav Lelo Sona zaslužna, da so ga doživele.

FLESHLIGHT

Masturbatorji Fleshlight so narejeni po odlitkih porno zvezd in se zato razlikujejo po svoji notranjosti. So izredno kvalitetni in na otip zelo podobni koži. Tudi pogrejejo se na telesno temperaturo in zato je občutek res realističen!



ANALNI ČEPKI

Pa še nekaj, kar je tako za ženske kot za moške ... analni čepki! Za moške priporočam take, ki so malo zakrivljeni in stimulirajo tudi prostato. Ker če še nikoli nisi doživel analnega orgazma, res ne veš kaj zamujaš! Priporočam ti, da izbereš kaj iz linje Hueman, o kateri lahko več izveš v tem videu.

Če maš kakršnokoli vprašanje nas lahko vedno tudi pokličeš na tel. št. 080 34 08 ali pa nam pišeš na [email protected]

Lucija
bio_lucija

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice