Miti o vibratorjih

Erotične igračke

Vibrator je najbolj slavna erotična igračka, ki jo za popestritev spolnosti uporabljajo številni pari, obenem pa je vibrator lahko tudi zelo dober prijatelj marsikatere ženske, saj jo popelje do nepopisnih užitkov. Medtem, ko je nekoč uporaba seks igračke veljala za pravi tabu in je bilo o njej grešno govoriti in celo razmišljati, pa so danes takšne in podobne erotične igračke postale nekaj popolnoma normalnega in jih uporabljajo številne ženske kot tudi moški z zdravim in aktivnim spolnim življenjem.

Vibrator je samo za 'pokvarjene'Moški analni vibrator Silicone

Prepričanje, da je vibrator le za 'pokvarjene' in da so vsi, ki ga uporabljajo perverzni, je zelo zgrešeno. Vibrator je odličen erotični pripomoček, ki vam pomaga odkriti nove spolne užitke in s pomočjo katerega lahko raziskujete svoje telo, spoznavate njegovo odzivanje in s tem, ko ga uporabljate, le dokazujete, da ste spolno aktivna oseba, ki se ne boji seksualnih užitkov. Vsak posameznik ima drugačne spolne fantazije, ki pa se jih ne sme sramovati. Ravno te fantazije in poredni trenutki so namreč tisti, ki bodo popestrili vašo spolnost.

Vibratorji niso za moške

Mit, da je vibrator igračka, ki jo lahko uporabljajo le ženske, ni resničen. Znebite se predsodkov in ne sledite stereotipom, da moški ne sme uporabljati vibratorja. S tem se boste namreč odrekli užitkom, kot jih do sedaj še niste okusili. Mnogi pari se odločajo za popestritev seksa z omenjeno igračko, v njegovi družbi pa lahko uživate tudi sami. To ne pomeni, da je z vami nekaj narobe, temveč le, da ste odprta oseba, ki nima nobenih predsodkov in zadržkov kar se tiče seksualnih užitkov. Vibrator bo sčasoma nadomestil moškega Vibrator je sicer odličen erotični pripomoček, ki ženski pomaga priti do vrhunca, toda to ne pomeni, da se mora moški v njegovi družbi počutiti ogroženega. Z razliko od moškega namreč vibrator ne more reči ljubim te, z njim se ne da crkljati in objemati. Je le igračka s katero ji lahko pomagate, da bo dosegla orgazem, ki bo še bolj intenziven in nepozaben. To, da ima ženska vibrator ne pomeni, da je moški ne zadovolji ali da je v postelji zanič. Gre le za njen zelo prijetno zabavo.

Za moške in za ženske

Vibratorji so samo za samske

Prepričanje, da so vibratorji namenjeni le samskim ženskam, je popolnoma napačno. Vedno več parov se namreč odloča za nakup te seks igračke in to ne pomeni, da je njuno spolno življenje tako slabo. Medtem, ko moški orgazem lahko doživijo zelo hitro, pa ženske te sreče nimajo. Ta vibrajoča napravica pa lahko tudi žensko pripelje do užitkov, ki jih do sedaj ni mogla doživeti in njeno spolno življenje dvigne na novo raven. Vibrator torej ni le za samske ženske, ampak ga uporablja tudi veliko parov, ki radi eksperimentirajo in si želijo nečesa novega.

Nekaj vibratorjev najdete tukaj:

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice